Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Értelmező szótár

2018-02-28
Adminisztrátor
626
Újabb bojkott a Független Kisgazdapárt ellen?
ÉRTELMEZZÜK A FOGALMAKAT EGYENKÉNT!

- bejelentve :   a jelölő párt, az indítani kíván személynek átadja a meghatalmazását, hogy személyében a párt jelöltje. Evvel a képviselőjelölt, bejelentkezik a helyi választási bizottságnál. Átadja a meghatalmazást az irodai dolgozónak,aki a gépi regisztrációt elvégzi. Evvel a jelölt eleget tett a pártja meghatalmazásának. A választási iroda gépi feldolgozottsága eljut az országos központba, ahol azonnal megjelenik, - az indulni kívánó személy neve, pártjának a  neve, a párt logója és a személy fotója. Ezek az adatok a bejelentés fogalmát képezik. Az OVB. weboldalán ilyen formában kell minden adatnak azonnal megjelenni.  Gyengébbek kedvéért, még egyszer!  Tehát, ez jelenti:, -  bejelentve!

- bejegyezve:
   a jelöltnek indult személy összegyűjti az 500 állampolgár által aláírt  jelölő ívet, amit az OVB-nél 2018-03-05.  16ó-ig lead. Ekkor lép hatályba a bejegyezve szó, amit az OVB weboldalán ismét meg kell jeleníteni.

- jogerősen bejegyezve: az OVB " jogi képzettséggel" rendelkező személyei az ajánló íveket ellenőrzik, az aláírásokat, adatokat megvizsgálva, azok helyessége esetén a jogerős szót használva a személyt végérvényesen bejegyzik. Amennyiben a jelölő szelvényeken feltüntetett adatok nem felelnek meg a jogi előírásoknak, akkor lép életbe, az elutasítva szó.

Érdekfeszítő kérdés merült fel a Független Kisgazdapárt vonatkozásában, ugyanis többen eleget tettek a BEJELENTVE szó fogalmának, de annak ellenére az OVB weboldalán a mai napig nem lettek megjelenítve. MIÉRT NEM ????????

Netán, ez egy újabb bojkott lenne a Független Kisgazdapárttal szemben ??? A többi párt esetében az OVB jogot végzett személyei, miért ismerik a törvényt, a Kisgazdapárt esetében miért NEM ? ISMERTETNI SZERETNÉNK A TÖRTÉNÉSEK VONZATAIT. Vannak egyesek és a senkik ??????? Bizonyosan többeket az sért, hogy a Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt Magyarország egyetlen történelmi pártja. EZENFELÜL, A LÁTOTTAKBÓL LEVONT KÖVETKEZMÉNYEKRE REAGÁLVA, MI A VÉLEMÉNYÜK, AZ ESÉLYEGYENLŐSÉG MEGSÉRTÉSE TÁRGYÁBAN ? A Fidesz KDNP embereinek azonnal megjelent minden megyében a jelöltje és képe, a másikaknak a mai napig nem. Ezt nevezzük tisztességes választási előkészületnek. A Kisgazdák tudatjuk:

mi nem hazudtunk, nem loptunk, a magyar népet soha nem csaptuk be, tehát mi a vétkünk ? Netalán, hogy magyarok vagyunk?

Engelmann József

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse