Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Összes látogató: 22566

Ember és éleleme

2024-04-19
Adminisztrátor
183
EMBER ÉS ÉLELME CÍMŰ ÍRÁSUNKKAL, NEMCSAK A POLITIKUSOK, DE TÁRSADALMUNK FIGYELMÉT KÍVÁNJUK FELHÍVNI. AZ AGRÁRIUMBAN FELLÉPŐ EXTRÉM ÁLLAPOTOK MEGKÖVETELIK, HOGY REFORMOK BEIKTATÁSÁVAL, ÁLLAMPOLGÁRAINK ÉLELMEZÉSE HOSSZÚTÁVON BIZTOSÍTOTT LEGYEN. AZ ÁLTALUNK FELVÁZOLT GYÖKERES AGRÁRREFORMMAL SOKAK NEMTETSZÉSÉT FOGJUK KIVÁLTANI, DE MÁS VÁLASZTÁSUNK NEM MARADT.
REFORMOK. 
-
  TERMÉKÁGAZATOK /  ZÖLDSÉG, GYÜMÖLCS, GABONA, HÚS, TOJÁS, TEJTERMÉK  /
Ágazatokat felölelő kistérségi gazdák éves gyűlésén megválasztott 3-5 tagú szakmai bizottság a gazdák összesített termékköltségeire figyelemmel határozzák meg az adottévi felvásárlási árat, amiben a következő termelés technológia adatok és költségei vannak feltüntetve.
GABONA termesztés / hektár
- SZÁNTÁS  /GÁZOLAJ ÁR /
- KOMBINÁTOROZÁS  /GÁZOLAJ ÁR /
- VETÉS  / VETŐMAG ÁR , GÁZOLAJ ÁR /
- GYŰRŰS   /HENGEREZÉS  GÁZOLAJ ÁR /
- MŰTRÁGYÁZÁS  / MŰTRÁGYA ÁR KISZÓRÁS GÁZOLAJ ÁR /
- LOMBTRÁGYÁZÁS  / KISZÓRÁS  GÁZOLAJ ÁR /
- ARATÁS   /  GÁZOLAJ ÁR /
- BESZÁLLÍTÁS   / GÁZOLAJ ÁR /
AZ IDÁIG ELVÉGZETT MUNKÁK KÖLTSÉGEI ÉS JÁRULÉKOS KÖLTSÉGEIT ÖSSZEGEZVE, VALAMINT A PARASZT JÖVEDELME, ADÓJA, TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSAI, EGYÜTTESEN A GABONA FELVÁSÁRLÁSI ÁRÁBAN maradéktalanul KELL MEGJELENJEN. 
A KISTÉRSÉGI GAZDÁK EGY MÁZSA GABONA MEGTERMELÉSÉNEK ANYAGHÁNYADA 9000 EZER FT., TEHÁT EGY EGYSÉGES POLITIKAI HATÁROZAT ÉRTELMÉBEN MEGSZABOTT ÁR ALATT A GABONA NEM ÉRTÉKESÍTHETŐ.  EZT ORSZÁGOS SZINTEN KELL KIFÜGGESZTENI, TEHÁT A KERESKEDŐK 9000 EZER ALATT NEM, CSAK FELETTI ÁRBAN TEHETNEK AJÁNLATOT. 
A MEGFOGALMAZOTTAK ÉRTELMÉBEN, MINT EBBEN A TERMELÉSI ÁGAZATBAN, UGYAN EBBEN A FORMÁTUMBAN KELL ELJÁRNI A ZÖLDSÉGTERMESZTÉS, GYÜMÖLCSTERELÉS, ÁLLATTENYÉSZTÉS, TOJÁS TERMELÉS, TEJÁGAZAT STB. SZAKÁGAKBAN. A MAGYAR PARASZTSÁG NEM KÖTELEZHETŐ, HOGY RÁFIZETÉSSEL TERMELJEN. AZ ÉLELMISZER KERESKEDELMET KÉNYSZERÍTENI KELL, HOGY AZ ORSZÁGOSAN ÉRTÉKELT ÉS MEGSZABOTT,-  KIFÜGGESZTETT - ÉLELMISZER ÁRAK ALATT NE VÁSÁROLHASSANAK. EZ VONATKOZIK A MÚLTI ÉLELMISZER LÁNCOKRA IS.
TISZTELT MAGYAR PARASZTSÁG, TISZTELT ÁLLAMPOLGÁROK !
A GAZDASÁGI REFORMOK IDŐSZERŰEK, AMIT TOVÁBBI ÍRÁSUNKBAN FOLYTATUNK.
ISTEN LEGYEN ÖNÖKKEL !
LAJOSMIZSEI KISGAZDÁK
 
 

   

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 230 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse