Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

Ezeréves rossz döntések sorozata

2022-12-19
Adminisztrátor
149
Sváb származásom ellenére, gondolataimban magyar vagyok. A Kárpát - medence szülötteként állítom, a magyarnak,  kiemelt privilégiumot kellene élveznie Európa közepén, mivel őseink bátorságának köszönhetőn, hogy Európa nyugati térsége, máig megtarthatta keresztény voltát. 
MAGYAR NÉLKÜL EURÓPÁT, 1526 ÓTA AZ ISZLÁM VALLÁS URALNÁ, amennyien a magyar nem állt volna harca.
Ma nem lenne Bécs, Berlin, Párizs, vagy akár London, ha a magyar a török veszedelmet nem tartóztatta volna fel. Sajnos az első komoly vesztességet, éppen a magyarság szenvedte el, ami a későbbiekben még élesebben megbélyegezte sorsunkat, ugyanis nyugati hatalmak a török kiűzése során, éppen a magyart tartották szolgáiknak. Minket egyszerűen rabszolgának, balkáni cigányoknak tekintettek. Hazánkban az elfogadott nyelv, a latin és a német volt.
Hazánk népességének megosztottságában, a főúri nemesség kapott jogot, hogy  diplomáciával tárgyalhatott a nemzet nevében. Sajnos a korrupció abban az időben is nyomatékkal hatott hazánk függetlenségének formázásában. Valami csoda folytán, mintha mára semmi nem változott volna, éppen úgy haladnak országunk dolgai, mint akkor. 
Megdöbbentő, de vezetőink éppen abban a térségben keresik a magyarok számára a megmentést, akik történelmünk során, többször bizonyították : MI, CSAK ÉRDEKEIK MIATT VAGYUNK MEGTŰRTEK.
Egyszerűen az is érthetetlen, a Vatikán, miért nem áll hatékonyabban a lábán és védi meg a keresztényi Európát ? Nagyságrendileg, még napjainkban a keresztényi hit övezi térségünket, ezt a szent - korona is igazolja. Mi kell még Nyugat- Európának ? Nem elég, hogy területében megvédtük ?
KÖSZÖNET, VAGY MINEK SZÁMÍT, AMI MA HAZÁNK ELLEN  FOLYIK ? NETALÁN XXI. SZÁZADI MODERN KERETEK KÖZÖTTI INKVIZÍCIÓ ?  Nyugat - Európa országai saját tehetetlenségüket bizonyítva, hatalmi erőszak által tartják markukban a magyart és némi konc felajánlásával szédítik a köznépet. Elhitetik, hogy csak velük van élhető világ. 
A HISZÉKENY MAGYARSÁG MINDEZT, MINT EGY BETEVŐT TUDOMÁSUL VESZI ÉS SEMMILYEN ÚJ ALTERNATÍVÁT NEM HAJLANDÓAK ELFOGADNI, GYAKORLATBA VENNI.
AMIT ÁTVETTÜNK. MEGTANULTUNK A NYUGATTAL EGYÜTT TIPRÓDNI ÉS AZT AZ IGAZI MAGYAR HABITUST, AMIT ŐSEINK VISELTEK, FELADTUK. JÓL VAN EZ ÍGY ?
A nyugat gazdagságnak fennmaradását a II. világháborúig bezárólag, a folyamatos gyarmatosítás biztosította, de amióta " AZ ATOM FEGYVER AZ ÚR ", bebizonyította, hamar - AZ ÖSSZEOMLÁS SZÉLÉRE KERÜLTEK.
AZ AMERIKAI TŐKE ERŐS ZSIDÓSÁGA BEKEBELEZTE EURÓPÁT. AZ UKRÁN HÁBORÚ KIROBBANTÁSÁVAL Amerika egyre erősödik. Európa " csatát vesztett". Nyugatnak sokkal áttekinthetőbben kellett volna kezelni Ukrajnát, Oroszországot. Nyugatnak csak a kelti irány adott volna erős gazdaságot. EZT ELCSESZTÉK ÉS ANNAK AZ AMERIKÁNAK HITTEK, AKIK FEGYVERES EREJÜKKEL TUDJÁK EURÓPÁT MARKUKBAN TARTANI, EGY HIBÁS KATONAI SZERZŐDÉS ÁLTAL.
A NÁTO TERJESZKEDÉSE BEBIZONYÍTOTTA :  AMERIKA DIKTÁL.
Orbán Viktor miniszterelnöknek feladata kell legyen, hogy egyenesen mondja ki - EBBEN A KÖZÖSSÉGBEN ANYÁINK SEM KÍVÁNNÁNAK TOVÁBB MARADNI. 
Szélsőséges indulatoktól el kell határolódni, de a magyar népnek fennmaradása az elsődleges tárgyalási alap. Egy józan paraszti gondolat szerint : VESZEKEDÉSSEL, HÁBORÚVAL SEMMIT NEM LEHET MEGOLDANI. A NAGYHATALMAKNAK ASZTALHOZ KELL ÜLJENEK ÉS A VILÁG GAZDASÁGÁNAK ÚJRA TERVEZÉSÉBEN KELL MEGÁLLAPODNIUK.
MINDEN LÉPÉSBEN, NÉPESSÉG ELLÁTOTTSÁGHOZ KELL IGAZÍTANI MINDENT.
GAZDASÁGI ÖVEZETEK :
- AZ AMERIKAI KONTINENS ( ÉSZAK - DÉL AMERIKA )
- EURÓPA , ( URAL HEGYVONULATIG BEZÁRÓLAG )
- ÁZSIA
- AUSZTRÁLIA  ( ÓCEÁN SZIGETEK )
- AFRIKA
Ezeken a kontinenseken történő gazdasági kapcsolatok, valamint kereskedelmi közelség 
a globális felmelegedésre is megoldás lehetne. 
Ami a világ gazdaságát globálisan érintené, Afrika területének ökológiailag történő helyreállítása. ÚJRA LAKHATÓVÁ KELL TENNI AZ AFRIKAI KONTINENST. 
NEM UKRAJNA SZÉTVERÉSÉBEN KELL GONDOLKODNI, HANEM AFRIKA FELVIRÁGOZTATÁSÁBAN. EGYETLEN KIÚT AZ EMBERISÉG FENNMARADÁSÁÉRT.
AZ EMBERISÉGET SZOLGÁLÓ FEJLŐDÉSNEK HATÁROKAT KELL SZABNI. ERRE LENNÉNEK HIVATOTTAK, A NÉP FELHATALMAZOTTAK. 

VEGYÉK MÁR ÉSZRE, A GAZDAGSÁG, CSAK EGY RELATÍV SZEMLÉLET. ALAPJÁBAN AZ ELÉRT MEGUNT, ROSSZÁ VÁLIK,  MIVEL A TEHETŐSÖK TÖBBSÉGE LELKÜKBEN SÉRÜLTEK. ELVESZÍTIK HELYÜKET A VILÁGBAN.
EZT KELLENE MEGÉRTENI ÉS EGYRE SZEBB, KEREKEBB LENNE 8 MILLIÁRD EMBER ÉLETE. 

Emlékeznek önök az 1970 től 1989- es évek gazdaságára. A magyar családok kiegyensúlyozottan éltek. Egy két ember privilégiumot élvezett, ami elenyésző volt, de a társadalmi többséghez viszonyítva kiegyensúlyozott arányban. Az idézőjeles kisembereket is hagyták élni. A 22 milliárd dollár államadósság ellenére, a magyar állampolgárok, ilyen mértékű lelki terhet mint ma, nem viseltek. 
" Azoknak a buta kommunistáknak " sem sikerült ilyen mélységben gazdasági anarchiát teremteni.
Elődeink között élő filozófusaink, gazdasági szakemberek véleményükben kifejtették, nincs rosszabb A TÚLTERMELÉSNÉL. A KAPITALIZMUS SAJNOS BEBIZONYÍTOTTA, IDŐLEGES HÁBORÚK NÉLKÜL KÉPTELENSÉG AZ EGYENSÚLYT FENNTARTANI. 

NAGYON ROSSZ SZEMLÉLTE, AMIKOR EGY TÁRSADALOM AZ ÁLLANDÓ FOGYASZTÁSRA VAN ÍTÉLVE, HOGY A BEFOLYT ADÓKBÓL MEGTEREMTHESSE KISZOLGÁLÓ HŰBÉRESEINEK ANYAGI FELTÉTELEIT. AKIK NEM A BOLYGÓNK ÁLTAL ÍROTT TÖRVÉNYEK SZERINT KÍVÁNNAK ÉLNI, AZOKAT EGY FELSŐBB RENDŰ TÖRVÉNYALKOTÓ LESZ HÍVATOTT MAGÁHOZ SZÓLÍTANI.  OTT MINDEGYIKÜNK EGYENRANGÚ LESZ. 
NEM EZÉRT KELLENE LEGALÁBB ERRE A RÖVID IDŐRE AZ EGYMÁS IRÁNTI örök érvényű FOGALMAT GYAKORLATOSÍTANI ?
ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI ?

JÉZUS MEGSZÜLETÉSÉVEL ÚJ FORRADALMI IRÁNYT HOZOTT MAGÁVAL, AMIT 33 ÉVEN ÁT HIRDETETT.
EZ 2000 ÉVVEL EZELŐTT TÖRTÉNT. A KÉRDÉS. AZ EMBERISÉG EBBŐL MENNYIT FOGADOTT MEG.
LÁSD. UKRAJNA, ugye SEMMIT .
Ebben a közegben, Önök hogyan értékelik Jézus születésnapját ? Hogyan ízlik a szentestei étel, amikor a szomszédban gyilkolják egymást ? Ne haragudjanak, de most inkább a lelkem hangját utánozom : 
csendben maradok.
Engelmann József
 

 
 
 

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse