Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Félelem bére adott

2022-05-02
Adminisztrátor
356
Jó magyar szokás szerint : 1848-49-ben, 1920-ban, 1945-ben  1956-ban, 1989-ben, 2006-ban hibaponttal hoztuk a formánkat és most jött két választási ciklus, amiben megfejeltük az idáigi fejleményeket.
Egyszerűen érthetetlen, ezalatt a 31 év alatt miért nem tanultunk saját kárunkból, miközben a történészek folyamatosan azt állítják : egy nemzetnek a múltja nélkül, nincs jövője. Ez ránk bizonyosan nem vonatkozik.
Elképzelhető, hogy a múltunk folyamatos rossz döntéseit vesszük mintának ?
Vagy az oktatásukban keresendő a hiba ?
Amivel viszont napi szinten szembesülhetünk : EGY FECSKE NEM CSINÁL NYARAT ! Mintha az emberek egyszerűsítenénk saját felelősségünket, elutasítjuk a valódi társadalmi összefogást és evvel a gondolkodással, már csírájában megöljük - EGY SZEBB MAGYAR JÖVŐ LEHETSÉGES BEKÖVETKEZTÉT.
Mindez úgy fest, " KAPARJÁK MÁSOK KI A GESZTENYÉT ", majd utána : UGYE MILYEN JÓL ÉS HATÉKONYAN TEVÉKENYKEDTÜNK A VÉDVONAL TETEJÉN?
Ez a mentalitás, lehető legintenzívebb társadalmi "bomba", amit csak Isten tudja mióta fémjelzi - EMBEREK LAKJÁK EZT A BOLYGÓT. 
Mi már csak ilyenek vagyunk. 
Két év múlva megint választani fogunk.
A magyar állampolgárok számára lehetőség nyílik, hogy ne saját értékrendjük - a magyar vidék ellen- szavazzanak, hanem azokra az ősi értékekre, amit nagyszüleiktől örököltek.
A magyar parasztság vérverejtékes munkája által megtermelt élelemnek becsületes értékrendjét kell visszahelyezni oda, AHOVÁ TARTOZIK, MIVEL NÉLKÜLE NINCS ÉLET, NINCS JÖVŐNK.
A magyar vidék narancssárga színezetét, vissza kell helyezni a hagyományt tisztelő nemzeti színű- piros- fehér- zöld  zászlóra, mert a magyar ember szívesebben fogyaszt szabolcsi almát, mint DDT-vel permetezett narancsot. 
Az önkormányzati választás lehetőséget ad, hogy józan gondolkodással, a parlamenti kétharmaddal szemben egy egészséges vidéki felügyelet létrejöhessen.
Erre kitűnő hasonlat : a nyájat juhászok, a disznókat kondások, teheneket gulyások, a lovakat csikósok felügyelik. Akkor MIÉRT lenne elképzelhetetlen, hogy a magyar parlamenti honatyákat a MAGYAR PARASZTSÁG FELÜGYELJE ?
Nem szabadna a városon élőknek, A PARLAMENTBEN ÜCSÖRGŐKNEK megfeledkezni azon magyar közmondásról : "AMENNYIBEN A PARASZTSÁG NEM SZABADUL MEG FELESLEGES TESI SALAKJÁTÓL, AKKOR AZ URASÁGOK NEM ZABÁLHATNAK".
Vegyék tudomásul, az élelem valódi "fegyver". Lásd, Ukrajnában kiéheztetett katonák megadják magukat, ha nincs mit enniük. Ezt vésse mindenki a fejébe.
Isten, Haza, Család fogalmak értelmezésével, társadalmunknak jóval többet kellene foglalkoznia, mint az okosnak mondott, de népbutító elektromos kütyükkel.
Okos telefonnal, láttak már Önök gyereket nemzeni ???

J.E.    

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse