Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25061

Ellentmondások a köbön

2023-07-22
Adminisztrátor
145
Írásunk figyelemkeltő lehet azok számára, akik tág látókörben figyelik a világunk eseményeit.
A globális politika érdemleges jót, a társadalmak számára nem hoz. Valójában itt csak arról szól a fáma -  a pénz az isten, utazz, nyaralj, zenélj és énekelj, magyarra fordítva a szót, NE TÖRŐDJ AVVAL, AMIT A FEJED FELETT TESZNEK. Olyat, hogy alkohol, drogfogyasztás ? Még az is benne van a pakliban, a szemünk előtt eljátszott bűnmegelőzési cirkusz, csak egy színjáték, miközben egyes vezető urak is érintettek lehetnek.  A szabadkőműves és zsidó propaganda része : egy kézben tartott világgazdaság, aminek végkifejlettsége a kibucrendszerhez vezet. Ők mindent elkövetnek, hogy tudatlan rabszolgákat neveljenek, de lassan az elmeháborodottságuk a robotok birodalmához vezet.
Jelenünkben folytatott oktatási rendszer végkifejlődésének eredménye - tudatos népbutítás. Az elkövetőknek semmi nem lehet fontos, csak a világban élő egyéniségek akaratát megtörve a népbutítást maximálisan végrehajtani.
Enervált társadalommal mindent meglehet tenni. Háborúba golyófogónak elküldve a fegyvergyárosok malmára hajtva a milliárdokat. Mi zajlik Ukrajnában ? Emberáldozatok százezrei ma senkit sem érdekelnek, mert az emberiséggel már jóval korábban, napi szintű hírközlésekben megszoktatták a halált.
Mára az emberiség teljesen természetesen veszi, ha nagyszülei, szülei, közvetlen családtagjait tragédia éri.
Ezek az előrelátó "népidomárok", tudatosan táplálták az emberi agyakba a halál fogalmát. Emlékeztetőül, amikor a vietnámi háború folyt, a világ lakosságának nagy része az utcákra vonult és tüntetések százaiban léptek fel az amerikai agresszor népirtása ellen. Érdekességképpen megjegyzendő, - AMIKOR AZ AMERIKAI TÁRSADALOM FIATALJAINAK EZREI HALTAK MEG, AKKOR ÉBREDT FEL AZ AMERIKAI NÉP ÉS ŐK IS KEMÉNY FELLÉPÉSBEN TÜNTETTEK SAJÁT KORMÁNYUK HÁBORÚJA MIATT.
Eltelt egynéhány évtized és lám elmondhatjuk -   az "idomárok" jól végezték munkájukat. A NÉPEK LAPÍTANAK, MINT SZAR A FŰBEN, MIKÖZBEN AZ AMERIKAI ELNÖK MÉG TÖBB FEGYVERT KÜLD UKRÁN VÉR SZERINTI BARÁTJÁNAK. 
Ezek, egy csöcsről nevelkedtek. HATALOM ÉS A PÉNZ AZ ISTENÜK.
Feltételezés csupán, de egy megoldása lehet ennek az emberiség ellenes programnak, AMIT ÉPPEN BOLYGÓNK ISTENE TESZ.
ELPUSZTÍTJA AZT A TERVEZETET, VELE EGYÜTT AZOKAT AZ ELMEHÁBORODOTTAKAT, AKIK EGY SÁTÁNI SZÜLEMÉNYT AKARTAK MEGVALÓSÍTANI.
BOLYGÓNK MINDENHATÓJA BOSSZÚJÁBAN TORNÁDÓKKAL, VÍZÖZÖNNEL,
REGULÁZZA MEG AZ EMBERISÉGET.
NAPJAINKBAN MEGTAPASZTALT IDŐJÁRÁSI KATASZTRÓFÁK MÉG CSAK KEZDETILEG MUTATKOZTAK BE, DE AMI EZEK UTÁN JÖN ?  VÉGÉRVÉNYES PUSZTULÁS  BETELJESÜLÉSE. 
NINCS KEGYELEM : KERESZTÉNYNEK, ZSIDÓNAK, MOHAMEDÁNNAK, JEHOVA TANAINAK, STB. ITT MINDENKI "A LEVESBE MEGY". 
EZT AZ ÁTKOT, AZ EMBER MAGÁNAK TEREMTETTE.
Higgyék el, nincs kiút! Ez nem riogatás, sem pánikkeltés. Ez egyszerű tisztánlátás, amit a politikusok nem mindenki agyából tudtak megvonni. 
Bocsánat, hogy még gondolkodom.  Látok, hallok és érzek, - MÉG. DE MEDDIG.
MINDEN ESETRE , Isten óvja Önöket !
Üdvözlettel egy Angyalember József  


 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse