Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18787

Felelősségre vonás elmaradása

2021-01-17
Adminisztrátor
299
Felelősségre vonás elmaradása miatt tudott megvalósulni, hogy a politikusok gátlástalanul kezelik a nép általi felhatalmazásukat. Mire utalnánk?
Emlékeztetőül. 1989-ig, ideológiájában kettészakított Európa keleti szárnyán "népi demokrácia" (diktatúra) volt a rendszeresített széljárás.
Az úgynevezett "szabad" világnak ez a kettősség, nagyon jól hozott a konyhára, mert az ellenségkép általi fegyvergyártás nyugaton, nagy részben a munkanélküliséget megakadályozta, továbbá nem is volt rossz árbevételi forrás.
Igen ám, de jött a lehetőség, hogy a keleti blokk felszabaduljon és a konzumra, utazásra kiéhezett nép vágyálmait beteljesíthesse. Ezek az örömteli pillanatok, elfeledtették a népben, a rendszer gyilkosainak felelősségre vonását.
DDR ? Honeckert szabadon engedték, miközben több tízezer ember életének kioltására adott parancsot. Felelősségre vonás elmaradt.

Rákosi Mátyás, Kádár János, füle-botjuk sem görbült. Felelősségre vonás elmaradt.
Feltételezhető, hogy csak a romániai diktátor nyerte el a méltó büntetését? Felelősségre vonás teljesítve.

Mi a helyzet ma, ebben a "szuper demokráciában" ?
2006 -os forradalom eszkalálóit, magát Gyurcsány Ferencet senki nem marasztalta el, pld. Magyarország politikai palettájából való örökös kizárásával büntetve.. Felelősségre vonás elmaradt.
Időrendi sorrendben maradva, Frau Merkel isten tudja kiknek a befolyására, meghirdette az európai kontinens migránsok számára való megszállását. Máig kb. 1200 ember halála kapcsolható a meghívó számlájára. Európa előtte a béke szigete volt, a keresztények, zsidók békében élhettek.
Merkel megtörte a csendet. Több száz zsidó lelke tért át a másvilágba, éppen Frau Mrkel meggondolatlansága miatt. Ami nagyon érdekes, Izraelben, amennyiben egyetlen zsidó embert inzultus ér, abban a pillanatban a zsidó állam, védelme alá veszi és ha kell piszokul megtorolja.
Érthetetlen, akkor az európai zsidók halála miatt, miért nem emelik fel a hangjukat ? Miért nem vonják felelősségre Frau Merkelt, akinek a meghívója nélkül, még máig béke lehetne Európában?
Hol tartunk ma?
Merkelt leváltotta a CDU. Jövőre az Eu. parlamentet is elhagyja. Ugyan úgy eltűnik, mint Honecker. Felelősségre vonás elmarad ?
Mai eseményekben húzzunk párhuzamot. Az USA elnöke Trump úr televíziós beszédében a néphez fordult és tüntetésre ösztönözte a szavazóit. Ez meg is történt. Trump-pal szembeni azonnal eljárásban oda jutottak, kizárják a politikai életből, több lehetősége nem lesz az USA elnöki tisztségéért indulni. Felelősségre vonás megtörtént.


Tegyünk egy 2006-os tüntetésre utaló vizsgálatot. Toroczkai László a Kossuth Téren 10 ezer embert ösztönzött, hogy egy bizonyos petíciót olvastassanak be a Tv. -ben 10 ezer emberben kezdeményezte, hogy az adrenalin tetőfokára érjen. Az események ismertek . Felelősségre vonás elmaradt.
Orbán Kormány politikája részben a népérdeknek megfelel, de sajnálatos gazdasági mutatói, a nép kiéheztetése, idegen nagytőke magyarországi betelepítése, kis és középvállalkozások ezreinek megszűnése, a magyar agrár ágazatban, a kistermelők ellehetetlenítése komoly aggályokat indukál. Hova tart az országunk? Az önök általi média, az emberek elé csak a szépet, jót teríti, de amikor a gyakorlatban tekintjük meg az intézkedéseket, HALOTTAK !
BLÖFFEL ELVESZÍTIK A SZAVAHIHETŐSÉGÜKET.
A magyar ember jobban szereti az egyenes szót és azt is belátja, ha a nadrágszíjat be kell húzni, de már 70 éve mi csak ezt tesszük. Elképzelhető, hogy a darázs derék lesz a magyarokra utaló jelző? ÉS A FELELŐSSÉGRE VONÁS ?

Bort, Búzát, Békességet kíván a Fidesz-KDNP "legkedveltebb" pártja  -A Független Kisgazda-, Földmunkás-és Polgári Párt

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse