Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 151 db

Hírdetések

Összes látogató: 11522

Engelmann kipakol

2018-03-26
Adminisztrátor
516
Ezeket a tényeket nem azért írtam le, hogy fényezzem magamat, de én nem csak pofáztam, hanem dolgoztam a magyar emberekért. Ezalatt az évek alatt viszont három garnitúra ejtőernyős csapat szakosodott a Kisgazdapárt szétverésére, tönkretevésére. Torgyán József Testnevelési Főiskola színpadáról, Hegedüs Péter a Pataki István X. kerületi Művelődési ház színpadáról, Balogh Károly a vasadi művelődési ház színpadáról startolt. Ezeket az embereket idegenek irányításával dobták a Kisgazdapárt élére és a köztudatba, hogy állandó feszültséget keltsenek a Kisgazdapárt körül. A látottak alapján ezek a provokációk idáig sikeresek voltak. ISTEN, mindezt látván, határozott küldetést bízott a Kisgazdapártra, országos tagságára : takarítsátok el végérvényesen ezeket az ejtőernyősöket és MAGYARORSZÁG TÖRTÉNELMI PÁRTJÁT VÉDJÉTEK MEG. VÉDJÉTEK MEG ORSZÁGOTOKAT AZ IDEGEN BETOLAKODÓKTÓL.
Ennek a hangnak ereje van és a Kisgazdák tisztességes emberei ezt meghallották, megértették, a ránk ruházott feladatot beteljesítjük. Haza árulókra, párt árulókra nincs szükségünk és a magyar társadalomnak sem. Balogh Károly el akarta adni a Kisgazdapárt, Színes Magyarország párt képviselő jelöltjei annak a  Jobbiknak, akik a baloldal és a liberálisok felé kacsingatnak. A Jobbik a hatalomba maradásért még Magyarországot is beáldozza. Istennek hála, óvó keze nem engedte, hogy Balogh Károly és a körülötte szolgálók a Független Kisgazdapártot eladják. Ezeket az embereket CSAK A PÉNZ ÉRDEKLI, MEGÉLHETÉSI NEM POLITIKUSOK.
Még egyszer kihangsúlyozom: A KISGAZDAPÁRT ÉS KÉPVISELŐ JELÖLTJEI NEM ELADÓK!!!  AZ EJTŐERNYŐSÖK TÁVOZZANAK !
A HAZÁT ÉS A MAGYAR CSALÁDOKAT ELUTASÍTÓKNAK SEMMI KERESNIVALÓJA NINCS A KISGAZDAPÁRTBAN, A MAGYAR POLITIKAI KÖZÉLETBEN!
A TISZTESSÉG SEGÍTSÉGÉT KÉRJÜK. SZAVAZZANAK A KISGAZDA JELÖLTEKRE.

A MAGYAR NÉP A KELLŐ TÖRTÉNELMI PILLANATBAN MINDIG ÖSSZEFOGOTT, MOST IS ÍGY LEGYEN!

Isten Óvja Önöket, Magyarországot!
Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek egy munkás magyar parasztember Engelmann József

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 151 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse