Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Énekelve a pokolig

2023-11-30
Adminisztrátor
64
Feltételezhető, hogy a mai fiatal generáció a felejtés szó használatában más megnevezést használ, de a lényeg egy ugyan az. KÁBULJ, NE GONDOLKODJ, ÉLJ A MÁNAK.
Ezt a folyamatot a politika úgy irányította, egyszerűen hagyta a társadalmat alkoholos állapotban vegetálni. Mára a bódító anyagok jóval hatékonyabbak - NEVEZETTEN KÁBÍTÓSZEREK.
Mára,milyen indíttatásoknak szemtanúi vagyunk ? 
- 10 éves korban alkohol fogyasztás
- füves cigik
- érettség hiányával folytatott 10-14 éves kori szex
- állami érdek érvényesítésében ALKOHOL FOGYASZTÁS (bor és pálinka fesztiválok )
- kemény drogok stb.
Mit jelentsen mindez ? A politika mindenek feletti irányítása csak olyan társadalomban lehetséges, ahol a fiatalság jövőképe bizonytalan, kilátástalanságban, A FÜGGŐSÉG BEFOLYÁSA ALATT VEGETÁLNAK, nem törődnek sem ISTENNEL, SEM HAZÁVAL, SEM CSALÁDDAL. 
Említést érdemel, hogy még mi viheti a társadalmat zsákutcába ? Amikor a politikusok szarul végzett munkájuk elmismásolására : mulatás, éneklés, sporteseményeken történő nemzeti nacionalizmus, bulik, fesztiválok stb. -ket finanszíroznak.
Számszakilag nagyon kis létszámú gondolkodók, akik ebbe a sorba nem állnak be és inkább a közjavak gyarapításán gondolkodnak.
Nos, ezeket az embereket általában megfigyelik, mivel azt sejtik - EZEK HATALOMRA TÖRNEK.
AMI MÉG MEGBOTRÁNKOZTATÓBB, A KÖZJÓ ÚTTÖRŐIT MINDEN ESZKÖZZEL PRÓBÁLJÁK MEGBÉLYEGEZNI, HA ÉRDEKÜK ÚGY KÍVÁNJA, ALAPTALAN VÁDAKKAL A MÉDIÁK SEGEDELMÉVEL LEJÁRATÓ HADJÁRATOT INDÍTANAK ELLENÜK.
Ennek egyszerű a magyarázata. Miért szükséges, hogy a szekértolók "A KÖR KÖZEPÉN" MARADJANAK ? A politikai hatalmat kizárólagosan alulról jövő érdekemberekkel lehet megvalósítani, megtartani. 
Erre utaló példákat ezrivel lehet felhozni : hitleri, sztálini, rákosi, kádári, gyurcsányi, orbáni TAPSGÉPEK UTALÁSÁBAN.
Azt érdemes továbbragozni - MI LETT EZEKBŐL A "TAPSGÉPEKBŐL", AMIKOR ÉPPEN GAZDACSERE LÉPETT ÉLETBE ?
 Ugyan az, ami Torgyánnal történt! Ameddig módja és pénzügyi lehetősége volt a csókos parasztságot támogatni, addig volt KISGAZDAPÁRT, amikor képtelen volt fizetni, LESZAVAZTÁK. 
A magyar parasztság azt nem vette észre, hogy saját magát köpte szembe, ugyanis megszüntette hazánk agrár érdekvédelmére szakosodott történelmi múlttal, tapasztalattal rendelkező pártot.
VIDÉKEN MOST A FIDESZ KDNP SEGGÉT NYALJÁK, DE MEDDIG ? AMEDDIG A CSÓKOS SZÓ SZÓLÓKAT PÉNZZEL KÉPESEK MEGFIZETNI.
Orbánék ne legyenek olyan öntelten biztosak a magyar paraszt kegyeibe. "ELFOGY A DOHÁNY", A PARASZTSÁG ÚGY OTT HAGYJA ŐKET, MINT AZT TORGYÁNNAL ÉS A KISGAZDÁKKAL TETTE.
EGYET ÉRDEMES LESZ MEGFIGYELNI. A MAGYAR PARASZTSÁGOT NAGYON NEHÉZ MEGÉNEKELTETNI, MIVEL KEMÉNY KÉTKEZI MUNKÁBÓL ÉLNEK. AZOK A KISGAZDÁK, AKIK NAPI PROBLÉMÁKKAL KÜZDENEK, NEM ÉNEKELNI FOGNAK, HANEM " A LEHETSÉGES BODRI KUTYÁRA ADJÁK VOKSUKAT. "

2002-BEN IS NAGY MELLÉNNYEL INDULT EL A VÁLASZTÁS ÉS LÁM, MI LETT A NÓTA VÉGE ?
ÉNEKSZÓVAL BUKOTT MEG A FIDESZ-KDNP.

CSUPÁN NÉPHÜLYÍTŐ PROPAGANDÁBÓL NEM LEHET MEGÉLNI !!!
A KISGAZDÁK SZLOGENJÉT : ISTEN,HAZA, CSALÁD-OT A MAGYAR TÁRSADALOMNAK ÉNEKLÉS, MULATÁS, KÁBULT ÁLLAPOT, MELLŐZÉSÉVEL KELL VÉRESEN KOMOLYAN VENNI. 
A FIDESZ NARANCS, A HÁTTÉRBEN VÖRÖS CSILLAGOT, DÁVID CSILLAGOT TARTALMAZ.
EZ LEBEGJEN MINDEN MAGYAR SZEME ELŐTT !
J.E.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse