Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22561

EMBEREK ÉS PÁRHUZAMOK

2024-05-07
Adminisztrátor
110
Az elmúlt 34 év alatti választások eredményei rányomták bélyegüket a magyar társadalom gazdaságpolitikai elképzelésére.
A látványos habitussal rendelkező személyek, nagyot mondó kampánybeszédeinek hittünk, miközben hatalomra jutásuk pillanatától kezdve, homlokegyenest mást gyakorlatosítottak. Antalok, Horn Gyulák, Medgyessy-k, Torgyánok, Gyurcsányok, Orbánok szinte minden választási kampány folytán, - ki, kinél tud nagyobbat ígérni jelszóval felruházottan MA is bejelentkeznek és a szárny nélküli legyet is megszédítik.  
Most éppen a semmiből előkerült, Magyar Péter teszi próbára a magyarok hiszékenységét. Emlékeink nem csalnak, a fentiekben felsorolt nevek kampánybeszédeikben ugyan evvel a habitussal rukkoltak ki a társadalom felé, amit ebben a 34 évben, mindenki elhitt.
Na lám, hová vezetett a társadalmi hiszékenység?  Hová vezetett a BAU-MAG, SVÁJCI VALUTA MIZÉRIA, A HIHETETLEN MENNYISÉGŰ fedezetlen ÁLLAMPAPÍROK, ESZTELEN MÉLYREPÜLÉSŰ INFLÁCIÓ, PIRAMIS JÁTÉKOK, BABA - KÖTVÉNY,  ÜGY ?
MILYEN MENNYISÉGBEN KELL MÉG CSALÓDNIUK, HOGY A TISZTÁNLÁTÁSAIK FELJAVULJON ? MINDENT AMIT A RÁDIÓBÓL, TV-K KÉPERNYŐIBŐL LÁTNAK ÉS HALLANAK, GONDOLKODÁS NÉLKÜL AZONNAL ELHISZIK. AZ ORBÁNI "SZAJKÓ" PROPAGANDA MÁR MINDENKI SZÁMÁRA ISMERT ÉS A KONZEKVENCIÁKAT IS LE TUDJÁK VONNI, DE MI VAN EVVEL AZ ÉGBŐL POTTYANT MAGYAR PÉTER IFJÚVAL ?
Neki most mindent elhisznek ? Ilyen választást 2002-ben már átéltünk, amiben a magyar szavazók szlogenje volt, - mindegy kire, csak a Fidesz- FKgP koalícióra nem !
Emlékeznek még ? Az Antal kormány után Önök vissza szavazták a volt padlásokat söprő gyilkos kommunisták vezérét, utána a KISZ  ifjonc Orbán-t és a III/III-as torgyáni koalíció vezéreit juttatták hatalomhoz, majd jött a suttogó hangú Medgyessy elvtárs és a KISZ - KB GYURCSÁNYA ÉS BEFEJEZÉSÜL, A 2/3-OS TÖBBSÉGGEL URALKODÓ ORBÁN. MIT AKARNAK MÉG ?
Ami a legfájdalmasabb, a magyar alaptörvény máig nem rendelkezik a kettős állampolgárságú személyek, választásokon való részvétel tárgyára utalón.   

Hazánkban, a kétkamarás parlament tenné lehetővé, hogy az államirányításban nem csak magyar felmenőkkel igazolt személyek kapjanak helyt, hanem egyházak, civil szervezetek, kisebbségek (cigányok, zsidók, szláv - germán anyanyelvűek ) is lehetőséget kapjanak.
Minden esetre, ameddig a magyar államigazgatásban alapvető dolgok nem tisztázódnak, FELESLEGES  FÜGGETLEN, DEMOKRATIKUS MAGYAR VÁLASZTÁSRÓL SZÓT EJTENI. 
ORBÁN KORMÁNY IDEGES ÉS MÁIG NEM TUDJÁK BENYELNI, HOGY A MAGYAR LIBERÁLIS BALOLDAL IDEGEN HATALMAK IRÁNYÍTÁSÁVAL JUTNAK PÉNZEKHEZ, DE AKKOR A KÉTHARMADOS PARLAMENTI TÖBBSÉGÜKKEL, MIÉRT NEM VÁLTOZTATJÁK MEG A VÁLASZTÁSI TÖRVÉNYEKET ? TALÁN ŐK IS IDEGEN HATALMAK ÁLTAL JUTNAK VÁLASZTÁSI APANÁZSHOZ ? NA ÉS MOST MAGYAR PÉTER ? 
Emberek !!! Mikor jön el végre a pillanat, hogy bármelyik idáigi miniszterelnököt a társadalom megkérdezné : HOL VAN A MAGYAR NEMZETI VAGYON, HOL VAN A TÁRSADALOM MEGTAKARÍTÁSA, HOL VAN A TÁRSADALOM TB., NYUGDÍJ, ÁFA, SZEMÉLYI JÖVEDELEM ADÓI, és a kis és középvállalkozók 80-ad járulékbefizetései ??? 
TÁRSADALMUNK MEGBOCSÁTHATATLAN HIBÁI : MINDEN KORMÁNYSZLOGENT SZENTÍRÁSNAK VESZNEK, HÁBORÚS RIOGATÁSSAL FÉLELEMBE TARTJÁK ÖNÖKET ÉS ORBÁN RENDKÍVÜLI HELYZET JOGCÍMÉN MINDEN INTÉZKEDÉSI JOGKÖRT MAGÁHOZ VONT.
Egy gondolkodó azt sem érti, hogy Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke, amennyiben valóban háború ellenes, miért nem szólítja fel az OLIMPIAI BIZOTTSÁGOT ÉS PÁRHUZAMBAN A SPORTOLÓKAT, HOGY A MACRONI ELMEHÁBORODOTT BEJELENTÉSEIT A HÁBORÚ KIBŐVÍTÉSE TÁRGYÁBAN, AMENNYIBEN NEM FEJEZI BE, A SPORTOLÓK EZEN AZ OLIMPIÁN NEM VESZNEK RÉSZT ( BOJKOTTÁLJÁK ). 
EMBEREK, VISSZATÉRVE AZ ALAPOKHOZ. MAGYAR PÉTER IS AZ ELMÚLT RENDSZER KLÓNJA ÉS HA AKARNA SEM TUD "EGY FECSKE NYARAT CSINÁLNI". 
Isten óvja ezt az országot, mert ennyi ellensége még a történelem során soha sem volt !
Engelmann József  

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse