Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Elmeháborodottak gondolata

2022-12-26
Adminisztrátor
140
Sajnálatos sorozatos rossz döntések miatt jutott el hazánk, hogy Európa legelesettebb országa lett. Olyan országok, akik pár évtizeddel korábban nyomunkban kullogtak, még azok is jobban teljesítettek. Milyen megállapításra alapozható eme állítás ?
Európa nyugati szférájának "fagylaltját, piszokul benyaltuk ". INGYEN PÉNZEKRE BAZÍROZTUNK, MIKÖZBEN ENNEK KAPCSÁN MÉG AZT IS KISZOLGÁLTATTUK A VILÁG RABSZOLGA TARTÓINAK, MIKOR VOLTUNK WC-N, MIKOR BÚJTUNK A FELESÉGÜNKHÖZ ÉS MILYEN ALSÓNEMŰ TAKARJA VÉGBÉLNYÍLÁSUNKAT, AMIT ...
A bizalom olyan vakon sikeredett, hogy társadalmunk megélhetése mára visszafordíthatatlan veszélybe került. 
Orbán Viktor és kormánya, látva az európai unió hazugságon alapuló létét,nem lépett fel megalapozott keménységgel, akár zsarolással, hogy a magyar nemzet érdekérvényesítése nyerjen. Orbán úr belement olyan négyoldalú játszmába, ahol a végjátszma a magyar társadalom bukásához vezet.
- európai unióval szemben Orbán nem volt egyértelműen határozott (HIBÁS DÖNTÉS )
- az orosz elnökkel kényszerpályán mozogva, hazánk energetikai függősége miatt megegyezett, ( JÓ DÖNTÉS )
- amerikai zsidó bakvilág ellen nem léphetett, mert hazánk tőzsdei martalék (ROSSZ DÖNTÉS) 
- katonai elkötelezettségünk a NATO - val,hazánk sorsát eldöntötte (kuss, ROSSZ DÖNTÉS )
- Orbán - kormány a magyar társadalom felé hármas mércét használt ( ROSSZ DÖNTÉS ) 
Napjaink híradásában elhangzott : a baloldal erőlteti az euró bevezetését. ( ROSSZ DÖNTÉS)
Ezek a semmirekellők, 410 forintos euró átszámítás alkalmával akarják hazánk megmaradt vagyonát átszámítani. Magyarországi alacsony bérekről, nyugdíjakról nem beszélve. eGY TÖRTÉNELMI PÉLDA :miközben korábbi német DM esetében is látható volt, mekkora nyerészkedés folyt. A BANKOK GAZDAGODTAK, A NÉP SZEGÉNYEDETT !
A német lakosság átlag fizetése Bruttó 2000 DM volt. Az euró bevezetésével ez megfelezték, arra hivatkozásul, az árak is evvel párhuzamosan csökkennek. 
Ez nem így történt ! A németeket úgy becsapták, hogy ledermedtek,szólni sem mertek. Az üzletekben a DM árfolyam az euróhoz viszonyítva ugyan úgy maradtak. Mit jelent ez ? Irdatlan hazugság, nemzetárulás. A németek benyalták a fagylaltot, de nem a nép volt a felelős, hanem az elmebeteg közös európát megálmodók. ( HÁTTÉRBEN, AZ AMERIKAI BANKVILÁGGAL AZ ÉLEN )
A Független Kisgazda-,Földmunkás - és Polgári Párt korábbi években vizsgálta, mi lenne, ha az eurót bevezetnék hazánkban.
Egyértelmű megállapítást nyert, még az utolsó vagyonkánkat is elvesztenénk. A magyarok keresete, nyugdíjak értéke 60 %-ra esne vissza, a megtakarítások, banki betétek, államkötvények névértéke szintén mélyrepülésbe kerülne, TEHÁT A MAGYARSÁGOT TELJESEN LENULLÁZNÁK, GAZDASÁGILAG MEGÖLNÉK.
TOVÁBBLÉPVE : MINDENNEMŰ MAGYARORSZÁGI INGATLAN, ÁLLAMI INGÓSÁGOK, ÉRTÉKÜKBEN 40% -OT VESZÍTENEK. AZ EURÓ BEVEZETÉSÉVEL MÉG MÉLYEBBEN ELKÖTELEZNÉNK MAGUNKAT ÉS GAZDASÁGI KITETTSÉGÜNK VISSZAFORDÍTHATATLAN NEMZETROMBOLÁSBAN CSÚCSOSODNA KI.

REMÉLHETŐEN A FIDESZ-KDNP ELHATÁROLÓDIK AZ EURÓ BEVEZETÉSÉTŐL ÉS A BALOLDALI ELMÉK ZAVARAIT ELUTASÍTJÁK. 
HAZÁNKAT ENNÉL MÉLYEBBRE NEM TASZÍTHATJÁK !
A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT FELSZÓLÍTJA A MAGYAR KORMÁNY, AZONNALI NÉPSZAVAZÁST ÍRJANAK KI, HOGY A MAGYAR NÉP HAJLANDÓ E, EBBEN A HAZUGSÁGON ALAPULÓ UNIÓBAN MARADNI.

Közzétette : "NÉP HANGJA" 
 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse