Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Összes látogató: 22566

Érték, vagy csak papír

2019-06-03
Adminisztrátor
626
Orbán Viktor Magyarország miniszter elnöke és kormánya, 2019 június 01-től új államkötvényt dobtak piacra,extrém magas befektetői hozamot ígérve. Ezt a "mézesmadzagot" felajánlók, valahol ellentmondásba keveredtek saját magukkal, ugyanis a fiataloknak szánt előzetes lakás programhoz szükséges önrészt ki szeretnék varázsolni az állampolgárok zsebeiből, még mielőtt a bankokkal tárgyalhatnának. A kormány lakásprogramja valahol sántítani látszik, aminek magyarázatára a lakás vásárlás lassulást találták megoldásnak. Egyrészről még az is feltételezhető, az államkassza üres. Foltot folttal, nagyon nehéz egyensúlyban tartani, tehát hosszútávú államkötvényben látják a hirtelen tűzoltást. A kamatok évi emelkedő százalékát arra irányozzák, lehet, hogy a futamidő lejárta utáni kifizetés, már másik kormány terhére kerül. Amit az állampolgárok már többször hallottak, - jobb ha a kormány a magyar állampolgároknak adósítja el magát, mint valamilyen külföldi banknak. 

Ez is magyarázatra szorul. A magyar állampolgárok megtakarításaiból kötvényt vásárolnak. A feltehető világ gazdasági recesszió begyűrűzik Magyarországra is és erre a kormány államcsődöt jelent be. Az állampolgáraink befektetései államérdeket képviselnek, tehát a rendkívüli állapotra hivatkozva a kormány nem kötelezhető kifizetésre, vagyis  késleltetve. Evvel szemben, ha külföldi bankoktól vesz fel hitelt a kormány, annak visszafizetése nem évül el, a futamidő meghaladtával extra kamat terheli a magyar államot.

Aki ma, papírért pénzét adja, későbbiekben ne siránkozzon. A Qvestor ügy még ki sem hűlt és itt lehet a következő becsapódás. Kisgazdák, már többször felhívtuk a lakosság figyelmét, mielőtt pénzügyi tranzakcióra adják fejüket, - GONDOLJÁK ÁT! Mindenek előtt ismerjék meg a pénzvilágot, aztán cselekedjenek. A kormány hihetetlen valótlan állításba keveredett, amikor a magyar gazdaság dübörgéséről ámították az állampolgárokat, miközben államkötvényt dobnak piacra. Ha valóban jól állunk, akkor minek az államkötvény, mindenek feletti 4-6% -os kamattal? A bankok 0.9-2% kamatot fizetnek, akkor hogyan lehet a magyar kormány ilyen bőkezű? Kérem, ne nevettessék ki magukat.

Isten óvja Magyarországot, a magyar népet.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse