Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Fidesz kormány árvízvédelme

2023-12-30
Adminisztrátor
99
AMIT NAPJAINKBAN A FIDESZ - KDNP ELKÖTELEZETTSÉGET CSÚCSRA JÁRATOTTAN A KORMÁNYPROPAGANDA ÁLTAL TESZI, EGYSZERŰEN RÖHEJ TÁRGYA.
EMBEREK TÖBBMILLIÓS INGATLANAI ÁLLNAK DERÉKIG A VÍZBE. VAGYONUK NAGY RÉSZE TÖNKREMEGY, MIKÖZBEN MINDEN TÉGLÁNAK MEGVÁSÁRLÁSÁBAN AZ ADÓT MEGFIZETTÉK.
A MAGYAR KORMÁNY CSAK KARÁCSONY GERGELLYEL ÉS GYURCSÁNNYAL VAN ELFOGLALVA, MIKÖZBEN FOTÓKAT JELENÍTENEK MEG RÓLUK, HOGY LEJÁRASSÁK ŐKET. E- KÖZBEN ORBÁN VIKTOR ÉS BELÜGYMINISZTERE EGYETLEN JELENÉST SEM TETTEK MEG AZ ÁRVÍZZEL ELÖNTÖTT TERÜLETEKEN. EZT NEVEZZÜK FIDESZ ÁRVÍZVÉDELEMNEK ??? BRAVÓ !!!
33 ÉV TELT EL ÉS AZ ÁRVÍZVÉDELEMBEN SEMMILYEN KÉZZELFOGHATÓ EREDMÉNYT NEM PRODUKÁLTAK. NEM ÉPÍTETTÉK MEG A DUNA TISZÁT ÖSSZEKÖTŐ HAJÓZHATÓ CSATORNÁT, A KISEBB BEKÖTŐ CSATORNÁKAT, HOGY EZEKET A VIZEKET FELFOGHASSÁK ÉS MEGAKADÁLYOZZÁK TÖBB TÍZEZER EMBER INGATLAN KÁRÁT, A PARASZTSÁG TERMÉSKIESÉSBŐL FAKADÓ ÁRBEVÉTELÉT. 
HIHETETLEN, DE MAGYARORSZÁGON AZ ELLENZÉK OLYAN BESZARI, HOGY SZÓT SEM EJTENEK A FIDESZ-KDNP PROGRAMJÁNAK NEGATÍVUMAIRÓL. AMENNYIBEN EZ AZ ÁRVÍZ BALOLDALI KORMÁNY ESETÉBEN ÁZTATNÁ AZ INGATLANOKAT, TENNÉ TÖNKRE A BEVETETT TERMŐFÖLDEKET, A FIDESZ-KDNP SZIMPATIZÁNSOK A KORMÁNY JAVASLATÁRA UTCAI DEMONSTRÁCIÓKAT SZERVEZNÉNEK AZ AZONNALI MINISZTERELNÖK, BELÜGYMINISZTER LEMONDÁSÁRA.
MINDEN ESETRE EZ AZ ÁRVÍZ A FIDESZ-KDNP -NEK A JÖVŐÉVI VÁLASZTÁSON SOKBA KERÜL. 

J.E.   

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse