Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

EURÓPAI NEMZETEK FÜGGETLEN BÍRÓSÁGA

2024-05-26
Adminisztrátor
103
EURÓPA NEMZETEINEK KÖTELESSÉGE,HOGY ALAPVETŐ EMBERI JOGOK BETARTÁSÁNAK ÉRDEKÉBEN, ALULRÓL ÉPÍTKEZVE, FÜGGETLEN NEMZETKÖZI BÍRÓSÁGOT HOZZANAK LÉTRE.
Ezt a kezdeményt, arravaló tekintettel kell megalkotni, hogy mivel az Eu. bíróságai - nem függetlenül hozzák meg határozataikat, ítéleteiket, tehát EURÓPA ÁLLAMPOLGÁRAI ELLENESEN.
Ami a legelrettentőbb jelenség, hogy ezek a bíróságok éppen most nem emelnek hangot azon elmeháborodottak háborús játszmáira, aki elvetemültségükkel, a független Eu. tagállamok lakosságából állítanának fel katonai kontingenst és küldenék Őket Ukrajnába meghalni.
Az elmúlt évtizedekben, BRÜSSZEL  hatáskörét  túllépve, DIKTÁTORI STÁTUSZ BETÖLTÉSÉT ÉRVÉNYESÍTETTE. 
Minden esetre a legdurvább emberellenes tevékenységre való rábírás, hogy EURÓPAI ORSZÁGOK BÉKÉS ÁLLAMPOLGÁRAIT UKRAJNA VÉDELME ÉRDEKÉBEN A HALÁLBA KÜLDJÉK.
KIK IS AZOK, AKIK AZ EMBERIRTÁS ÉRDEKÉBEN KÉPESEK LENNÉNEK EGÉSZ EURÓPÁT LÁNGBA BORÍTANI ?

NAPJAINK JELENSÉGÉT 2000 ÉVRE LEHET VISSZAVEZETNI.
A VILÁGBAN SZÉTSZÉLEDT ZSIDÓSÁG, KÉPTELEN ELFOGADNI A NEMZETEKBEN GONDOLKODÓKAT, LÁSD. - ISTEN, HAZA, CSALÁD ELVEIT KÖVETŐKET.

MIÉRT IS VAN EZ ÍGY ? IZRAEL ÁLLAM VALÓJÁBAN EGY MESTERSÉGESEN LÉTREHOZOTT,  PALESZTIN TERÜLETRE ALAPOZVA JÖTT LÉTRE. 
ÉVSZÁZADOK FOLYAMÁN A NEMZETKÖZI ZSIDÓSÁG KEZÉBEN ADOTT PÉNZÜGYEK (BANKOK STB.) NAGYMÉRTÉKŰ FELHALMOZÓDÁST ESZKALÁLTAK. A VILÁG PÉNZHATALMI URAI, TISZTÁBAN VOLTAK A PÉNZ VALÓDI ÉRTÉKTELENSÉGÉVEL, MIVEL MESTERSÉGESEN FENNTARTOTT ( ÉRTÉKTELEN PAPÍRFECNIK) , AMIK MÖGÖTT KÉZZELFOGHATÓ ÉRTÉK NINCSEN.  
A ZSIDÓSÁG SZERINT, HOGYAN LEHET TOVÁBBLÉPNI ? A LEGJOBB BEFEKTETÉSNEK A FEGYVERGYÁRTÁST LÁTTÁK. EZ MEG IS TÖRTÉNT, DE A RAKTÁRON FELHALMOZOTT FEGYVEREK UGYAN ODA VEZETETT VISSZA MINT A DOLLÁR - ÉRTÉKTELEN LETT.

TEHÁT, MIÉRT VOLT SZÜKSÉGE AZ AMERIKAI ZSIDÓSÁGNAK UKRAJNÁBA HELYEZETT ZELENSZKIJ -RE ?
BIZONYOSAN EMLÉKEZNEK MÉG, HOGY MIELŐTT ZELENSZKIJ UKRAJNA ELNÖKE LETT, AMERIKÁBAN VELE FILMET FORGATTAK, TEHÁT EZT A FIGURÁT AZ AMERIKAI POLITIKA TUDATOSAN ÉPÍTETTE KI UKRAJNÁBAN.
A HÁBORÚ ESZKALÁCIÓJA ZELENSZKIJ-NE KÖSZÖNHETŐ, MERT AMERIKAI BEFOLYÁSSAL MONDOTT NEMET PUTYINNAK. A VALÓDI KEREKASZTAL TÁRGYALÁSOK ÉPPEN AZ AMERIKAI ( ZSIDÓ) ÉRDEKEK MIATT NEM JÖTT LÉTRE. JA, MOST ÉPPEN PUTYIN MINDENÉRT A FELELŐS ÉS BRÜSSZELI HELYTARTÓK ELVETEMÜLTSÉGÜKKEL MÉG A BÉKÉS EURÓPAI LAKOSSÁGOT IS HÁBORÚBA KÜLDENÉ ???

NA NE ! MOST KELL A FÜGGETLEN EURÓPAI NEMZETEKNEK NEMET MONDANI. ÚGY NÉZ KI, ITT A TISZTESSÉGES EMBERI HANG TÚL KEVÉS, TEHÁT A HÁBORÚRA FELBUJTÓKAT NEVÜK MEGNEVEZÉSÉVEL KELL FÜGGETLEN ÁLLAMPOLGÁROK NEMZETKÖZI BÍRÓSÁGA ELÉ CITÁLNI.
AZ EMBERI HÜLYESÉGBŐL ELÉG LEGYÉK !!!

ISTEN,HAZA,CSALÁD FOGALMAK EGYRE MÉLYEBBEN TUDATOSODJANAK HAZÁNK LAKOSSÁGÁBAN. EZ LEHET A MAGYARSÁG FENNMARADÁSÁNAK ALAPJA.
L.K.  

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse