Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Figyelem, fegyelem

2020-04-08
Adminisztrátor
464
Hosszú évtizedek halmazata rányomta bélyegét az ember határtalan viselkedésére. Tudva levő, generációk váltják egymást, akiknek történelmi visszatekintése elmaradt és kitették magukat annak a kórnak, ami mesterkélten , vagy véletlenszerűen megjelent.
Milyen útvonal juttatta az embert idáig?

1950-es évek elején megjelent antibébi tabletta, ami, óriási szenzációnak tűnt, mert a szeretkezésnek szabad utat adott és a nők számára is az egyenjogúság kapuját megnyitotta. Egy érdekes felvetés izgatta az embereket, - milyen utóhatásai lehetnek, hogy a nők legérzékenyebb testrészét érintve, a havi periódust, peteérést befolyásolva, a fogamzást megakadályozza.
Évtizedek alatt működni látszik az emberi élvezetek hajszázása, csak arra senki nem gondolt, ilyen hosszútávon, több generáción át, milyen mellékhatásokat válthat ki.
Ehhez kapcsolódó további hibapont, az élelmekbe való tudományos beavatkozás. Az emberi szervezet, ezeket a modern, génkezelt termékeket nem ismeri fel, az ásványok, vitaminok, fehérjék képtelenek teljes mértékben felszívódni. Erre egy eklatáns példa,- miért kell az embereknek ma ennyi táplálék kiegészítőt, mesterségesen előállított vitaminokat, immunrendszer erősítőket ennünk ?
Lépjünk tovább. A környezetünk radikális megváltozása: földjeink, vizeink, levegőnk szennyezettségén át, az embert még jobban negatívan befolyásolja, tehát halmozottan jött össze mára minden.
A legmodernebb egészség károsítók sorába jöttek: elektromos szmog, különböző sugárzások, ebben beleértendők:akár a rádió, tv, okostelefon, mikró,stb, tehát, mit kell még?
Igaz nem vártuk, de jött, a vírusok királya, aki megtalálta a legyengült emberi szervezeteket és szedi áldozatait. Feltehetjük a kérdést. Kik a hibásak, hogy idáig jutottunk? MI MINDANNYIAN? Vagy vannak akik érdekből juttatták az emberiséget idáig. Csak a profit? Pénzért az ember élet sem játszik semmilyen szerepet? Nézzék, ennek a kérdéskörnek felderítésére a józan gondolkodó ember talán megtalálja a választ. KERESSÜK!!!

Kisgazdapárt Lajosmizse 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse