Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Összes látogató: 22564

Figyelem: "Orbán fordítva ül a lovon"

2021-12-24
Adminisztrátor
340
MINDEN MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRTÓL ELNÉZÉST KELL KÉRJEK, hogy akadozva mondom : BO o o OLDOG karácsonyt kívánok.
Ennek indoklása: ebben a Covidos időszakban, amikor családi tragédiák ezrei történnek meg nap, mint nap, akkor a legnagyobb tiszteletlenség lenne részemről :BOLDOG KARÁCSONNYAL ELŐHOZAKODNI.
Ezeket a mondatokat valójában nem kell tovább ragozni. Akinek a lelke ezt nem így látja, ott valami nincsen rendben.
Orbán Viktor miért is ül fordítva a lovon?
Emlékeztetném Önöket, a miniszterelnök szavaira : két oltás után a társadalom teljes védettséget élvez. 
Ma már az ötödik hullámról, negyedik oltásról papol, miközben olyan megszorításokat hoz, hogy szinte minden szava megkérdőjelezhető.
Minden úgy történik, mintha valóban a sátán uralma alatt valami társadalmi pszichózis töltené el az emberek ítélőképességét. 
EGY VALÓTLAN ÁLLÍTÁSOKRA ALAPOZOTT POLITIKAI BEFOLYÁS töltötte el a társadalom markáns részét, amiben az oltásokat, maguk kérelmezik.
Önökben egy szikrányit sem merült fel a kérdés, az oltások beadása előtt aláírásaikkal MIÉRT MONDTAK LE MINDEN EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTRA VONATKOZÓN JOGAIKRÓL ?
Életük, kétségek között lebeg. Miért? Bármely további szövődmény, amit az oltások majd feltehetően hosszútávon előidézhetnek, Önöknek semmilyen jogi alapjuk sincs még megszólalniuk sem, MERT MAGUK KÉRÉSÉRE LETTEK KÍSÉRLETI " NYULAK" , beoltottak.
A KORMÁNY ÉS ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK AKKOR JÁRT VOLNA EL KORREKTÜL, HA AZ OLTÁSOKAT KAPÓKNAK A MAGYAR KORMÁNY  GARANTÁLTA VOLNA : SEMMILYEN EGÉSZSÉGI VÁLTOZÁS NEM ÁLLHAT FENN ÉS NETALÁN BÁRKINÉL RENDELLENESSÉG LENNE ÉSZLELHETŐ, OTT A MAGYAR ÁLLAM FELELŐSSÉGET VÁLLAL.
Nem ez lenne az egyenes eljárás ?
Orbán úrnak tudnia kell, hogy hazánkban idáig közel 40 ezer ember hunyt el, OLTÁS IDE, VAGY ODA.

Az Ön és szakmai tanácsadóinak idáigi tevékenysége csak úgy félresöpörhető? Ja, igen! A magyar társadalommal a halál képet, évtizedeken át vésték a fejekbe, amit megszokva, természetesnek vesznek. (BALESETEK, GYILKOSSÁGOK, BETEGSÉGBEN ELHALÁLOZÓK, ÖNKEZŰ ÉLETKIOLTÁS STB. ) 
A Covid-19 esetében egy hasonlóság fedezhető fel.A németországi eseményekkel párhuzamban, Frau Merekel a német társadalmat az iszlám vallásnak kiszolgáltatja, miközben ott is a covid tizedeli az emberek. Merkel felelősségre vonás nélkül elódalog, miközben Európa megbukni látszik.
Megdöbbentő időbeni megegyezések. 
Véletlenek? Vagy még mindig a zsidóság elleni nácik cselekedetei lennének a kiinduló pontok? A németeket, magyarokat kell megbüntetni? 
2021-ben, a egyedik generáció miről tehet? Mi közük van a mai fiataloknak, hogy mi történt 1944-ben? Vagy a világgazdaság tetején üllők, mindegy milyen eszközökkel támadják Európát? 
Már ismételten azt sem akarják figyelembe venni, mint egyszer már a második világháborúban tettek? Európában élő zsidóságot beáldozták. MA, MILYEN SZÁNDÉKKAL AKARJÁK GYENGÍTENI AZ ÖNÖK ŐSHAZÁJÁT?
Milyen kiszolgáló személyzet áll a rendelkezésükre, akik a migránsok betelepítésén át a Covid-19-ig
bezáróan kiszolgálják az Önök elvárásait, hogy Európát rabszolgájukká tegyék?
Kegyetlen támadásnak van kitéve Európa.
Orbán Viktor, Frau Merkel, Macron és isten tudja hol a sor vége, MILYEN KÜLDETÉS RÉSZESEI LEHETNEK? Minden esetre a látottak felszínesek. Mélységükben a történések VISZONT, A VILÁG LEGNAGYOBB SZENNYVÍZ TISZTÍTÓJÁHOZ HASONLÍTHATÓK.
Meddig tűri az európai lakosság, hogy szemük láttán megtizedelik Őket? Európa elpusztítása lenne a cél? MI LESZ A KERESZTÉNY VALLÁST GYAKORLÓKKAL?  
Nos így kívánjak boldog karácsonyt?

Az angyalok soha sem hazudnak jeligével, az író 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse