Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

FEKETE LISTA

2024-02-13
Adminisztrátor
201
AKIK AZ ORBÁN - KORMÁNY FEKETE LISTÁJÁRA KERÜLNEK, SZINTE NAPI SZINTEN MEGFIGYELTEK.
ENGELMANN JÓZSEF, 2024. FEBRUÁR 11.-ÉN A HUN TV KAMERÁI ELŐTT HANGOT ADTAM ÉS RÁMUTATTAM  MAGYARORSZÁGON FOLYTATOTT POLITIKAI ELLENTMONDÁSOKRA. FELTEHETŐEN NYILATKOZATAIM BIZONYOS CSOPORTOKAT ROSSZUL ÉRINTETT.
AZ ELKÉSZÍTETT FILM ANYAG, FEBRUÁR 11.-ÉN, A DÉLUTÁNI ÓRÁBAN, A TÁRSADALOM NYILVÁNOSSÁGA ELÉ KERÜLT. MEGTALÁLHATÓ : www.huntv.info (arhívumában)

AMI SZÁMOMRA ELSZOMORÍTÓ,  FACEBOOK OLDALAIM HOZZÁSZÓLÁSI LEHETŐSÉGÉT, AZ ÍROTT ANYAGOK MEGOSZTÁSÁT MEGVONTÁK, MAJD PÁR NAP UTÁN AZ OLDALAKAT BLOKKOLTÁK. 
LASSAN MÁR MEGINT OTT TARUNK, MINT A SZOCIALIZMUSBAN, AHOL LOSONCZI PÁL ELVTÁRS,  A MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁGOMAT ELVETTE.
LEHET, HOGY megint ott tartunk , ORBÁN VIKTOR "KAPITALIZMUSÁNAK" SEM LESZEK SZIMPATIKUS ÉS ŐK IS MEGVONJÁK AZ ÁLLAMPOLGÁRSÁGOMAT ?
A MAI KIALAKULT HELYZETET, ÉRDEMES GÓRCSŐ ALÁ HELYEZNI. AKIK VÉLEMÉNYEZIK MAGYARORSZÁG NAGYURAIT , AZOKNAK  A SZÓLÁS SZABADSÁGA NEM LÉTEZIK ?
VISSZAPILLANTÁSBAN, MEGTÉVESZTHETETLEN HASONLÓSÁGBAN A MÚLTTAL, - UGYAN AZOK AZ EMBEREK, AKIK A KÁDÁR RENDSZER KATONÁI VOLTAK, VANNAK ISMÉTELTEN HATALMON.   
SZÁMOMRA MOST VÁLT IGAZÁN ÉRTHETŐVÉ  -   HOGY AMENNYIBEN A SZOCIALISTA RENDSZER FEKETE SEGGŰJE VOLTAM, MOST A KAPITALISTA RENDSZER ÁLLAMVEZETŐINEK IS FEKETE SEGGŰJE VAGYOK ? LEHET, HOGY AZ ELMÚLT  ÉVEKBEN SEMMI SEM VÁLTOZOTT ? NEM TÖRTÉNTEK SZEMÉLYCSERÉK ???
JELENÜNKBEN, KIK KÉPVISELIK A  RENDSZERT ? KÉRDÉS, - MIÉRT ÉPPEN CSAK MAGYARORSZÁGON NEM LETT NYILVÁNOS AZ ÜGYNÖK LISTA ÉS LETTEK NEVESÍTVE A "DÍSZPINTYEK" ? 

ELKÉPZELHETŐ, HOGY AZ IRÁNTAM TÁMASZTOTT DISZKRIMINÁCIÓ SEM VÉLETLEN ?
Tisztelt Magyar Barátaim és Ellenségeim! 
Az európai magyarság több évszázados békételenségét, a külföldi hatalmak beépült ejtőernyősei eszkalálják. Minden esetre,  hazánkban, a gyenge pontokat, - megvehető embereket -vonják be  államromboló tevékenységük megvalósítása érdekében.
Magyar haza már csak papíron létezik, de valójában, idegen hatalmak gazdasági tevékenysége és befolyásuk áldozatai vagyunk.  Széchényi korábbi megállapítása, mintha semmiben nem különbözne a mai helyzettől : "minden nép azt érdemli, amit magának választ". Ezt a gondolatot avval lehet folytatni : "gyáva népnek nincs hazája" !
SAJNOS, ITT TARTUNK MA ! FELSŐBB SZINTŰ LÁTVÁNYOS  SZÁJTÉPÉS FOLYIK, - mi minden magyart megvédünk, MIKÖZBEN HAZÁNK TALAJA, KICSÚSZIK LÁBUNK ALÓL. AKI NEM LÁT, AZ VAK ! JÓL VAN EZ ÍGY ??? 

J.E.
 
 
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse