Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Felszólítjuk a kormányt !

2017-11-17
Adminisztrátor
723
Feltehetőn, jogos az öt pont. A migráns befogadással kapcsolatban tett Európai uniós zsarolás jelen mértéke, túlnőtt a demokratikus jogállamiság tényén.  54 éven keresztül  agresszori elnyomás tartotta kezében a magyarságot, a tanulópénzt mi befizettük. Mi már ismerjük mit jelent az éhezés, tudjuk mit jelent a megkínzás, családtagjaink ártatlan meghurcolása, láttuk a magyar zsidók vágóhídra vitelét, a szovjet erőszakot, és sorolható bűntetteket .Ebből még egyszer nem kérünk! Mesterségesen létrehozott diktátori erénnyel rendelkező gittegylet, ma a magyar népet saját anyaföldjébe kívánják döngölni.  Pénzért mindent feláldoznak, még a gyerekeik életét is vásárra viszik.
 
Olyan mértékű nemzetközi feszültséget szítanak, ami könnyen háborúhoz vezethet.
 
Magyarok! Magyar Kormány!

Történelmünk során  cselekedjünk időszerűen, ne kerüljünk ismét a vesztesek oldalára. Aki időt nyer, életet nyer! Inkább két év zsíros kenyéren, mint ismét a rabszolgaság. Legyünk végre függetlenek, legyünk a magunk urai. A magyart nem kell félteni, vannak még ebben az országban nemzeti érzelmű emberek, akik tudják hogyan kell nemzetünket, mint független országot felemelni!
 
Az angolok is tudták, mit csinálnak!!!
 
A Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete felkéri az országos vezetőségét, hogy a kormánynál kezdeményezzék kilépésre utaló népszavazást. A kormány ne csak Soros György tevékenységére vonatkozón tegyen kérdést, hanem az  EURÓPAI KÖZÖSSÉGBEN MARADÁSUNK, VAGY KILÉPÉSÜNK LEGYEN  A TÉT !!!

Kisgazdapárt Lajosmizse.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse