Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 194 db

Hírdetések

Összes látogató: 15796

Fegyverbe magyar

2023-01-04
Adminisztrátor
126
A Független Kisgazda-, Földmunkás - és Polgári Párt 1908 - as megalakulása óta több háborús helyzeten átesve tartotta meg identitását. Kirobbant első világháború, majd 1919-es kommunista mészárszéken át a második világháborúig és még nagyon frissen emlékeinkben, az 1956-os forradalom bezártáig, emberek millióinak halálát okozó fegyverek gyártásában látja a BÉKÉT a magyar kormány.
ÓRIÁSI HIBA LENNE, HA MI IS OLYANOK LENNÉNK, MINT AZ AMERIKAI VAGY A NÉMET "FEGYVEREKKEL A BÉKÉÉRT" INDITATÁSÚAK.
A magyar kormány fel sem fogja, hogy mi itt Európában egy "légy ... vagyunk a falon", mivel hadra fogható emberek száma, pár tízezer lehet. Példának : a szerbek, vagy a románok 2 óra alatt átgázolnának rajtunk. Őszintén, akkor mi a túrónak erőlködik a magyar kormány? NEM FEGYVER NÉLKÜL KELLENE BÉKÉS ÚTRA TERELNI AZ ESZTELEN ZELENSZKIJ ÁLTALI NÉPIRTÁST?
Vegyék már végre tudomásul, Putyin semmi más nem tesz, csak sajátjait próbálja védeni Ukrajnában. Zelenszkij-jel történő előzetes tárgyalások nem vezettek eredményre. EZ A FIGURA, NEM MÁS, MINT AMERIKAI KÉZBEN TARTOTT HELYTARTÓ, AKI NEM SAJÁT MEGGYŐZŐDÉSBŐL POLITIZÁL. 
Amerika és markában tartott EU. , benne a németek, nemhogy béke irányába terelnék az eseményeket, hanem minden meghozott lépéseikkel csak eszkalálják a háború kimenetelét. Emberek százezrei halnak meg értelmetlenül. Az ukrán nemzeti vagyont jelentő ingatlanok 60%-át földig rombolják és mindezt azért, hogy az amerikai fegyverarzenált ( atomfegyvereket a NÁTO égisze alatt AZ OROSZ NYAKÁBA TELEPÍTHESSÉK.

PUTYIN ÚR NEM KISPÁLYÁS JÁTÉKOS. EGY BIZTOS, AMEDDIG Ő KÉPVISELI OROSZORSZÁG NÉPÉT, ADDIG AZ AMERIKAIAK NYUGODTAN KIHÚZHATNAK EURÓPÁBÓL. AZ OROSZ NÉPNEK HOSSZÚTÁVON KELL GONDOLKODNIA ÉS NEM SZABAD PUTYIN ELLENI PROVOKÁTOROKNAK FELÜLNI.
A NÉMET POLITIKAI ELITNEK JÓ LENNE HA FELÉBREDNE "CSIPKERÓZSIKA ÁLMÁBÓL " ÉS FELHAGYNÁNAK AZ AMERIKAI NYOMÁST GYAKORLOK ELMEBETEG VILÁG ÚJRAFELOSZTÁSÁNAK TÁMOGATÁSÁBAN.
Amerika maradjon saját kontinensén és inkább békés úton közeledjenek Dél- Amerika irányába. A JA ! NETALÁN AZOKAT MÁR KORÁBBAN LENYÚLTÁK ÉS NINCS MIT ELVENNI ?
MINDEN ESETRE, KI HISZ MÉG AZ AMERIKAI PÉNZVILÁG ÁLTAL FINANSZÍROZOTT AMERIKAI VEZETÉSNEK, ELNÖKÖKNEK ?
PUTYIN, BIZTOS NEM ! AKIK MEG HISZNEK, NYUGODTAN MEGÍRHATJÁK VÉGRENDELETÜKET : VIETNÁM, IRAK, AFGANISZTÁN, SZÍRIA ÉS MOST UKRAJNA. AHOVÁ AZ AMERIKAIAK, MINT BÉKÉT TEREMTŐK LÁBAIKAT BETETTÉK, OTT CSAK A HALÁL VOLT URALMON. NEM KELLENE MÁR VÉGRE ENNEK A BOLYGÓ TÖBBI TAGÁLLAMÁNAK EGYSÉGBEN ELUTASÍTANI AZ AMERIKAI " BÉKÉT DIKTÁLÓ " ,VALÓJÁBAN AGRESSZORT ? KÖTELEZŐ KÉRDÉS,  HOGYAN LEHET AZ AMERIKAI TÁRSADALOM OLYAN BALGA, HOGY AZ ELMÚLT ÉVTIZEDEKBEN ELESETT GYEREKEIK MIATT NEM EMELIK FEL HANGJUKAT ÉS UTASÍTJÁK EL A FEGYVERKEZÉST, HÁBORÚZÁST ?
MINDEN ESETRE, A MAGYAR KORMÁNYNAK A FEGYVERKEZÉS LEÉPÍTÉSÉVEL KELLENE ELŐL JÁRNI ÉS PÉLDÁT MUTATNI A VILÁGNAK - EZ A KIS EURÓPAI ORSZÁG, AKI A BÉKÉT NEM FEGYVERREL KÍVÁNJA ELÉRNI, HANEM JÓZAN EMBERI GONDOLKODÁSSAL. KISGAZDA JAVASLAT :  ORBÁN VIKTOR FEGYVERGYÁRTÁS HELYETT VÁLLALJA FEL AZ OROSZORSZÁG ÉS UKRAJNA KÖZÖTTI BÉKETÁRGYALÁSOK MAGYARORSZÁGI MEGRENDEZÉSÉT. A MEGHÍVOTTAK CSAK A KONFLIKTUS ELSZENVEDŐI LEGYENEK. KÖZVETÍTŐKRE, PROVOKÁTOROKRA, KUFÁROKRA SEMMI SZÜKSÉG NINCSEN.
EZ, KIZÁRÓLAG OROSZ, UKRÁN BELÜGY .

Tisztelt Honfitársaink !
Senki ne üljön fel
 a híradásokból hallottaknak. Sajnos a médiák is befolyásolják a háború kimenetelét. Zelenszkij genetikája, piszok közel áll a média gurukéhoz. Híradásaikat többnyire egyoldalúan közvetítik, az oroszt mint a sátánt felnagyítva közlik a nézők, hallgatók, olvasók számára. MINDEN MAGYARNAK KUTYA KÖTELESSÉGE, HOGY SZÉLSŐSÉGEK BEFOLYÁSÁTÓL FÜGGETLENÜL GONDOLKODJANAK ÉS NE HAGYJÁK A MAGYAR KORMÁNYT, EMBEREK ÉLETÉNEK KIOLTÁSÁRA FEGYVERT GYÁRTATNI. 
A Független Kisgazdapárt még a vízipisztoly gyártását is beszüntetné. A gyerekeinket úgy kell az életre nevelni : minden ember élete egy kincs, senkinek nincsen joga gyilkolni, gyilkoltatni, holmi anyagi javak miatt.
ELÉG LEGYEN AZ ÖLDÖKLÉSBŐL !
ORSZÁGOK VEZETŐIT NÉPÜK NEM AZÉRT VÁLASZTJÁK MEG, HOGY HÁBORÚBA KÜLDJÉK SAJÁT FIAIKAT, LÁNYAIKAT.
LEGYEN ENDGÜLTIG SCHLUß !!!

BÉKE, FRIEDEN, PAKS legyen Isten által áldott ! Úgy legyen!

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 194 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse