Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18788

FÉLREVEZETETT NEMZETEK

2023-01-20
Adminisztrátor
135
POLITIKAI, GAZDASÁGI VEZETŐK RIPACSOK JELZŐJE, NAPJAINKBAN TÚL SZOLIDNAK HANGZIK. FELMUTATOTT SZAKMAI TUDÁSUK HIÁNYÁVAL 10 MILLIÓS MAGYAR NEMZETEN TÚL, 490 MILLIÓ EURÓPAI ÁLLAMPOLGÁR MEGÉLHETÉSÉT VESZÉLYEZTETIK.
A TÁRSADALMI ALAPOKAT ADÓ ÉLELEMTERMELÉS, FELDOLGOZÁS, ÉRTÉKESÍTÉS 100% ANARCHIÁBA TORKOLLOTT, AZ EURÓPAI UNIÓ INTÉZKEDÉSEINEK ÖSSZESSÉGE, VERESÉGET SZENVEDETT.
ITT MÁR BABON TÚLMENŐEN ALAKULT  A JÁTÉK, AMI 500 MILLIÓ EMBER MEGÉLHETÉSÉRŐL SZÓL.

AZ UNIÓ ELLEN BIZALMATLANSÁGI ELJÁRÁST KELL BENYÚJTANI,- AMIT NÉPSZAVAZÁS ÚTJÁN KELL ÉRVÉNYRE LÉPTETNI-  MIVEL EURÓPAI ORSZÁGOK, TAGÁLLAMOK BEFIZETETT PÉNZEIT HANYAGUL KEZELTÉK. LOPTAK, LOPTAK, LOPTAK. A KORRUPCIÓS TÚLKAPÁSOK EURÓPÁBAN A NEMZETEK EGYSÉGÉNEK SZERZŐDÉSE ELLENI BŰNTETT, AMI AZ EGYSZERŰ VÁLASZTÓKBAN BIZALMATLANSÁGRA ADOTT INDÍTTATÁST. A KÖVETKEZMÉNYEK NEM LEHETNEK MÁSAK, MINT AZ UNIÓ FELBOMLÁSA. 
A MAGYAR TÁRSADALOM SAJÁT BŐRÉN ÉREZHETI, ILYEN MÉLYREPÜLÉSBEN HAZÁNK MÉG A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ BEFEJEZÉSE UTÁN SEM VOLT, MIKÖZBEN AKKOR ROMOKBAN HEVERT AZ ORSZÁG. MOST, MENTÁLISAN GYILKOLNAK, OLYAN MÉRTÉKŰVÉ FEJLESZTETTÉK A BIZONYTALANSÁGOT, AMIVEL EMBEREK MILLIÓINAK ÉLETFELTÉTELEIT TETTÉK NULLÁVÁ.
A KILÁTÁSTALANSÁGNÁL NINCS ERŐSEBB NEMZETGYILKOLÓ FEGYVER.
KÖZELGŐ EU. VÁLASZTÁSOKNÁL, A NEMZETÁLLAMOK SZAVAZÓINAK AZ EGYSZERŰ, DE SZAKMAILAG KÉPZETT FÜGGETLEN ÁLLAMPOLGÁROK JELÖLTESSÉK MAGUKAT ÉS A TÁRSADALOM SZAVAZATÁVAL EZEKET A NEMZETI ÉRZELMŰEKET JUTTASSÁK AZ EU. PARLAMENTBE.
A PÁRTOK ÁLTAL JELÖLT KATONÁIRA NE SZAVAZZANAK !!!

ESETÜNKBEN ÉPPEN  - A FÜGGETLEN KISGAZDA-,FÖLDMUNKÁS - ÉS POLGÁRI PÁRT AKI ELSŐNEK ISMERI FEL A PÁRTHŰSÉGBEN HORDOZOTT HIBÁKAT ÉS REFORM ÚTJÁN AKARJA FORRADALMASÍTANI A SZAVAZÁSOK RENDSZERÉT. A TÁRSADALOMNAK, KARIZMATIKUS EGYÉNISÉGEKRE VAN SZÜKSÉGE, NEM HOLMI PÓTLÓLAGOS ADALÉKANYAGRA. A PÁRTOK BELSŐ DIKTATÓRIKUS RENDJE RÁMUTAT, MEGBUKTAK ! AZ IDÁIGI PÁRTRENDSZER ALÁ  ÉS FÖLÉRENDELTSÉGRŐL SZÓL, AMI 2023-RA MEGÉRDEMLI, HOGY TÖRÖLVE LEGYEN. FÜGGETLEN KÉPVISELŐKRE VAN SZÜKSÉGE A TÁRSADALOMNAK. EZ LEGYEN A KÖVETENDŐ ÚT, AMIN ÁT FELTÉTELEZNI LEHET A GYÖKERES VÁLTOZÁST.
ISTEN SEGÍTSE MEG HAZÁNKAT, EURÓPÁT.

ENGELMANN JÓZSEF 

 
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse