Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Fegyvergyártás Magyarország jövője

2021-06-02
Adminisztrátor
281
Ez lenne a Fidesz-KDNP új programja ? Fegyvergyártás? Ez miként egyeztethető össze a keresztényi hitvallással ?
Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke úgy véli, fegyvergyártással lehet országunk jövőjét megoldani. Valójában még alig telt el egy gyilkos háború, aminek milliárdnyi nagyságrendű áldozata lett, amit Orbán Viktor mintha elfelejtett volna és erre asztalfiókjából előhúzott programja szerint- emberélet kioltására, gyártsunk fegyvert.
Tegnapi hírek egyike, IZRAELNEK VÉDELMI BUNKEREKET GYÁRTUNK.
Elképzelhető, hogy a palesztin, zsidó kérdés tárgykörében ezért nem foglalt állást a magyar kormány ?
Több európai ország, igenis elítélte mindkét fél agresszív viselkedését, ami abból eredt és robbant ki ismételt fegyveres konfliktus, hogy az izraeli kormány Palesztin lakosság kitelepítését irányozta elő és helyükre zsidó családokat akartak betelepíteni.
Orbán Viktor és kormánya szerint ez nem erőszakos cselekedet, tehát senkit nem kell elítélni.
Evvel a magyar kormány ismételten kivívta európai unió tagállamainak ellenszenvét.
Valami piszokul bűzlik evvel a kormánnyal kapcsolatba. Majd minden intézkedéssel, amit az unió kezdeményez, Orbánék szembe mennek.Itt van az európai ügyészség kérdése. Az sem tetszik Orbánnak. Bizonyosan takargatni valója lehet? Ami még jobban felkelti az egyszerű ember figyelmét, miért lettek a fideszes fiúk idegesek, amikor az unió vizsgálatokat kezdeményez az átutalt pénzek felhasználásának tárgyában ?
Itt jön a Fidesz és szócsövük NÉP SZUVERENITÁSRA való hivatkozás. Hogy a fenébe ne legyenek az fideszes fiúk és a magyar kormány ideges ? Talán a túlszámlázásokból származó 20 %-os visszaosztások kiderülnek ?
Visszatérve a fegyvergyártáshoz. A Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt, mindennemű fegyvergyártást elutasít !!! Embertársaink életének kioltására alkalmas, minden nemű eszköz, gyilkolást vonz maga után.

                                                               ELUTASÍTJUK !!!


Az a kormány, aki másban nem látja a pillanatnyi hatalmának megtartását, mint a fegyvergyártásban, AVVAL SZEMBEN A NEMZETKÖZI EMBERJOGI SZERVEZETEK KÖVETELJÉK MEG A LEMONDÁSÁT.
EURÓPA ÚJABB FEGYVERES KONFLIKTUST NEM ENGEDHET MEG MAGÁNAK ÉS ÉPPEN EGY ILYEN BAKFITTY ORSZÁG, AKIKNEK AZ ELSŐ VILÁGHÁBORÚ KIROBBANÁSA IS KÖSZÖNHETŐ VOLT, NE UGRÁNDOZZON. Nem volt elég a TRIANON ?
Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP éppen eléggé megosztotta a magyar társadalmat, nem kellene tovább feszíteni a húrt.
Tegnapi parlamenti megnyilvánulás során, Orbán Viktor azt nyilatkozta - amennyiben az ellenzék nyer 2022-es választáson ÉN AKKOR EBBEN A PARLAMENTI PADSORBAN ÜLÖK MÉG 30 ÉVIG.De mi történik, ha a mentelmi jogát a parlament felfüggeszti ÉS ELJÁRÁS INDUL ELLENE ???
Feltehető törvénysértés megállapítása után, HOL FOG ÜLNI ?
BORT, BÚZÁT, BÉKESSÉGET KÍVÁN ÖNÖKNEK A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT LAJOSMIZSEI SZERVEZETE. SOHA TÖBBÉ HÁBORÚ, SOHA TÖBBÉ FEGYVERGYÁRTÁS !!!

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse