Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Összes látogató: 22893

Engelmann kipakol

2018-03-26
Adminisztrátor
535
Ezeket a tényeket nem azért írtam le, hogy fényezzem magamat, de én nem csak pofáztam, hanem dolgoztam a magyar emberekért. Ezalatt az évek alatt viszont három garnitúra ejtőernyős csapat szakosodott a Kisgazdapárt szétverésére, tönkretevésére. Torgyán József Testnevelési Főiskola színpadáról, Hegedüs Péter a Pataki István X. kerületi Művelődési ház színpadáról, Balogh Károly a vasadi művelődési ház színpadáról startolt. Ezeket az embereket idegenek irányításával dobták a Kisgazdapárt élére és a köztudatba, hogy állandó feszültséget keltsenek a Kisgazdapárt körül. A látottak alapján ezek a provokációk idáig sikeresek voltak. ISTEN, mindezt látván, határozott küldetést bízott a Kisgazdapártra, országos tagságára : takarítsátok el végérvényesen ezeket az ejtőernyősöket és MAGYARORSZÁG TÖRTÉNELMI PÁRTJÁT VÉDJÉTEK MEG. VÉDJÉTEK MEG ORSZÁGOTOKAT AZ IDEGEN BETOLAKODÓKTÓL.
Ennek a hangnak ereje van és a Kisgazdák tisztességes emberei ezt meghallották, megértették, a ránk ruházott feladatot beteljesítjük. Haza árulókra, párt árulókra nincs szükségünk és a magyar társadalomnak sem. Balogh Károly el akarta adni a Kisgazdapárt, Színes Magyarország párt képviselő jelöltjei annak a  Jobbiknak, akik a baloldal és a liberálisok felé kacsingatnak. A Jobbik a hatalomba maradásért még Magyarországot is beáldozza. Istennek hála, óvó keze nem engedte, hogy Balogh Károly és a körülötte szolgálók a Független Kisgazdapártot eladják. Ezeket az embereket CSAK A PÉNZ ÉRDEKLI, MEGÉLHETÉSI NEM POLITIKUSOK.
Még egyszer kihangsúlyozom: A KISGAZDAPÁRT ÉS KÉPVISELŐ JELÖLTJEI NEM ELADÓK!!!  AZ EJTŐERNYŐSÖK TÁVOZZANAK !
A HAZÁT ÉS A MAGYAR CSALÁDOKAT ELUTASÍTÓKNAK SEMMI KERESNIVALÓJA NINCS A KISGAZDAPÁRTBAN, A MAGYAR POLITIKAI KÖZÉLETBEN!
A TISZTESSÉG SEGÍTSÉGÉT KÉRJÜK. SZAVAZZANAK A KISGAZDA JELÖLTEKRE.

A MAGYAR NÉP A KELLŐ TÖRTÉNELMI PILLANATBAN MINDIG ÖSSZEFOGOTT, MOST IS ÍGY LEGYEN!

Isten Óvja Önöket, Magyarországot!
Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek egy munkás magyar parasztember Engelmann József

 

Üdvözöljük oldalunkon!

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse