Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Fegyverrel a békéért

2022-10-17
Adminisztrátor
187
EGY IDŐBEN MONDOTTAK ÉS HOMLOKEGYENES CSELEKEDETEK, MINDEN MAGYARBAN FEL KELL ÉBRESSZE : EZEK MÁR MEGINT HAZUDNAK !
ÁLLÁSPONTOM SZERINT, AKI HÁBORÚELLENES HANGZATOKKAL TESZI MAGÁT NÉPSZERŰVÉ, DE FEGYVERKEZÉSBEN, KEMÉNY HADSEREG FELÁLLÍTÁSÁBAN GONDOLKODIK, AZT MIKÉNT LEHET OSZTÁLYOZNI ?
TISZTÁZNI KELL, MAGYARORSZÁG NÁTÓ TAG. EURÓPÁBAN MINDEN ORSZÁG SZINTÉN "ZENÉSZ", TEHÁT SENKI, SENKIT NEM AKAR MEGTÁMADNI. A FEGYVERKEZÉSSEL ELÉRT HATÁSOKKAL, MAJD MINDIG háború lett a vége.
ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK (ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ-NAK ) NINCSEN JOGA A MAGYAR ADÓFIZETŐ EMBEREK PÉNZÉBŐL FEGYVEREKET GYÁRTANI, vagy VÁSÁROLNI. 
EME "DICSŐ LOVAG, HAMAROSAN NYEREG VESZTETT LESZ", AMENNYIBEN A MAGYAR FIATALSÁGOT GOLYÓFOGÓNAK ÁLDOZZA BE, MINT AZT ZELENSZKI TESZI AZ UKRÁNOKKAL.
TISZTELT MAGYAR HONFITÁRSAIM !
EMLÉKEZTETNÉM ÖNÖKET HITLERI BIRODALOM KEZDETÉRE, AMIKOR A MUNKA ADÁST, A III. BIRODALOM VEZETŐI, FEGYVERGYÁRTÁSBAN TELJESÍTETTÉK. MINDENKINEK MUNKÁT ADTAK. A NÉP NEM VOLT TISZTÁBAN : FEGYVERREL, ÉLETKIONTÁSRA ALKALMAS ESZKÖZT ÁLLÍTANAK ELŐ.
A MAGYAR TÁRSADALOMNAK AZ ORBÁNI TÖREKVÉSEKRE IDŐBEN KELL NEMET MONDANI, A TÖRTÉNELEM NEM ISMÉTLŐDHET MEG.
VALÓJÁBAN A CIONIZMUS NEM A MI ASZTALUNK. ANNAK BIZONYÍTÉKA MÁS KONTINENSEN TALÁLTATIK. ORBÁN, KONZERVATÍV EURÓPAINAK ADJA KI MAGÁT, MIKÖZBEN GONDOLATAIBAN AMERIKÁBAN JÁR : HOGYAN IS ÁLLHAT MAGYARORSZÁG INDEXE ?
MIKOR ÉS MENNYI MEGSZORÍTÁST KELL TENNIE, HOGY A MAGYAR TÁRSADALMAT VÉGÉRVÉNYESEN TÉRDRE KÉNYSZERÍTSE ? 
ZELENSZKI BESORAKOZOTT A GÉNJEIBEN HORDOZOTTAK MÖGÉ ÉS BEÁLDOZTA UKRAJNÁT. 

ORBÁN VIKTORNAK NEM SZABAD TERET ADNI A FEGYVERKEZÉSRE. TANULJ MAGYAR SZARAJEVÓBÓL, AZ ELSŐ ÉS MÁSODIK VILÁGHÁBORÚ, VALAMINT 1956 BORZALMAIBÓL.
FEGYVER NEM JÁTÉKSZER ! MINDEN ROSSZ POLITIKUS AKKOR KEZDETT FEGYVERGYÁRTÁSBA, MIUTÁN ELVESZÍTETTE A NÉP FELETTI IRÁNYÍTÁSÁT. LÁTOTTAK ALAPJÁN, AZ IDÁIG REGNÁLÓ POLITIKUSI ELŐDÖK, BŐDÜLETES INFLÁCIÓ UTÁN TÉRTEK A GONOSZ ÚTVESZTŐJÉBE. AZ ELLENSÉGKÉP FELERŐSÍTÉSÉNEK SZÁNDÉKOSSÁGA, MAJD MINDEN ESETBEN MEGÁLLAPÍTÁST NYERT. EZ VAN MA IS. 
ENNEK AZ ELFERDÜLT GONDOLKODÁSNAK NEM SZABAD TERET ENGEDNI. A MAGYAR NÉPNEK KELL HATÁROZOTTAN TALPRA ÁLLNI, AZ UTOLSÓ SZÓ JOGÁN ÍTÉLKEZNI !
HÁBORÚT AKARNAK ? TISZTELT ANYÁK ! ÖNÖK GYEREKEIKET GOLYÓFOGÓNAK SZÜLTÉK ? BETEG EMBEREK SZÜLEMÉNYÉNEK TELJESÍTÉSÉRE ?

A Független Kisgazdapárt ellenzi a fegyverkezést, a háborúra való felkészülést. Európa minden egyes tagállama, NÁTÓ védelme alatt áll.
Engelmann József

  

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse