Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Fegyverbe Fidesz-KDNP

2022-12-31
Adminisztrátor
149
Tisztelt Magyarok !
A történelem során, nem először láthattuk, a politikusok akkor folyamodnak fegyverkezéshez, amikor az "irányítás talaja" kicsúszik lábuk alól. Elsődlegesen megpróbálják nemzetünket félelembe tartással riogatni :  madárinfluenza, sertés pestis, migránsok, Covid-19 járvány, infláció, ukrajnai háború stb. MEGFÉLEMLÍTÉSBE  tartás, amikor hatástalannak látszik, akkor jön FEGYVERKEZÉS, FEGYVERKEZÉS, FEGYVERKEZÉS !
Ezek az emberek BETEGEK ! Elméjükben ott tartanak, mint ( Napóleon, Hitler, Sztálin, Rákosi, Kádár) akik magukat, az atya úristenként szerették volna a világ halhatatlan politikusai sorába bejegyezni. Ezek az emberek fegyvereiken át, milliárdos nagyságrendben GYILKOLTATTAK ! A VALLÁSI FELEKEZETEK JÓVÁHAGYÁSÁVAL TETTÉK MINDEZT. ÉS MI VAN MA ? MINTHA IDŐBEN EGY CENTIT SEM HALADT VOLNA A VILÁG KEREKE.

Röviden. 
MINDEN OLYAN HATALMAT, AMELYIK NEMZETÉT FEGYVERKEZÉS  ÁLTAL TASZÍTJA PUSZTULÁSBA, AZOKAT A POLITIKUSOKAT IDŐBEN MEG KELL ÁLLÍTANI.
2023 SORSDÖNTŐ ÉV LESZ. A SZERB ÉS A KOSZOVÓI HELYZET PILLANATNYILAG MEGOLDOTT, DE HA VÉLETLEN A FESZÜLTSÉG KOMOLYABBRA FORDULNA,  EURÓPÁNAK VÉGE.
AMERIKAI PÉNZVILÁG MINDENT ELKÖVET, HOGY A HÁBORÚT KITERJESSZE. AMERIKA, EURÓPÁBÓL GAZDAGODOTT ÉS UGYAN EZT KÖVETIK MA IS. 
ÁTGONDOLTÁK E MÁR, HOGY AZ OROSZ ÉS SZERB KAPCSOLATOK, mint a történelemben oly sokszor MEGBONTHATATLANOK ?  EGYIKÜK SEM TARTOZIK AZ EU-HOZ, A NÁTO-HOZ, TEHÁT FÜGGETLEN ORSZÁGOK. OROSZORSZÁG BIZONYOSAN NEM NÉZI KARBAN TETT KÉZZEL, HA SZERBIÁBAN BALHÉ JÖNNE LÉTRE. ODA TÖBBÉ AZ AMERIKAIAK A LÁBUKAT SEM TEHETIK BE.
ERRE MIT MOND ORBÁN VIKTOR A NÁTO TAGJAKÉNT - FEGYVERKEZZÜNK ! EMBEREK! EKKORA MARHASÁG A VILÁGBAN SINCS. Kb. 20 VILÁGHATALOM ÁLL MAGYARORSZÁG MEGVÉDÉSÉRE, AKKOR MI A szarnak kell az amúgy is szegény magyar népet  FEGYVERKEZÉSBE TASZÍTANI ?
Nem véletlen a magyar hatalom saját népe elleni félelme okozza a fegyverkezést ?
GONDOLKODJANAK EL AZ ÍROTTAKON !
ISTEN ÓVJA A MAGYAR NÉPET !
 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse