Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Farkasokkal szembenézni

2023-05-30
Adminisztrátor
186
A valódi értelmében a farkasokkal szembenézni lehetséges, de előtte jól meg kell őket etetni. Teli hassal elnyúlnak, még menni sincsen kedvük. 
Az evolúció során ezt az ősi törvényt a farkasok betartják, de a magát "Istennek tartó" ember, ezt is megváltoztatta, - akkor is éhes és zabálni akar, amikor előtte már kétszer okádott, a jó lakottságtól.
Őszintén, - minek eszik, aki már egyszer tele van ?
- csak azért mert megteheti ?
- hatalom mániából ?
- telhetetlenségből ?
- embertársai fölé kerekedés vágyából ? 
- mindezt Isten nevében ?
Miként egyeztethető össze, az ember farkasi ösztöne, az egyházi prédikátorok kijelentéseivel, amiben megpróbálják meggyőzni az embert, - DE MIRE. A történelmi múlt, nem arra ad választ,mintha az igehirdetők nem emberből lennének ?
"FARKASI JÓ LAKOTTSÁG TÖRVÉNYÉT ŐK SEM TARTJÁK BE " !
Vizet prédikálnak és bort isznak. Az olajfák alatti igehirdetés nem emberbarátibb lenne, mit a milliárdos római központ, amit még Péter határozott meg ? Elvárások? Ahhoz, hogy legalább saját kis környezetünkbe béke uralkodjon, az emberi szónak súlyának kell legyen. 
Az intelligens farkasközösségekben a család szentsége mindenekfelett zajlik, miközben mára az ember eljutott : saját szüleit öli, gyerekeit gyilkolja, politikai, vallási nézetkülönbségből eredően háborút folytat, védtelen embertársait mészároltatja le. MILYEN VILÁGBA ÉLÜNK ? Több ezer éven át, a koszon kívül semmi jó nem ragadt ránk ?
MINTHA VALAMI SÁTÁNI ERŐ (PÉNZ) lenne, ami ilyen mélységbe juttatta el az embert? Vagy a hatalmi harcban az egoizmusi elmezavar ?
Egy bizonyos, "PÉTER" NEVÉBEN TÖRTÉNTEK, SZOMORÚAN, DE BIZONYÍTOTTÁK -
AMEDDIG KÉT EMBER ÉL EZEN A BOLYGÓN, BÉKE SOHA NEM LESZ. 
AZ EGYENLŐK ÉS EGYENLŐBBEK SORREND MEGBONTHATATLAN TÖRVÉNY MARAD. 
Csak egy pillanatnyi józan gondolatban : egyházak gazdagsága, a hívők szegénységével szemben, milyen kérdést vet fel. 
Politikai haszonlesők, mázos ígérvényeiben tett farkas üvöltésükkel megtévesztettek falkájuk, egyszer valódi éhségük csillapítására, vezéreikkel szembe fordulnak és megsemmisítik őket.   
LÁTOTTAK ALAPJÁN, A JÚDÁS PÉNZ 2000 ÉV UTÁN IS BETARTJA ÁLSÁGOS GYILKOS ÖSZTÖNEIT.  

Az ember miért nem emelkedik saját kreált törvényei fölé és tartja be a farkasi törvényeket ?
Mikor jön el valóban az idő, hogy MAGUNKAT A CSÚCSRAGADOZÓ HELYETTI JELZŐVEL SZEMBEN, A VALÓDI EMBERI TUDATRA HAGYATKOZVA, BÉKÉBEN, SZERETETBEN ÉLJÜNK ÉS AKKOR EGYÜNK, AMIKOR ÉHESEK VAGYUNK ?
ÖNÖK SZERINT, - VAN MÉG NÉMI REMÉNY ?

J.E.

  
    

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse