Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Érvényt szerzően, meglehetne csinálni

2021-10-18
Adminisztrátor
171
" TÁRSADALMUNKAT MEGCSÍPHETTE EGY DARÁZS", HOGY BELÁTTÁK VÉGRE : demokráciát csak független képviselőjelöltekkel lehet elérni.
Mit kívánunk evvel mondani ?
Képzeljék el, amennyiben a 2022-es parlamenti választáson 106 , pártoktól független képviselőjelölt indulna és a társadalom valóban ezeket futtatná be győztesen, rájuk szavazna, úgy a pártok egyéni jelöltjei a parlamentbe kerülést elveszítenék, nem jutnának be.
Mi maradna számukra? A listás helyek? Akik ismerik a választási törvényt, tisztában vannak avval, az egyéni bejutottak nagyobb rendelkezési joggal vannak felruházva , mint a listás bejutok.
Szavazás menetét minden magyar állampolgárnak ismert.
Mivel kezdődik?
Az egyéni jelölteknek aláírást kell gyűjteni, de a listát állító pártnak is, amit pártlistának neveznek.
Mi van akkor, ha magyar társadalom aláírásaival nem támogatja a listák aláírását? Feltételezve, amennyiben egy párt nem szerzi meg a kellő aláírást, nem tud listát állítani,
VAGY közvetlen a VÁLASZTÁSON A LISTÁS ŰRLAPOKAT ÁTHÚZZÁK, ÉRVÉNYTELENÍTIK, akkor hogyan is nézne ki a szavazási végeredmény ??? 
Arról nem beszélve, mi van akkor, ha az idáigi választásokon 3 millió nem szavazó, véletlen meggondolják magukat és elmennek szavazni? Borulhat minden ? 
Egy kicsit más.
Mi van akkor, ha az ellenzéki miniszterjelöltet éppen a parlamentben történő megszavazása esetén, Gyurcsány Ferenc váltaná fel? A DK és az egész had nem szavaznának a már megválasztott Pétert-re ? Félreállítanák, mint azt már egyszer megtették egy másik névrokonnal - Péterrel?
Egy tény, a 2022-es választás jogi szempontból már most millió kérdést vet fel. Ezeket hagyjuk a politológusokra. Ami biztos " KENYERET ÉS CIRKUSZT" a népnek. Ez már sikerült.
Egy kijelentés azért a lajosmizsei kisgazdák fülét megütötte, amikor az RTL ben Péter megemlítette a Független Kisgazdapárt támogatási szándékát. NEM TUDOM KIVEL TÁRGYALHATOTT, MIVEL A KISGAZDAPÁRT TELJES JOGÚ EGYSZEMÉLYES INTÉZKEDÉSI JOGA A FELSZÁMOLÓ BIZTOS KEZÉBEN VAN. Gondoljuk a végrehajtó csak nem politizál? Balogh Károly nem elnök, erről bírósági határozat van. Hajdara Roland nem elnök, a Mi Hazánk Mozgalom-ban vállalt jelöltséget.
Eleve, érdemes a kisgazdapárt nevét értelmezni : Független Kisgazda-,Földmunkás- és Polgári Párt
Milyen szó jeleníti meg a pártot : FÜGGETLEN. Ebben minden benne van. Független jelöltek, tehát  RAJTA!
Isten óvja a magyar társadalmat, Magyarországot!
Utólagosan felhívjuk szíves figyelmüket, AZ ÖTVENFORINTOSUNK FEJ OLDALÁN, EGY ÉRDEKES FORMÁTUM LÁTHATÓ, VALAMINT A FELIRAT, nem magyar köztársaság, hanem egyszerűen MAGYARORSZÁG. Talán a Fidesz-KDNP stikában leszavazta volna a köztársaságot ???

FKgP lajosmizsei szervezet Engelmann József
 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse