Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25048

Európai Unió narancs stopot hírdetett

2022-04-06
Adminisztrátor
255
Tisztelt Magyar Honfitársaink !
Tisztelt Kisgazdák, Magyar Parasztság !
Az elmúlt 31 év szörnyűséges "magyar" politizálásnak nevezhető események bizonyították, - AMIT A MAGYAR NÉV ALATT TEVÉKENYKEDŐ  PÁRTOK CSINÁLNAK - bukásra van ítélve, vele párhuzzamban a magyar nép is. Zsoldosok lepték el a magyar parlamentet. Tevékenységük, nem magyar érdekek mezsgyéjén halad, hanem idegen hatalmak kielégítését bevállalva, kiváló hosszan tartó színi előadással ámítják a magyar népet. 
Nagyon sajnálatos, hogy a szocializmus éveinek tananyaga máig áthatja a magyar emberek lelkét és olyan jelzőket használnak : minek szólaljak meg, úgy sem változik semmi. Minek vegyek részt a társadalmi folyamatokban,minek politizáljak, egyáltalán minek menjek el szavazni, mikor ÚGYIS AZ ERŐSEBB KUTYA ARATJA LE A BABÉROKAT?
Nos láthatják, ez a hozzáállás hová vezet ?
Kisemberek további jelzői : törődik egyáltalán bármelyik politikus avval, hogy a családomnak mit teszek az asztalára? Ezeknek csak az a fontos , - nekik meglegyen a havi 2-3 milliós fizetésük, amit az én verejtékeimen át kaparinthatnak meg, - a többi őket nem érdekli. 
Ezeknek a jelzőknek az eltüntetésén, a társadalmi egyensúly megteremtésén  kíván a Független Kisgazdapárt dolgozni. Vissza kell nyerje a MAGY NÉP A HITÉT.
Minden hatalom, amelyik nem  az országának belső gazdasági fellendülésében, pénzügyi stabilitásában gondolkodva politizál, könnyen szembe találja magát a népharaggal, AMI MAJDNEM BEKÖVETKEZETT.
Orbán Viktornak és kormányának a szerencse csillaga időrendben : MIGRÁNSOK, COVID-19, UKRÁN HÁBORÚ JELENTETTE. Amennyiben az amúgy is előre tervezettnek látszó történések nem lettek volna, akkor feltehetően FIDESZ-KDNP SINCSEN.
A magyar társadalmat kész tények elé állították. VAGY ENGEM VÁLASZTOTOK, VAGY MÁRKI-ZAY PÉTERREL A HÁBORÚT, MEGSZORÍTÁSOKAT, EGEKBE SZÖKKENŐ ENERGIA ÁRAKAT. Mit látunk ma ? Varga Mihály már tegnap bejelentette : az energia ár szektorhoz hozzá kell nyúlniuk. A MOL kutakon egy palack gázára 5030 Ft. A kis benzinkutaknál,  kis kereskedésekbe 7000 Ft., de a szállítók már bejelentették : egy palack gázt, következő szállításnál feltehető 11000 ezres áron tudják adni. Ennyit az ígéretekről, de ez csak a kezdet. ITT RÖVIDESEN OLYAN MEGSZORÍTÁSOK LESZNEK, HOGY A TÁRSADALOM - ELNÉZÉST A KIFEJEZÉSÉRT - ÖSSZE SZARJA MAGÁT ! Kénytelenek vagyunk érthetően, magyarul fogalmazni, hogy mindenki megértse.
Előzőekben azért azt is érdemes tisztázni, évek alatt kivásárolt média szektor használatában a fideszes PROPAGANDA OSZTÁLY NÉPBEFOLYÁSOLÓ HATÁSA, felső szinten működtetett. Éppen a mindenkori helyzetre hivatkozva RIOGATTÁK A MAGYAR TÁRSADALMAT. Sajnos társadalmunk nagy része lelkületében már korábban megrogyott, tehát a Fidesz-KDNP-nek nem volt nehéz továbbragozva a riogatást, amit  a nép el is hitt. ÓRIÁSI BAJ VOLT !
Ehhez kapcsolódik, a hihetetlen nagyságrendben felhizlalt bürokratikus államigazgatás zsoldosainak száma.
ERRE UTALVA EGY FKgP pld:  nagyon régi kisgazda ismerősünket felkeresve kérte fel a pártunk aláírás gyűjtője, hogy az ajánló ívet töltse ki. Mi volt a válasz ? Palikám, tisztellek becsüllek, de a fizetésemet az államtól -(Fidesz-től ) -kapom, bocsi, de elköteleztem magamat. NA ERRŐL ENNYI ! Talán ez nem egyfajta zsarolási eljárás az állampolgárok számára ?
A Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt még talpon maradt tagsága, korábbi támogatói riadót fújtak a párt újjászervezése miatt. Közös véleményben arra jutottunk, IDŐKÖZI VÁLASZTÁS ESETÉN, A MAGYAR SZAVAZÓKNAK LEHETŐSÉGET ADJUNK, HOGY VALÓDI NEMZETI KONZERVATÍV PÁRTRA SZAVAZHASSANAK. Nekünk kisgazdáknak, a történelem palettáján mindig akkor adott a magyar társadalom lehetőséget, amikor a süllyedő hajónál a víz beömlése az utolsó pillanatánál járt, a végleges elmerülés előtt. Pld. 1945 II. világháború után lerobban országot, az újjáépülésre 2 év alatt elindítottuk. 
Bizonyosan Önök számára is ismert, amikor egy család mélyrepülésbe kerül, milyen nehéz felemelkedni, de közösen MEG KELLENE PRÓBÁLNI A MAJDNEM LEHETETLENT.
DACOLVA, DE HATÁROZOTTAN KELL KIMONDANI - NEM ADJUK FEL !!! A MAGYAR NÉPNEK EBBEN A HAZÁBAN VAN AZ OTTHONA. Figyelem ! "ZELENSZKIJ PÉLDÁJÁT, NEM KÖTELEZŐ REPRODUKÁLNI !!!
Isten, Haza, Család fogalmak együttese adjon Önöknek indíttatást, közösen építsük fel A MAGYAR NÉPHATALMAT BIZTOSÍTÓ MAGYAR KÖZTÁRSASÁGOT. 
Úgy legyen !

J.E.
 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse