Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Összes látogató: 24154

Emésztő gödrök politikája

2018-02-01
Adminisztrátor
603
Minden politikai párt, kormány, a munkahely teremtésről beszél, miközben a világ összességére kimutatott statisztikából megtudhatjuk, mindenkori politika a robotok fejlesztésének nagy támogatja, egyre újabbak bevezetését ösztönzik. Mára a világ munkavállalóitól 17%-ban a robotok vették el a munkahelyüket.  Frau Merkel német kancellár asszony hivatkozik a munkaerőpiac bővítésére, egyben ez általi gazdasági növekedésre, miközben ezrivel működnek robotok a  német iparban. Egyszerűen még az is ellentmondásos, amikor kérdeznek!!!
A Kisgazdapárt javaslata. A világ nagyurai, politikusai,fejezzék be a ködösítést. Együttesen vallják be és ismerjék el, a talaj kicsúszott a lábuk alól és az emésztőgödör martalékai lettek. Ez nem szégyen, csak kellemetlen, de akkor sem illik 600 millió európai embert afrikai szintre süllyeszteni.  Először tönkretették Afrikát és most Európa a cél. Ezek a kis hamis amerikaiak, mindig más nyakán gazdagodtak, de elfelejtették, ŐK VALÓJÁBAN EURÓPÁBÓL SZÁRMAZNAK. A mai pillanatnyi jólétért, az anyaföldeteket is beáldozzátok?

Kisgazdapárt a világbékére, az emberiség egyenlő megítéltetésére törekszik. A földön megteremtett javakat kötelességünk megóvni, megbecsülni. Minden fillér mögött emberi erő, munka van, akkor ne tegyük tönkre készakarva Európában az idáig elért teljesítményt.


Ez lebegjen minden ember szeme előtt.
Isten óvja Európát, Magyarországot.

a szerző tollából.

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 12 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse