Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Érthetetlen jelenség

2022-01-06
Adminisztrátor
333
" Magyar Beteg" Harminc éves helyben járás fémjelzi a magyar társadalom gondolkodását. Egyszerűen, -CSAK AZÉRT IS - meggondolásból szavaznak meg olyan politikai erőket, akikről tudják, közvetlen kapcsolatban voltak a MÚLTRENDSZER GYILKOSAIVAL.
1990-ben történ színi előadás kapcsán a társadalom többsége elhitte ami a szeme láttán zajlott és még véletlen sem vették a fáradságot, hogy átgondolják, KIK LEHETNEK AZ ÉRINTETLEN ? AZ SEM MERÜLT FEL AZ EMBEREK FEJÉBEN, HOGY SZABAD GONDOLKODÁSÚ ERŐK KEZÉBE KELLENE ADNI AZ ORSZÁG VEZETÉSÉT. ÓRIÁSI HIBA VOLT !
Bizonyosan nem lehetett egyszerű megállapítani, kik is érintetlenek. Minden esetre az ország vagyonának ésszerű alkalmazását komolyabb és független szakembereknek kezére kellett volna adni, akik valóban hazában gondolkodtak. SAJNOS EZ NEM ÍGY TÖRTÉNT. 
A magyar társadalom képtelen bevállalni, hogy ne Gyurcsányban és Orbánban gondolkodjon. Ez éppen olyan rossz berögződés, mint egy pártot közvetlen elnökének cselekedetei miatt végérvényesen MEGBÉLYEGEZNI.
Magyarországon több példát is felsorolhatunk, pld. Torgyán József, Csurka István esetében. Magyarország két konzervatív pártjának gyökeres változást megfogalmazott programja ellen a MÉDIÁK LEJÁRATÓ KAMPÁNYT FOLYTATTAK. Ennek a két pártnak természetesen megvoltak a politikai JÓAKARÓI IS. Pld : az SZDSZ, kék - fehér madarait jelképező zászlóval, vagy a  Fideszt megjelenítő liberális narancs, Magyarországon nem őshonos gyümölcs megtestesítésében. 
Szegény MDF és KDNP kényszerpályán landoltak, amit a Fidesz azonnal lereagált és a történéseket saját malmára kihasználva, - Lezsák Sándort (MDF) , Semlyén Zsoltot (KDNP ),valamint a Kisgazdák-tól Túri Kovács Bélát, valamint a MIÉP-ből Vona Gábort kiemelve, számukra parlamenti helyeket felajánlva, elorrozták. Mivel a magyar társadalom képtelen csak személyekhez kötötten gondolkodni, így ezek a pártok megszűntek létezni.
Országunk politikahatalmi játszmájában mára Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor látszólagos "viadalma" kerül a választók elé. A két párt rendszer szülő atyja  Soros György.
Valójában ebben a felállásban, jóval korábban megfogalmazódott a SOROS GYÖRGY befolyásának gyakorlati kiképzésén át,
MAGYARORSZÁG ÁLLAMFORMÁJÁNAK - KÖZTÁRSASÁG- JOGTALAN -  a néphatalom és annak írott szabályzatát biztosító ALKOTMÁNYA - elvonását. Soros György diákjainak munkálkodása juttatta érvényre, hogy Magyarország az amerikai tőzsde guruk kezére került. Ennek a projektnek a fő védnöke nem más , MINT A FIDESZ ÁLTAL SZIDOTT SOROS GYÖRGY. 
Orbán Viktor és kebelbarátja Gyurcsány Ferenc teljesítették 30 éves küldetésüket. 
És most hogyan, miként lesz MAGYAROK?
Tovább lapítanak, mint nyuszi a fűben? Hol vannak az "ELLENZÉKI PÁRTOK ÜGYVÉDEI"? Kényes kisebbségi kérdésekben nem mernek hangot adni ? Becsukott szemmel hagyják az országot ebek módján kezelni?
Talán mára kijelenthetjük " ENNEK AZ ORSZÁGNAK ANNYI"? És hol van a büszke népe!
Talán úgy lehet nevezni a kialakult helyzetet, - VONALKÓDOS ALSÓNEMŰK A KUKÁKBAN ?
ITT NINCS DUMA, ENNEK AZ ORSZÁGNAK FÜGGETLENSÉGÉT A MAGYAR TÁRSADALOM, MAGA JÁTSZOTTA EL. Az, hogy hiszékenységünk máig bizonyosan SZEMÉLYI KULTUSZ IRÁNYÁBA BILLEN EL,
MEGBOCSÁTHATATLAN BŰN.
Sajnos, mi vittük az országunkat a "VÁGÓHÍDRA" ! NE MÁSOKBA KERESSÜK A HIBÁT !
Elképzelhető még valami remény?  ERRE ÖNÖK ADJANAK VÁLASZT.

J.E.

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse