Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

FIGYELMEZTETÉS NÉLKÜL

2023-03-29
Adminisztrátor
117
Többeknek fogalmuk sincs milyen ármozgások folynak a kereskedelemben és azt kik irányítják. Valójában a kapitalista rendszer alap tézise, a szabad, független árú-csere. Kormányunk éppen ezt nem veszi figyelembe és a szocializmus maradványa értelmében, ezekbe a tranzakciókba beavatkozik. TARTALMILAG VALÓJÁBAN MINDEZ TÚLÉLÉSHEZ SZÜKSÉGES  BLÖFF PROPAGANDA - MEGVÉDJÜK A MAGYAROKAT !
Állampolgáraink nagyobb hányadát piszok könnyű megvezetni. Ezt az állítást, milliónyi példával lehet bizonyítani.
Hazánkban 1990 óta eltelt 33 év. Valójában ez egy teljes generáció váltást jelent. Feltételezhető volt, hogy a magyar nép gondolkodásban  kilép a múltból és alapvető kapitalista piacgazdaság tanait eltulajdonítja. Ez nagyon kis létszámban megtörtént. Családi vállalkozások jöttek létre. Mindenki úgy gondolta, ez az irány lehet a megoldás a gyors meggazdagodáshoz.
Amit viszont sokak piszokul elfelejtettek, a piackutatás tényét. Még mielőtt valaki bármibe belefogna, időszerű egy saját meggyőződésből történő piackutatásra. Ki kell térni a forgalmazás megvalósítására, mivel minden bevont munkaerő kemény járulékokat idéz elő, amit a termék forgalmi árának el kell bírni.
Nagyon sokan nem mérlegelik :
- termelő és értékesítő helység költségei ( bérlemény, villany , gáz, stb. )
- alapanyag költségek
- alkalmazottak ( járulékok )
- vállalkozói terhek
és nagyon sok további tényezőkre kell figyelemmel lenni, mielőtt valaki eldönti - VÁLLALKOZIK.
Magyar emberek hibái közé sorolható, TÚL SOKAT FECSEGNEK ! Vállalkozásuk sikerességét figyelő ( HIÉNA )szemek, egy adandó pillanatban, igaz egy másik vállalkozásban ugyan, de avval a termékkel rányitnak.
Valójában jogukban áll ezt megtenni, de a piaci árbevétel megoszlása mind a kettejüknek kárt okoz. Általában ezekből a helyzetekből többnyire CSŐDELJÁRÁS adódik.
Milyen további buktatók lehetnek ? 
A kiszolgáltatottság. A forráshiányok arra ösztönzik a vállalkozni kívánókat, hogy pályázati úton, vagy banki hitelből, továbbá lásd. : (RTL CÁPÁK ) bevonásával jusson valaki pénzhez. ÓRIÁSI HIBA.
Minden vállalkozásnak legalább két-három évi pénzügyi tartalékának kell legyen, hogy majd nyereséges lehessen.
Ezt senki nem veszi figyelembe. A MAGYAR KORMÁNY AKKOR LENNE VALÓJÁBAN VÁLLALKOZÓ BARÁT, HA AZ ELSŐ KÉT ÉVBEN A KEZDŐKNEK ELENGEDNÉ A JÁRULÉKOKAT.
Evvel szemben mit tesznek? Már a bejelentéskor azt a kérdést firtatják - MENNYIRE SACCOLJA A VÁLLALKOZÓ A JÖVŐ ÉVI ÁRBEVÉTELÉT. Honnan tudja a kezdő vállalkozó, - mikor hány méter - amikor még egy darab terméket sem forgalmazott ? EZ NEM VÁLLALKOZÓ BARÁT KORMÁNY.
Pályázatnál elveszik a 20 %-os sikerdíjat, a bankok kaszálják a kamatokat, az állambácsi az adókat, járulékokat, a (CÁPÁK A VÁLLALKOZÁSI TÁRSTULAJDONT, VALAMIT A KAMATOKAT ) ehhez  csapódik a 27 %-os forgalmi adó, amit ha nincs bevétel nem tudja a vállalkozó leírni. VALÓJÁBAN ITT MINDENKI GAZDAGODIK, CSAK A VÁLLALKOZÓ VISZI A BŐRÉT A VÁSÁRRA. 
UGYAN EZ VAN A MEZŐGAZDASÁGBAN IS.  AMI OTT MÉG ROSSZABB, - A PARASZT BEFEKTETI A PÉNZÉT EGY BIZONYTALANBA, MAJD A HIÉNA KERESKEDŐK ÉS A TERMÉSZET ISTENE KÖZBESZÓL ÉS A PARASZTEMBER FÖLDÖNFUTÓ LESZ.
BÁRMELYIK TERÜLETRE NYÚLUNK, CSAK AZ INGYENÉLŐK SZEKERE FUT. AKI DOLGOZIK, JOBB ESETBEN VEGETÁL, VAGY TELJESEN TÖNKRE MEGY. ÉLETEMBEN ANNYI VÉGREHAJTÁS ALATTI CÉGET NEM LÁTTAM, MINT ÉPPEN ANNÁL A VÉGREHAJTÓ IRODÁNÁL, AHOL A KISGAZDAPÁRTOT FELSZÁMOLJÁK.  
EZ AMI MA FOLYIK, TOVÁBBIAKRA NEM FENNTARTHATÓ ÁLLAPOT. TÁRSADALMUNK FÜGGETLEN GAZDASÁGÁBA A POLITIKÁNAK NEM SZABADNA BEAVATKOZNI.  VALÓJÁBAN A TÖRVÉNYALKOTÓK FELADATA LENNE, HOGY VÁLLALKOZÓ BARÁTI TÖRVÉNYEKET ALKOSSANAK ÉS FOGANATOSÍTSANAK MEG.
EHHEZ KELL A POLITIKAI AKARAT. EZ MA MAGYARORSZÁGON NEM LÉTEZIK ! SAJNOS A KÜLFÖLDI BERUHÁZOK TÁMOGATÁSÁT A MAGYAR KORMÁNY ELŐNYBE RÉSZESÍTI, MILLIÁRDOKAT OSZT SZÉT, ADÓZÁSI KEDVEZMÉNYEKKEL MEGFEJELVE.
MILYEN KORMÁNYUNK VAN ??? MAGYARBARÁT ? VAGY MAGYAR ELLENES ?
EZT DÖNTSÉK EL AZ OLVASÓK .

J.E.

    
 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse