Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Összes látogató: 24825

Európa forradalma

2018-12-09
Adminisztrátor
464
Mára az európai politikai feszültség odáig fajult, hogy az átlag állampolgár  ismét szembesülhet a népakarat kinyilvánítás utcai gyakorlatával, aminek véletlenszerűségét maga a politikai klientúrák eszkalálják. Nekik a kerekasztal tárgyalás fogalma, a rablók között folytatódhat, számukra rendben találtatik, de az átlag tisztességes állampolgárt nem engedik, hogy véleményét békés úton közölje és felvetéseikre közös megoldást hozzanak létre. A POLITIKAI FELSŐBBRENDŰSÉG, EGOIZMUS NEM ENGEDI MEG, HOGY A KISEMBEREK OLDJANAK MEG KOMOLY KÉRDÉSEKET, MERT AKKOR FELVETŐDIK A KÉRDÉS, - MINEK A POLITIKUS??? Minden esetre a keleti tömbben átéltünk már egy népkezdeményezésű forradalmat, aminek végkifejlődése tragédiába torkollott, DE NÉZZÜK MEG, MIT TUDNAK A SÁRGA MELLÉNYESEK NYUGATON. LEHET, HOGY ŐK JOBBAN CSINÁLNAK VALAMIT, AMI ÁLTAL EURÓPA POLITIKUS MENTES KONTINENS LESZ? 

Európa nyugati oldalán feltörő jelenségek begyűrűztek Magyarországra is és  honfitársaink sem tűrik, hogy a magyar kormány az emberek "vérét maximálisan kisajtolja". Egy bizonyos, arra senkinek nem kell politikusnak születnie, hogy tisztán láthassa.: ITT A VÉRÜNKRE, A RABSZOLGATARTÁS LEGFELSŐBB FOKÁRA LÉPETT A HATALOM, AMINEK GYORSAN VÉGÉRE KELL JÁRNI.  Az emberek együttes véleménye, egyebekben a társadalom hangja, amit a képviselők és a magyar kormány nem vehet semmibe. Országunkban, minden ember hasznos része ENNEK A KÖZÖSSÉGNEK, - A MAGYAR KÖZTÁRSASÁGNAK-  ÉS A VÉLEMÉNY NYILVÁNÍTÁSUKAT SENKI MEG NEM AKADÁLYOZHATJA!

Kisgazdák, kis és középvállalkozók, pedagógusok, orvosok és minden szakterületen dolgozó honfitársunk, ennek a társadalomnak a gyereke, tehát felelősséggel tartozunk egymás iránt. AMENNYIBEN A REGNÁLÓ HATALOM , a felmerülő problémákat KÉPTELEN KEZELNI, nekünk kell azokat megoldani, RAJTA! - DE AKKOR MINEK A POLITIKUS? SZÁJ TÉPÉSRE, EMBEREK ÖSSZEUGRASZTÁSÁRA, FESZÜLTSÉGKELTÉSRE? KÖZPÉNZEK ELHERDÁLÁSÁRA? NETALÁN ELTULAJDONÍTÁSÁRA?

Evvel az írással a Független Kisgazdapárt is  maga alatt fűrészeli a fát, mert nyugodtan felteheti a társadalom a kérdést, - TI IS CSAK EGY PÁRT VAGYTOK? EZ ÍGY IGAZ, DE MI ENNEK A TÁRSADALOMNAK, SOHA KÁRT, SZENVEDÉST NEM OKOZTUNK. Kérjük Önöket vegyék figyelembe, MINKET A MINDENKORI REGNÁLÓ HATALOM  ELLENSÉGÉNEK TEKINTETT A KEZDETEK- KEZDETÉTŐL. SOHA SEM TUDTUNK BIZONYÍTANI. Isten, Haza, Család fogalmait és a magyar népet kell példánknak venni, AKIK ÉLTEK ÉS MA IS ÉLNEK EZÉRT A HAZÁÉRT. Úgy legyen!

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 17 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse