Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24826

FELSZÓLÍTÁS EURÓPA NÉPEIHEZ

2024-03-29
Adminisztrátor
210
Napjaink eseménysorozata bizonyítja -  Isten, ERRE A BOLYGÓRA  nem teremtett meggondolatlanabb lényt. mint az embert !!! A VILÁGEGYETEM CSODÁJÁBAN, AZ EMBER A LEGKÁRTÉKONYABB LÉNY.
73. életévemben megtapasztaltak szerint, az emberi elme XXI. századra elért fejlettsége, nem egyenesen arányos a bolygónkért valóban JÓT tenni akarók számával. Jézus, - amennyiben tudhatta volna, hogy tanításai csak bizonyos érdekek megvalósítására lesznek felhasználva, AMIBEN a farizeusok a világegyetemet egy ideológia szerint, PÉNZ HATALMUKKAL egy kézben tartva akarják irányítani, - INKÁBB MEG SEM SZÜLETETT VOLNA.
De térjünk vissza ennek a cikknek a címben megfogalmazott fogalom tartalmához !
EURÓPA NÉPEINEK TÖRTÉNELMI TRAGÉDIÁI MÁR TÖBBSZÖRÖSEN  BIZONYÍTOTTÁK , HOGY BIZONYOS POLITIKAI ÉS GAZDASÁGI  VEZETŐ KÖRÖK TEHETETLENSÉGE MIATT, EURÓPA ORSZÁGAIT FEGYVERKEZÉSRE SZÓLÍTOTTÁK FEL. FELTŰNŐ AZONOSSÁGOK JELENTKEZNEK BE MÁRA, AZ ELŐ ÉS MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ ELŐZMÉNYEIVEL. MINDEN GONDOLKODÓ SZÁMÁRA EGYÉRTELMŰ , HOGY EZEKNEK A SENKIHÁZI "FÖLDÖNKÍVÜLIEKNEK" ,KÖZVETLEN ÉRDEKE FŰZŐDIK , HÁBORÚ KIROBBANTÁSÁHOZ , HOGY HATALMUKAT - IGAZ RÖVIDLEJÁRATÚAN- DE MEGTARTHASSÁK.

EMBERTÁRSAIM !
VEGYÉK TUDOMÁSUL, A TEHETETLEN EMBERNÉL, POLITIKUSNÁL, ROSSZABB NINCSEN !
EZ MAGA EGY ÁTOK, AMI ELLEN EURÓPA NÉPEINEK EGYSÉGESEN, KÖTELESSÉGE, FELLÉPNI !!! SZERVEZETTEN,
  MINDAZON POLITIKUSOKAT  KELL PARTVONALRA TENNI, AKIK FEGYVERGYÁRTÁSRA SZÓLÍTANAK FEL. A XXI. SZÁZAD NEM KEZDŐDHET EGY VILÁGÉGÉSSEL !!! NEKÜNK KÖZÖSEN KELL MEGAKADÁLYOZNI, HOGY CSAK FEGYVERBEN LÁSSUK A BÉKÉT, "MERT A SÁTÁN, A SOROK KÖZT REJTŐZIK". 
TISZTELT EURÓPA LAKOSSÁGA !
VEGYÉK ÉSZRE, EGYES ELMEHÁBORODOTTAK, ÖNÖKET JÁTÉKSZEREINEK TEKINTIK. KI KELL JELENTENI -  A FEJLETT TÁRSADALMAK BUTASÁGA MIATT SENKI NEM KÍVÁN GÁZA SORSÁRA JUTNI ÉS A MÁR MEGVALÓSÍTOTT ÉRTÉKEKET, A FÖLDDEL EGYENLŐVÉ TENNI. AZT A HECCKAMPÁNYT, AMIT AZ OROSZOK ELLEN FOLYTATNAK, BE KELL FEJEZNI !!! AZ ELLENSÉGKÉP VÁZLATAIT EL KELL UTASÍTANI, - EURÓPÁBAN SENKI SENKIT NEM KÍVÁN MEGTÁMADNI !!! EGYIK FÉLNEK SEM ÉRDEKE, HOGY TOTÁLIS MEGSEMMISÍTŐ ROMBOLÁSSAL FOGLALJA EL A KIJELÖLT SEMMIT !!! BUTASÁGOKKAL MEGÁLDOTTAKAT KELL JOBB ÚTRA TERELNI ÉS HA MEGSZŰNIK A FEGYVERGYÁRTÁS, TALÁN AKKOR ÉRDEMELJÜK KI VALÓBAN - ISTENT ÉS JÉZUST.
EURÓPA TAGÁLLAMAIBAN LÉTRE KELL HOZNI OLYAN CIVILSZERVEZETEKET, AKIK SZOROS KAPCSOLATTARTÁSSAL NAPI SZINTŰ EGYÜTTMŰKÖDÉSBEN LÉPNEK FEL A FEGYVERGYÁRTÁSSAL SZEMBEN. KEZDEMÉNYEZNI KELL A HÁBORÚ ELLENI TÜNTETÉSEKET. 
AZ EURÓPAI EMBER SZÁMÁRA SOK VÁLASZTÁS NEM MARADT, MINT MÉG 
IDŐBEN TENNI, VAGY NEM LENNI !!!
ISTEN ÓVJA EURÓPÁT , A MAGYAR NÉPET !!! A KERESZT VISELÉSE MARADJON AZOK SARA, AKIK HÁBORÚT AKARNAK.
JOSEF ENGELMANN

 
    

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse