Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Élünk, vagyunk és leszünk

2019-09-12
Adminisztrátor
582
Élünk, vagyunk és leszünk! A Független Kisgazda-, Földmunkás -és Polgári Párt történelme, tradíciója elkötelez, hogy Magyarország népének jó szolgálatot tegyünk.

A szolgálat fogalma, az alárendeltséget is magában foglalja, tehát, bizonyos felsőbbrendűséget a 8 lajosmizsei képviselőjelöltünk és polgármesterjelöltünk "szótárából" törölni kell. Magában a fogalomban,: képviselő, benne rejlik, valakiknek az érdekeit tartják szem előtt és azok felhatalmazásával tevékenykednek.

Azt gondolhatjuk és érezzük, a Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete a kisközösségükből kihozta a maximumot és mind a nyolc választó körzetben megjeleníti magát. Engelmann József személyében állított polgármester jelöltet. Ki kell jelenteni: MAXIMÁLIS KÖSZÖNET a lajosmizsei polgároknak, hogy pártunk jelöltjeit aláírásaikkal támogatták. Önök jó szándéka nélkül, mindez nem valósulhatott volna meg. Érezhető, hogy Lajosmizse polgárainak is szándékában van, hogy valamiféle változás történjen és ismét az a párt kapjon lehetőséget, amelyet Isten, Haza, Család eszmeisége vezérel. Konzervatívan Lajosmizséért, szlogen kell vezérelje a kisgazdákat, lajosmizsei polgárokat. El kell utasítani a pártrendszerben megszokott felső utasítást, városunknak a függetlenségét meg kell őriznie.Sajnos az elmúlt időben a függetlenségünk sérült és sok esetben ennek láttuk a kárát. NEM! Nemet kell mondani!Pártunk tiszteletben tartja, magát a fogalmat: ÖN - KORMÁNYZATI - POLGÁRMESTER- KÉPVISELŐ , választás. Ez a meghatározás, magába foglalja a független népakaratot. Pártunk ezt maximálisan figyelembe tartja !!! 

Tisztelt Lajosmizse Polgárai!
Kérjük Önöket, kísérjék figyelemmel polgármesterjelöltünk és képviselő jelöltjeink programját és azok értékelése után szavazzanak. Ne az iskolai padtársunkra, ismerőseink elkötelezettsége vezérelj Önöket, hanem egy megvalósításra kerülő közös érdekünk,  Lajosmizse jobbá tételére! Ezúton megköszönjük a Mi Hazánk Mozgalom és a MIÉP lajosmizsei polgármester jelöltünk Engelmann József támogatását.
Isten áldja Önöket! Bort, Búzát, Békességet kíván Önöknek a Független Kisgazdapárt.

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse