Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17740

Erősödik az antiszemitizmus?

2019-02-20
Adminisztrátor
433
Magyarországon nincs antiszemitizmus, de ennek a fogalomnak kihasználó politikusai, igen is vannak. A Fidesz- KDNP éveken át tette a dolgát, de nem használta ennyire sűrűn a NÁCI, ANTISZEMITA, RASSZISTA fogalmakat, mint azt napjainkban teszi. Azt érzékelhetjük, több mint valószínű a Fidesz gyengülésével magyarázható, hogy e-mögé a történelmi aljasság mögé bújva, akartak maguknak politikai pluszt kovácsolni. Aki nem velük, az ellenük, de olyan mértékben, hogy lassan a Rákosista múltat idézik elő. Amennyiben így haladunk, hamarosan visszakerül az ÁVH is.

Ma, 2019 február 20.-át írjuk és a magyar kormány Izraeli látogatásán érdekes megállapodások jöttek létre. Orbán Viktor garanciát adott, hogy Magyarországra bekerült izraeli árukra, - élelmiszerekre nem kell feltüntetni a származási helyet, -nem akarják, hogy a vásárlók bojkottálhassák az izraeli termékeket. Ebből is tisztán látszik, az antiszemitizmus fogalmát mindenre használni lehet ? Legyünk őszinték, ki akarja bojkottálni az izraeli árút, -SENKI, akkor minek ez a cirkusz? Direkt hecckampány? Orbán Viktor miniszter elnök vész forgatókönyvet alkalmaz, amiben harsányan alkalmazza a NÁCI, RASSZISTA, ANTISZEMITA SZAVAKAT. A legnagyobb baj, ennek a propagálására a Kossuth rádió és a magyar médiák többsége is rész vállaltak. Magyarok többsége, még a Fideszes tábor is már undorral hallgatják a valótlan öntömjénezést és a Fidesz antiszemita hecckampányát. Állítások szerint, óriási öngólt rúg a Fidesz-KDNP koalíció. A negatív látottak miatt, mivel Magyarországon igazi ellenzéki párt jelenleg csak provizórikusan van, de valójában nincs, így létrejött a MI HAZÁNK, FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT ÉS A MIÉP ÖSSZEFOGÁS. Ez lehet egy új, erős politikai alternatíva, ami feltehetően eléri Magyarországon az igazi rendszerváltást. 
Így legyen! Kisgazdák, minden magyar honfitársunknak Bort, Búzát, Békességet kívánunk.  Isten óvja Magyarországot!

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse