Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Fenyegetésre, fenyegetéssel

0000-00-00
Adminisztrátor
659
Zsarolásra, zsarolás a válasz:  Orosz piac azonnali feloldása, Kínával létrehozott kapcsolatok megerősítése, Anglia és a volt szocialista országok együttese, megingathatja a magyarokat szapuló, zsaroló liberális Európai Uniót. Még tagok vagyunk, de hamarosan jön a választás és ha a kormányunk nem meri kimondani, ELÉG LEGYEN, a magyar népnek jogában áll pontot tenni az ügy végére. Nagyon sokan megtévesztetten szemlélik az eseményeket és csak azt hajtogatják: - ha kilépünk elveszünk. Elveszítjük a támogatásokat. Ez a gondolatsor a szemfényvesztés egyik oldala, de miért nem kérdezzük meg végre: MENNYIT FIZETÜNK BE ??? Befizetéseinkkel olyan társulatot támogatunk, akik olyan mélységben szólnak bele a nemzeti függetlenségünkbe, hogy az sérti a Magyar Alaptörvényt. Arról nem beszélve, Magyarország nemzetstratégiai adatait ismeretlen pénzvilágnak szolgáltatjuk ki, akiktől nem áll távol a zsarolás. VÉRÜKBEN VAN A HATALOM BIRTOKLÁSA, A NEMZETEK ELLENŐRZÉSE, GAZDASÁGILAG EGY KÉZBEN TARTÁSÁNAK IDEOLÓGIÁJA ÉS GYAKORLATI KÉZZELFOGHATÓSÁGA.
A magyarságnak tele a töke a zsarolással és ha tovább feszítik a húrt, magasabb kerítéssel húzzuk KÖRBE a Kárpát-Medencét ! Az emberi jog a magyar népnek is jár, nem csak a GYÜTT - MENTTEKNEK, akik saját hazájukban sem dolgoztak soha és most a mi bőrünkön akarnak megélni. A MAGYAROK ÁLTAL idáig megtermelt javainkat SENKINEK NINCS JOGÁBAN elvenni, TEMPLOMAINKAT LEROMBOLNI, gyermekeinkből a későbbiekben rabszolgát nevelni.  Asszonyainkat a többnejűségre kényszeríteni és másodrendű ember sorsára juttatni. MI,  MAGYAR FÉRFIAK NEM AKARJUK LÁTNI,HOGY ASSZONYAINKAT, LÁNYAINKAT TEVÉÉRT FOGJÁK SAJÁT SZEMÜNK LÁTTÁN ÁRÚBA BOCSÁTANI. MAGYAR FÉRFIAK FEJEIT NEM KELL KÉSSEL LEVAGDOSNI, MINT AZT A TV MŰSOROKBAN LÁTHATTUK.

Ez lebegjen minden magyar szeme előtt és ne legyünk saját hazánk ellenségei.

Egyenes gerinccel, felemelt fejjel a magyar büszkeséggel mondjuk ki EGYSÉGBEN : AMI VELÜNK MOST TÖRTÉNIK, ABBÓL ELÉG !!!!!!!!!
IGAZ MAGYAR, GYŰJTÉST ESZKÖZÖL, HOGY A KERÍTÉS TOVÁBB BŐVÜLJÖN. A MAGYAR SEREGET MEG KELL ERŐSÍTENI.  FIATALJAINKAT, IGAZ CIVILBEN, A FEGYVERHASZNÁLAT KEZELÉSÉRE KI KELL KÉPEZNI.
EGY KÖZVÉLEMÉNYKUTATÁS EREDMÉNYE JELIGÉVEL !

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse