Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Farkas Gergely mentelmi jog nélkül

2019-03-19
Adminisztrátor
609
Farkas Gergely jobbikos képviselő mentelmi jogát a Fideszes többségű parlament felfüggesztette, így az ügyészségnek joga van vádat emelni. Ez idáig rendben is van, csak nyitott kérdést vet fel, hogy a Független Kisgazdapárt elnökét Balogh Károlyt és társát Cseh Sándort miért nem vonták felelősségre, miért nem indítottak ellenük vádemelést, amikor írásos dokumentumban foglalták a kisgazda képviselő jelöltek visszaléptetését, amiért több évig tartó anyagi javakat ajánlottak fel a Jobbik vezetői : pártigazgatója.

Elképzelhető, hogy Balogh Károly "mentelmi jog nélküli tevékenysége" felülmúlja Farkas Gergely képviselő jogkörét? Feltehetően Balogh Károly FKgP képviselő, valamiféle extra megbízást kaphatott, ami erősebb védelmet adott neki, mint Farkas Gergelynek? Emlékeztetnénk Önöket, hogy Balogh Károly 12 FKgP kisgazda képviselő jelöltnek parancsolta meg a visszalépésüket, anyagi ellenszolgáltatás fejébe. Mindezt, aláírt dokumentumokkal igazoltan: Paulina László FKgP alelnök, Márkus János FKgP főtitkára és Engelmann József a lajosmizsei szervezet tagja rendőrségi és ügyészségi feljelentésben kértük kivizsgálni. Amennyiben a vád megalapozott, köteles lett volna az ügyészség, bírósági úton vádat emelni Balogh Károly és Cseh Sándor ellen. A rendőrségi nyomozás során, a kész tények ellenére elutasítást kaptunk. Nem emeltek vádat! Nos, Farkas Gergely telefonbeszélgetése elegendő lehet a vádemelésre? Amennyiben Farkas Gergely és a hölgy közötti telefonbeszélgetésben elhangzottak, elegendőek a vádemelésre , akkor azonnal emeljenek vádat  Balogh Károly és Cseh Sándor ellen is. A TÖRVÉNY MINDENKIRE EGYFORMÁN VONATKOZIK, ITT NINCSENEK EGYESEK ÉS KETTESEK! A TÖRVÉNY AZ TÖRVÉNY! Hazánkat, Isten óvja, minden törvényt tiszteletben nem tartóktól.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse