Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Ennek fele sem tréfa

2023-06-02
Adminisztrátor
96
Az előzetesben megfogalmazottak csak a hőmérséklet ingadozásról szolnak, de ehhez párosul, hogy a növények beporzását végző rovarok, méhecskék mintha eltűntek volna. A konyhakertben virágzó növényeken alig található egy egy bogár. A BEPORZÁS HIÁNYA MIATT, RADIKÁLISAN CSÖKKEN A TERMÉS !
Összegezve a látottakat, valóban be fog következni, hogy az emberiség meggondolatlansága miatt kiírtja saját magát. Nem kell ide háború, Covid-19, ide csak a propaganda szerinti - utazz ember, repülj minél többet, nyaralj, élvezd az életet, "KELL".
Zenélj, dalolj, semmivel se törődj. Pénzed van ? Mindent megtehetsz . Igen, de az utolsó kenet bekövetkeztével már késő lesz gondolkodni - hol is rontottad el ?
Sajnálatos, hogy a környezetvédelmi szakhatóság minden mellékes dologgal foglalkozik, csak a kormány figyelmeztetését nem eléggé intenzíven teszik, hogy radikális, azonnali lépésekre van szükség, hogy legalább a folyamatban némi lassulás jöhessen létre. 
Fülpiszkálókról, fogvájókról, műanyag tányérokról, azok forgalmazási stopjáról hoznak parlamenti döntéseket, miközben a kamionok, repülők légszennyező hatásáról a legkevésbé hallani változásra utaló indítványokat.
Higgyék el, NEM BLÖFFÖLÖK!  AZ UVB. SUGÁRZÁS ÁLTALI BŐRELVÁLTOZÁS LESZ A KÖVETKEZŐ  COVID, AMI AZ ELŐRE JELZÉSEK SZERINT, MÉG TÖBB ÁLDOZATOT FOG SZEDNI. A BŐRGYÓGYÁSZATOKON TELT HÁZ VAN. AZ ORVOSOK LASSAN NEM GYŐZIK DIAGNOSZTIZÁLNI : JÓINDULATÚ, VAGY ROSSZ INDULATÚ  A BŐRÖN MEGJELENT "FEKETE - VÖRÖS " FOLT.
AZ EMBERISÉG ÚJ "KASZÁSÁNAK" NEVE : MELANOMA .
Önök szerint, amennyiben az emberi bőrre ilyen káros hatást fejt ki a napsütés, mit tehet szegény növényekkel. Fel kell tenni a kérdést. Megéri utazni, hemperegni a napsütés alatt, evvel párhuzamban az élvezkedésünk árán még több káros anyagot a légkörbe juttatni ? Miért kell kötelezővé tegyük magunknak, hogy nyaralásunk végeztével, első utunk a bőrgyógyászhoz vezessen ? A BAJ, NAPI SZINTEN LESBEN ÁLL, NE KERESSÉK. 
Egy párnapi élvezkedés miatt a halállal szembenézni nem érdemes. EZ LEBEGJEN A SZEMÜK ELŐTT. AMI AZ ÉLELEM TERMELÉSSEL KAPCSOLATOS JELENSÉG -  HAMAROSAN KOMOLY TRAGÉDIA ELÉ NÉZHETÜNK. AKI NEM HISZI, JÖJJÖN EL VIDÉKRE ÉS A KONYHAKERTEKBEN ZAJLÓ FOLYAMATOKRÓL GYŐZŐDJÖN MEG SZEMÉLYESEN.

MIT HOZOTT MAGÁVAL A PIACGAZDASÁG? VÁSÁROLJ MÉG TÖBBET, NYARALJ, SZÓRAKOZZ, ÉLD AZ ÉLETED, A TÖBBI MEG SENKIT NEM ÉRDEKEL. BOLYGÓNK ISTENE PISZOKUL ELBÁNIK A GYARLÓ EMBERISÉGGEL. A POLITIKUSI FELELŐSSÉG MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN.
J.E. 

 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse