Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24824

Félreérthetetlen szandékosság

2021-05-11
Adminisztrátor
348
Félreérthetetlen szándékosság.
Írásainkban már többször hangoztattuk, a Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt a magyar nemzet előtt tett esküt, ami széleskörűen a keresztény konzervativizmust foglalja magába.
Szélsőségtől mentes politikát folytatunk, de véleményünknek markánsan kívánunk hangot adni, főleg olyan tárgykörben, ahol a népünk ellenségességének leghalványabb árnyéka is felmerül.
Érdemes lesz átgondolni, mit jelent a konzervatív keresztény fogalom.
Nagyon érdekes történelmi jelenség, amit a Bajorok követnek. Münchentől délre fekvő városok, falvak, települések megtartották őseik múltját és az ott járó turista, mintha két évszázadot visszamenően, egy meseországban járna. 
Ez lenne a magyar társadalomnak is követhető példa. Valójában ezt a kitérőt azért fogalmaztuk meg Önöknek, hogy a konzervatív fogalmat azonnal be tudják a gyakorlatiasságba helyezni.

Most térjünk vissza az alap címünkhöz - FÉLREÉRTHETETLEN SZÁNDÉKOSSÁGHOZ.
Napjainkban bejelentett hír szerint az élelmiszereket azért drágítják, mert a magyar parasztság árakat emelt. Ez a kormányszócső szerinti állítás NEM FELEL MEG AZ IGAZSÁGNAK, mert a magyar parasztság évek óta ugyan azon az áron kénytelen árat szabni, miközben a kereskedelem busás hasznot húz mindenből.
Tekintsük meg a valós tényeket. Nagy István a kormány agrárminisztere ősszel bejelentette - kitűnő termés volt : kenyérbúzából, takarmánygabonából, árpából, tritikáléból, kukoricából.
Arra hivatkoztak, hogy a túlkínálat miatt fizettek 5000-6000 Forintot mázsánként.
Érdekes módon a MAGOSZ ( Jakab István Fidesz) és az agrárkamara nem emelt hangot, hogy túl olcsón veszik át a gabonát, három éves visszamenőleges árral, miközben minden alapanyag, munkadíj stb. háromszorosára emelkedett.
Nagy István , Jakab István ősszel , mint kormány szócsövek beharsogták - minden raktáron van, nem kell tartani árdrágulástól.
Mi történt? A kenyér ára 300-500 Ft, hús ára 1700 Ft lett, a tej 220-400 Ft lett és most a tojás árát akarják 17%-kal emelni.Az elmúlt éveket nézve 45-60%-os élelmiszer áremelést csináltak és a parasztságra fogják, mi emeltünk. HAZUGSÁG !!!
Napjainkban derült ki, Kínában rossz volt a termés és a magyar agrárkamara, valamint a miniszter úr engedélyével eladták a raktárkészleteket, EZÉRT KELL A MAGYARNAK MOST DRÁGÁN AZ ÉLELMISZERT MEGFIZETNI.
Ezt az eljárást, nyugodtan alaptörvény ellenesnek is vehetjük, mert éppen a kormányunk ÁLLÍTOTTA - .AZ ORSZÁGUNK ÉLELMISZER STRATÉGIÁJÁNAK KELL, HOGY NEMZET MEGTARTÓ LEGYEN.
Lajosmizsei kisgazdák mindazon által, hogy nemzetünk egyharmada a vasárnapi húslevest csirke farhátból és lábból főzi, nem azt látjuk, hogy a kormánypropaganda egyezik a jelenünkben zajló nemzetélelmezéssel.
Isten Óvja a Magyar Népet.

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse