Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Összes látogató: 22894

FELTÁMADÁS

2018-04-02
Adminisztrátor
358
Vonjuk párhuzamot Jézus keresztre feszítése és a Független Kisgazdapárt 110 éves kálváriája vonatkozásában. Jézus tanításával a népet akarta jó útra téríteni, ami nem sikerült. A Független Kisgazdapárt szintén a jót, a szeretetet, a mindennapi kenyerünket, borunkat és a családi békét hirdeti. Azt gondolhatjuk, a Jézusi gondolatok egybeesnek a Kisgazdák gondolataival, tehát a nép ezeket az eszméket is elutasítja ? A 110 éves Kisgazda eszmeiség csodára  visszavezethetőn EGYSZER  kapott nép megbízást. 1946-ben elnyert népszimpátia, országunknak és pártunknak csak pozitívumot hozott. A Kisgazdapárt kettő év alatt felemelte a nemzetet. Ennek a pozitív munkának láttán, a sarlatán kufárok, Istent tagadók, mindent elkövettek, hogy szétverjék, KERESZTRE FESZÍTSÉK A KISGAZDAPÁRTOT. Érthetetlen, hogy a nép, miközben imájában: minden napi kenyerünket add meg nekünk ma, imával fohászkodnak Istenhez, akkor miért nem emelik fel a Független Kisgazdapártot saját érdekvédelmükre. VALÓBAN AZT AKARJÁK LÁTNI, HOGY MINKET IS KERESZTRE FESZÍTENEK ?

SEMMI GOND ! ISTEN, HAZA, CSALÁD ESZMEISÉGEINEK EREJE VELÜNK VAN, ÉS ISTEN MINKET IS FELTÁMASZT.

ÖRÖKÉ ÉLNI FOGUNK! MI NEM ADJUK EL A MAGYAR HAZÁT SEM AZ ISZLÁMNAK, SEM ANNAK AZ UNIÓNAK, AKIK PADSORAIBAN KUFÁROK SZÁZAI HOZNAK HAZÁNK ELLENI SZANKCIÓKAT.


A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRTOT ISTEN GYEREKÉNEK TEKINTI ÉS ÖRÖKRE FELTÁMASZTJA.

ÚGY LEGYEN!

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse