Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25060

Élj meg magyar, ahogyan tudsz

2022-10-11
Adminisztrátor
179
Háborúnak köze sincs, hogy Magyarországon az élelmiszerek árai egekben járnak. A Fidesz liberális beállítottsága, a mindenkinek megfelelni akarás bődületes hazugság lavinát görget, ami oda vezetett : egy tojás ára ma 80 Ft, egy kiló kenyér ára 1200 Ft. 
Kisgazda létemre belelátok az agráriumi tevékenységek árkalkulációiban, de valami piszokul nincsen rendjén.
Az élelmiszer ipart és a kereskedelmi lánc munkáltatói oldalát csak megközelítően ismerem, de meg kell állapítani : igazoltan és KIZÁRÓLAG ELCSESZETT POLITIKAI OKOK VEZETTEK A NAPJAINK TÖRTÉNÉSEIHEZ.
Orbán Viktor miniszterelnök úr, jó erdélyi vendégmunkáshoz igazodva MINDENHEZ ÉRT, csak amikor a végeredményt nézzük, a társadalom, majd mindig szívatóra lett és van állítva.

Így történt, amikor a Független Kisgazdapártot Orbán Viktor, Tímár György lakásán történt vádalku szerint, A III/III-AS Torgyán Józseffel megállapodott, AMIBEN A VIDÉK ÉRDEKVÉDELMÉRE SZAKOSODOTT keresztény konzervatív kisgazdapártot SZÉTVERIK. 
EZ NEM CSÚSZTATÁS, EZT MAGA dr. TÍMÁR GYÖRGY ALKOTMÁNYJOGÁSZ ÉS EGYBEN ÜGYVÉD ÁLLÍTOTTA. SAJNOS MÁR NINCSEN SORAINKBAN.
Miért lettek az élelmiszer árak extrém magasak ? 
Orbánék nagyon jól tudták, az élelmiszer maga, EGY POLITIKAI ERŐ, amivel egy nép könnyen befolyásolható.
KISTERMELŐ CSALÁDI VÁLLALKOZÁSOKAT FEL KELL SZÁMOLNI, ugyanis ABBÓL A PÁRTJUKNAK NEM ESHET LE EGY GARAS SEM, TEHÁT A NAGYTERMELŐKET NYOMTÁK MEG PÉNZZEL. Számvitelileg, ők "tejelnek", de párhuzamban azonnal kiszolgáltatottak lettek. EGYSZERŰ MAGYAR ÉRTELMEZÉSBEN, ameddig a Fidesz-KDNP van hatalmon, ZSAROLHATÓK.
HIHETETLEN ÉS SAJNÁLATOS, DE A MAGYAR VIDÉK BEÁLLT A SORBA ÉS A VÁLASZTÁSOK SORÁN OLYAN ERŐT DÍJAZTAK, AKI ÉPPEN TUDATOSAN, - KORÁBBI TERV SZERINT, - BEDARÁLTA ŐKET. SAJNOS A NÉP NEM LÁT MÁST, CSAK AZT A MOCSKOS ZSAROLÁSRA FELAJÁNLOTT ÉS ALIG KIFIZETETT, FÖLDJÁRADÉKI 75 EZER FORINTOT. 
KEDVES MAGYAR PARASZTSÁG !
AZ EU.-BA TÖRTÉNŐ BELÉPÉSKOR BRÜSSZELI HONATYÁK KIJELENTETTÉK, - A MAGYAR AGRÁRIUM FÖLDJÁRADÉKI HOZZÁJÁRULÁSÁT ÉVEK SORÁN, HOZZÁ IGAZÍTJÁK A NYUGATI GAZDÁKNAK KIFIZETETT ÖSSZEGBEN. 


MEGTÖRTÉNT ? NEM ! DE, AKKOR HOL VAN A PÉNZ ?

MINDEN ESETRE, FÉLREÉRTHETETLEN BŰN, HOGY A MAGYAR PARASZTSÁG BEADTA A DEREKÁT. MINDENT ÖSSZEGEZVE, A  MOSTANI ÉLELMISZER  ÁRAKAT A TÁRSADALOM MAGÁNAK FŐZTE - JÓ ÉTVÁGYAT !!!!!!!!!!!!!!!!
Engelmann József , Független Kisgazda-, Földmunkás - és Polgári Párt és az igaz, lelkületében magyar parasztságnak örök hűséget esküdt tagja.
 

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse