Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25061

Fideszt verő MAGYAR

2024-03-26
Adminisztrátor
230
Tisztelt Magyar Honfitársaink!
Minden állampolgárunknak tudnia kell, - a politika hadszínterén privilégiummal, kizárólagosan közügyek sarkalatosak. A családi belügyek, nem moshatók össze a közüggyel. A Fidesz-KDNP kormány alkotmányos jog megkerülésével gázol Magyar Péter családjának belügyébe. Hogy Orbán Viktor saját házának zárt falai mögött Lévai Anikóval mit csinál, magánügy. Tehát ebből kiindulva, Magyar Péter hogyan éli meg saját családjának hétköznapjait, szintén, magánügy.
Orbán Viktornak, mielőtt a családok belügyével akar foglalkozni, elsőnek ajánlatos belügyminiszterétől statisztikai kimutatást kérni, hogyan működnek ma Magyarországon a családok? Ön nem csak Magyar Péter családi belügyébe avatkozik bele és rágalmazza, de országunk családjainak belügyeibe is ellehetetlenítő feszültséget generál. Ilyen mértékű létbizonytalanságot ez a nemzet az elmúlt 60 év alatt nem élt meg, mint ma. A magyar családokban a válások száma, statisztikailag tragikus. Na és most, hogy hirtelen előkerül egy Magyar Péter nevű karizmatikus figura, robban a Fideszes narancs. 
HIGGYÉTEK EL, EGYSZER MINDENKIT UTOLÉR A BALSORS, ez a Fidesznek Magyar Péter. Médiák bizonyítás nélküli fröcsögése a :vágott hangfelvétel, asszonyverés, presszionálás, összehasonlítás Márki Zay Péterrel ? Ne tegyék nevetségessé magukat ! Higgyék el, a sorosozás - migránsozás- háborús riogatás ideje lejárt. Ami napirenden van : mit jelent a forint inflálódása, mit jelent, hogy csak a Független Kisgazdapárt felszámoló biztosának irodájában, közel 300 felszámolási ügy van folyamatban? Magyarországon, valójában hány felszámolási intézmény van ? Nagyon sok ! Ezt az országot a Fidesz-KDNP a padlóra küldte. Európa számkivetettei lettünk. Se pénz, se posztó !!! Vallják be őszintén, az állami csődeljárást mikorra várható ?!
A "liberális narancs", megállapítottan szerves hulladék, aminek hasznosítását éppen napjainkban hirdették meg. Végállomás - BIOGÁZÜZEM. 
Isten áldd mag a MAGYART és PÉTERT !


  

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse