Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Fidesz érdekeltségű Lajosmizse

2023-06-12
Adminisztrátor
170
Lajosmizse lakossága felháborodásával csak egy helyben topog. A város Budapest felöli körforgalmi pontjától, a Kecskemét irányában haladó 5-ös főútvonalnak mondott útszakasz, gépjármű forgalom bonyolításra alkalmatlan.
A jelenséget úgy lehet felvázolni  - állam által előidézett állampolgári vagyon ellenes rongálás. A gépjármű tulajdonosok milliós értékű vagyontárgyai sérülnek, mivel az állami kezelésben lévő út minősége, a minimális forgalom bonyolításra sem felel meg. A kátyúk mélysége, valamint az egybefüggő felületi hibák, a járművek irányítását ellehetetlenítik, ezáltal,akár személyi baleseteket is előidézhetnek. 
Weboldalunk, a lakosság hangját tolmácsolja, amiben kérik a magyar közút kezelő vállalatot és a magyar kormányt, hogy ezt a útszakaszt minél gyorsabban helyre állítsák. Jövő évben helyhatósági választás elé nézünk, aminek kimenetelét egy helyreállított út is befolyásolni képes.
A célzás nem véletlenszerű, hanem célirányos !
Isten óvja a lajosmizsei lakosságot. 
Üdvözlettel lajosmizsei kisgazdák. 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse