Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Összes látogató: 22560

Ellehetetlenítettek

2022-10-06
Adminisztrátor
144
BRÜSSZELBEN ÜCSÖRGŐ NEMZETÁRULÓK, A FIDESZT VÁDOLJÁK A MAGYARORSZÁGI DEMOKRÁCIA ELTAPOSÁSÁÉRT, MIKÖZBEN " DEÁKNÉ VÁSZNA " JELLEMZI MINDKETTEJÜKET.
EGYIK KUTYA, MÁSIK EB, DE A VÉGEREDMÉNY UGYANAZ.
HAZUDNAK MIND A KETTEN. A bal-liberálisok viselkedését még megemlíteni sem szabad, mert ideológiájuk, hazugságon alapul.
"Európai tigrisek" tíz körömmel ragaszkodnak hatalmuk gyakorlatában, hogy Európát gyarmatosítva, amerikai kontinenset klónozhassák. A szabadelvűség mindenek feletti elvet vallják. A történelem alaposan bebizonyította, az emberiség a liberalizmushoz még nem nőtt fel. Erre élő példa : amikor szülők,  testvérek, rokonok, ismerősök, kollégák, "barátok", szomszédok,  képtelenek békében egymás mellett élni, tehát, akkor hogyan működjön egy ország, vagy akár egy kontinens szabadelvűen, egymás mellett ? 
Minden korban kellett egy vezető : " igazságos Mátyás ", aki kordában tartottan, jó példával vezette az országát.
EZ MA NEM LÉTEZIK.
Az éppen hatalmon üllők használja ki nemzetüket és mindent a maguk meggazdagodása érdekében tesznek. ÁLTALUK VALLOTT IDEOLÓGIA SZERINT, A NÉP MAGAS ÍVBŐL LE VAN SAJNÁLVA ! 
ORBÁN VIKTOR, KÖVÉR LÁSZLÓ, ROGÁN ANTAL, STB. DEMOKRÁCIÁJA, SAJÁT BEBETONOZÁSUKIG TERJEDT, SEMMILYEN ELLENZÉKET NEM TŰRNEK MEG HAZÁNKBAN, CSAK A KISEBBSÉGI CIGÁNYOK ÉS ZSIDÓK, ÉLVEZHETNEK POLITIKAI, GAZDASÁGI KIVÉTELEKET.  
PLD .: HOGYAN JÖN A FIDESZ-KDNP AHHOZ, HOGY  A FÜGGETLEN KISGAZDA-, FÖLDMUNKÁS - ÉS POLGÁRI PÁRT BELÜGYÉBE, - A FŐVÁROSI TÖRVÉNYSZÉK (CÉGBÍRÓSÁG ) UTASÍTÁSÁN ÁT - BEAVATKOZZON ? Ahhoz, hogy 89 MEGYEI KÜLDÖTT ÁLTAL MEGVÁLASZTOTT ÜGYVEZETŐKET, NE JEGYEZZENEK BE.
MINDEN AMI NEMZETI, AZT  GYÖKEREIBEN, AZON PILLANATBAN MEGSEMMISÍTIK.
EZÉRT NINCSEN TISZTESSÉGES ELLENZÉK HAZÁNKBAN. AKIK MEG VANNAK, VÁDALKU TÁRGYÁBAN ÉRINTETTEK, KILÓRA VESZI MEG ŐKET A FIDESZ. HA VÉLETLEN NEM HALLGATNAK, AZONNAL FELFEDIK A RÁJUK ÍROTT VÁDAKAT ÉS ÚGY LEJÁRATJÁK ŐKET, MINT AZT A NAGYKÖNYVBEN MEG VAN ÍRVA.

EZ LENNE MA MAGYARORSZÁG?
TÜNTETÉSEK ZAJLANAK. KISEBB CSOPORTOK SZERVEZÉSÉBEN teszik,  AMI SEMMIT SEM ÉR. 
PEDAGÓGUSOK, SZEMETESEK, TAXISOK, ÁRÚ FUVAROZÓK, KEZDEMÉNYÉBEN MOZDUL VALAMI, DE AMEDDIG AZ EGÉSZ NEMZET NEM MONDJA KI -
ELÉG, ADDIG A HATALOM CSAK RÖHÖG A MARKÁBA. AKKOR LESZ ÉLES A HELYZET, AMIKOR A MAGYARORSZÁGI FEGYVERES ERŐK ELÉGEDETLENSÉGÉVEL CSATLAKOZNAK A MAGYAR TÁRSADALOMHOZ. JELENLEG, ORBÁNÉK TÖKÉLETESEN BIZTONSÁGBAN VANNAK. AMEDDIG A FEGYVERES ERŐK : RENDŐRSÉG, KATONASÁG POLGÁRŐRSÉG A MARKUKBAN VAN, NEM TÖRTÉNIK SEMMI.
NAGYON SAJNÁLATOS, HOGY IDÁIG FAJULT HAZÁNK HELYZETE, DE A NÉP FELELŐSSÉGE IS EMLÍTÉST KELL KAPJON.
A MAGYARORSZÁGI POLITIKAI PORONDRÓL, MIÉRT RÚGTÁTOK KI A FÜGGETLEN KISGAZDÁKAT ? MERT EGY III/III-AS TORGYÁN JÓZSEF VOLT A MUMUS ? A FIDESZBEN KIK VANNAK ? AZOKAT MIÉRT NEM EBRUDALJÁK KI ? 
ITT VAN EGY MEGOLDATLAN JELENSÉG, AMIRE A NÉPNEK KELL VÁLASZT ADJON.  FÁZNI ÉS ÉHEZNI, VAGY GYÖKERESEN VÁLTANI.  

 MAGYAR KÖZTÁRSASÁG KISGAZDÁI :  VOLTUNK, VAGYUNK ÉS LESZÜNK ! 
ISTEN-HAZA
 - CSALÁD FORMÁLJA MINDNYÁJUNK TUDATÁT.   
     
  

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 229 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse