Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Felsőbb szintű árajánlat

2018-05-21
Adminisztrátor
557
Nagy játékok színterén az átlag kisember csak a fajét kapkodja, de némi elmélkedés után a homály felemelkedik és a tisztánlátás nyer. Elgondolkodtató igaz, de bevált sokak jóslata:  - sokból még több kell, tehát el a kezekkel a magyar parlamenttől. A sorállást a magyar választók megoldották. A közismert jelszó:  aki nincs velünk, az ellenünk! A magyar állampolgárok beteljesítették az időleges "többség" vágyálmát, 2.9 millió szavazattal nyert a Fidesz-KDNP koalíció. Érdekességnek számító, hogy Túri Kovács Béla vezette Kisgazda Szövetség neve egyszer sem merült fel a választások alatt, sem a "győzelem" óta. A Parlamenti megnyitót, levezető elnökként, mint Fidesz- KDNP tag nyitotta meg, tehát a Kisgazda Szövetség megszűnt létezni ?
Gondolatok további gondolatokat szülnek és az átlag embert nem hagyják politika nélkül élni.
Pénzért eladjuk a képviselő jelöltjeinket, pénzzel beavatkozunk más pártok belügyeibe, pénzért embereket vásárolunk meg, pénzért üzleti kapcsolatokat építünk ki, pénzért eladjuk a lelkünket, pénzért, ha kell az anyánkat is !
Milyen világban élünk? A állampolgári képviselet elvesztette értékét, a magyar parlament falai sírva fakadnak ennyi borzalom hallatán, láttán.
A magyar honatyák háza a kétkamarás parlamentre lenne hivatott, evvel szemben kérdéses figurák szűkített értékrendi felhatalmazással bitorolják a magyar társadalom  törvényhozási palotáját.
Józan paraszti ésszel: - új választási törvényre van szüksége a magyar társadalomnak
                                 - a kétkamarás parlament elkerülhetetlen
                                 - kizárólagos listás szavazás döntsön
                                 - a legtöbb szavazatot elért pártjelöltek legyen az egyéni képviselők is, vagy az egyéni jelöltek
                                 - pártfinanszírozást át kell értékelni, meg kell szüntetni a fantompártokat
                                 - a pártok bejegyzésére, működési szabályzatuk, költségvetésük felügyeletére független állami szervezetet kell létrehozni

Miért érdemes nagyító alá tenni az egyéni képviselők személyét? Feltételezzük, a választást megnyerő párt listás szavazata és az egyéni jelöltjeinek összességével szemben egynéhány ellenzéki kap parlamenti helyet, de munkája olyan mértékben korlátozott, hogy csak dísz pintynek ül a parlament padsoraiban. Akkor minek? Az állami költségvetésből kapott fizetésért?
A Független Kisgazdapárt évtizedek óta követeli a pártok működésének vizsgálatát, de idáig süket fülekre talált. Az Állami Számvevőszék hatáskörét a pártfinanszírozás tárgyában, radikálisan át kell strukturálni.
Végszó. Akik pénzért eladják a képviseleti megbízatásukat, hátba szúrják saját szavazóikat, azokat a magyar politikai közéletből, bírósági úton ki kell zárni.

Tisztelettel lajosmizsei kisgazdák.
Balogh Károly egyszemélyes kisgazda képviselő, elvette a jogot a lajosmizsei kisgazdáktól, hogy a Bort, Búzát, Békességet használjuk köszöntésül, tehát marad a tisztelettel.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse