Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24826

FIGYELMEZTETÉS

2022-05-23
Adminisztrátor
233
Tisztelt Honfitársaink, MAGYAR PARASZTSÁG !
A Független Kisgazda-, Földmunkás - és Polgári Párt, mélységes felháborodásának ad hangot, amikor avval szembesül, hogy a magyar parasztságot a brüsszeli liberális és baloldali "brigantik", teljes mértékben kívánják ellehetetleníteni, MAGYARRA FORDÍTVA : megvonják a támogatásokat.
Megdöbbentő aljasság amit tesznek, mivel a földjáradéki támogatás Európában alkotmányos alapjogok egyike. A nyugati parasztság háromszorosát kapja , mint a magyar gazdák. Emlékezetünk nem csal, avval hitegették a magyar agrártárcát, hogy a támogatásokat lépcsőzetesen emelik, a nyugati kollégáikhoz igazítottan.
EBBŐL SEM LETT SEMMI, DE HOGY MÉG AZT A KICSI 75 EZER FORINTOT IS EL AKARJÁK VONNI, AZ MÁR A POFÁTLANSÁG TETEJE. 
Először : tönkre tették a magyar nagyüzemeket, elvették a magyar élelmiszer forgalmazás 90 %-át, a magyar termőföldek részét , osztrák, német, francia gazdák uralják.
A magyar parasztság termékét ledegradálják, nyomott áron vásárolják fel, DE AZÉRT KELL NEKIK.
PISZOK ALJAS MUNKA FOLYIK HAZÁNKBAN.
Véletlenek nincsenek. EGYSZERŰEN SZEMÜKBEN, CSAK BALKÁNI, OSTOBA, HISZÉKENY NÉPNEK TARTANAK, és velünk mindent meg lehet csinálni.
A magyar parasztság tisztán látja hová tart Európa élelmezésének trendje és megfontolt lépésekkel, több ezer gazda, csak a korábbi mennyiség felét termeli, hogy hazánk népe ne szenvedjen élelmiszer hiányt. AMI A LEGNAGYOBB ALJASSÁG, A KERESKEDŐK MINDENT MEGMOZGATNAK, HOGY TERMÉKHEZ JUSSANAK ÉS KIEMELT BARÁTI GAZDÁKNAK TÚLFIZETÉSSEL KEDVEZNEK, MIKÖZBEN EVVEL FESZÜLTSÉGET LÉTESÍTENEK A PIACON. 
Kisgazdapárt határozottan ellenzi, bármilyen élelmiszer, tőzsdei megjelenését.
ÉLELMISZERT NEM SZABAD JÁTÉKNAK, NYERÉSZKEDÉS ALAPJÁNAK APOSZTROFÁLNI. 
FIGYELEM MAGYAR GAZDÁK !
AKIK MEGGONDOLATLANUL VÁGNAK NAGYOBB BERUHÁZÁSOKBA ÉS TALÁN BANKI HITELBEN IS GONDOLKODNAK, A BUKÁS ELŐRE LÁTHATÓ. Olyan gazdasági anarchia lépett fel, hogy a kereslet talán még lenne is, de a fizető képesség hiánya miatt a fogyasztók asztalára egyre kevesebb kerül. ÉRTSÉK MEG MÁR VÉGRE, HA AZ ÁLLAMPOLGÁROKNAK KEVÉS JÖVEDELMÜK VAN, AKKOR MIBŐL VÁSÁROLJANAK ???
Villanyt, gázt, rezsit fizetniük kell, tehát az emberek min tudnak spórolni, A HASUKON.
INNOVÁCIÓ, EGYENLŐ : JÓ HANGZATOS NÉPHÜLYÍTÉS ! Az agrárium dögrováson van, egyre kevesebb termék kerül forgalomba. 
TUDJÁK KIK HÚZZÁK AZ EGÉSZBŐL A MEGDÖBBENTŐ NAGY HASZNOT ? INGYENÉLŐ POLITIKUSOK, IPARI NAGYÜZEMEK ÉS MINDEN AMI AZ INNOVÁCIÓ SZÓVAL ÖSSZEKÖTHETŐ.
AMIÓTA A GAZDASÁG MODERNIZÁLVA LETT, AZÓTA TŰNIK EL AZ ÉLELEM A POLCOKRÓL. 
KORÁBBAN, BUDAPEST LAKOSSÁGÁT A KÖRNYEZŐ : vecsési, gyáli, alsónémedi, üllői, stb. kistermelő gazdák látták el friss termékekkel és nem volt hiány. MA ? TOVÁBBIAKBAN NINCS MIT MONDANI.
Minden esetben, FIGYELEM, FIGYELEM, FIGYELEM !!!        
 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse