Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Értékeket a helyükre

2021-11-02
Adminisztrátor
303
Mit takar a cikk címe ?
Társadalmunknak valóban mérlegelnie kellene, hogyan is állunk ma Magyarországon, milyen lehetőségeink vannak az alapvető életfeltételeinknek biztosítására?
Politikusaink rövidlátó intézkedései nem jelentik azt, hogy NÉPÜNKNEK is követni kell az általuk követelt egyhelyben járást. 
Törvényes keretek adta lehetőséggel éljünk, vegyük sorsunk irányítását saját kezünkbe. Családunkra tekintettel ne féljünk sorsdöntőn lépni. Az óra ketyeg és akik mernek, azok nyerhetnek. Az előre látás pozitívumot hozhat családjaik számára, gyökeres változástól nem kell tartani. 

Okos gondolkodók az elő és második világháborúk kitörése előtt arra törekedtek, hogy családjuk számára -biztonság reményében,- LAKHATÁSUKAT - várost elhagyva, vidékre települtek.
Esetünkben, valóban a történészek elhíresült mondásával élve - TANULJUNK A MÚLT HIBÁIBÓL ,azokat ismételten ne kövessük el.
A Független Kisgazdapárt javaslattal fordul a társadalom felé. NE RAGASZKODJANAK A NAGYVÁROSI ÉLETVITELHEZ. KÖLTÖZTESSÉK CSALÁDJAIKAT VIDÉKI KISVÁROSOKBA, FALVAKBA, TANYÁKRA.
Evvel a lépéssel már is előnyt nyertek az életfeltételeik biztosításához : vízhez, élelmiszerhez, fűtőanyaghoz, stb.
Vizet saját kútjukból, élelmiszert kis -kertjük megmunkálásából, fűtőanyagot erdejeikből nyerik.
Napjainkban attól sem kell tartani, gyerekeiket hol taníttassák, mert többségében vannak iskolák.
Felnőtteknek munkalehetőségek ? Vidéken szakmájukhoz méltó munkalehetőségek vannak. A mai világban a távmunka is adott, tehát félelemnek semmi oka. A család jövedelmét biztosítani tudják.
Tekintsük meg a vállalás anyagi oldalát. 

Lajosmizsei környezetről tudok nyilatkozni.
Kitűnő adottságú város. Kecskemét, Nagykőrös,Cegléd 18 - 22 kilométer közelsége, Budapest 66 km, gyorsforgalmi úti megközelítése nagyon kedvező. Időben 30 percnyi utazást jelent. Kitűnő a közlekedési adottság. 
Hogyan is lehet Lajosmizsén sáfárkodni egy budapesti ingatlan árával.
Legyen az értékesített belvárosi lakás, vagy egy peremkerületi családi ház, annak eladása utáni összegéből csodás ingatlanokhoz juthatnak. Tehermentes falusi ház, vagy tanyasi ingatlanok árai jóval mérsékeltebben elérhetők, mint az eladásból származó összeg, tehát tartalék is maradhat.
Pártunk álláspontja szerint, a magyar vidéket MAGYAROKNAK KELL BELAKNIUK, mivel jelenleg németek, hollandok, franciák vásárolják fel vidéki ingatlanainkat. ÉRDEKES, nekik megfelel a vidéki élet. Ők értékelik a magyarországi szabadságot, mivel saját hazájukban a bezártság uralkodik. Mára a migráns áradat, kiűzi az országok lakóit, az előrelátók elhagyják hazájukat és Magyarországot választják új hazájuknak.
MAGYAR HONFITÁRSAIM !
A MAGYAR vidéken van még hely az Önök számára is, csak élniük kell a lehetőséggel. Meddig? Ameddig a külföldiek nem vásárolják fel az összes tanyát, falusi házakat.
Néhány érvelés, miért jöjjenek vidékre. Covid-19 városi terjedésben Önöket bezártságra ítéli. Még a levegőre sem tudnak menni. Rendkívüli esemény beállta esetén, sem vizük, sem távfűtésük, sem áramuk nem lesz, ÖNÖK TELJES KISZOLGÁLTATOTTAK. Az élelem ellátottság bizonytalansága miatt, mit fognak csinálni? Egyik napról a másikra olyan mértékű élelmiszer hiány is bekövetkezhet, hogy akkor mit tesznek a család asztalára ?
Kisgazdák előrelátását kérjük vegyék komolyan. A TÖRTÉNELEM ISMÉTLI ÖNMAGÁT. Ne kelljen a családjuk aranyát felajánlani egy kiló kenyérért. 
Kérjük, keressék a biztonságukat, JÖJJENEK VIDÉKRE !!!

Bort, Búzát, Békességet kívánunk, lajosmizsei kisgazdák és Engelmenn József

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse