Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 195 db

Hírdetések

Összes látogató: 15905

Élhető birodalom

2023-12-19
Adminisztrátor
72
Egy elfelejtett jelszó és mintha a 220 V rázná meg azt, aki ideje korán tehetségét felfedi. 
Mocsok világban élünk. Átlagszámítást mellőzve megállapítást nyert, a földi lakosságunk karizmatikus egyéniségeinek száma igen csekély, arányítva a többség vonatkozásában.
Mit jelent mindez ? A társadalmak kulturális exponense, párhuzamban a  hordozott genetikával egyenesen arányos, tehát : céltudatos,szorgalmas, kitartó, szakma orientált, tudásának elkötelezettje.   
Ezt követőn, az ilyen emberek  agyi kapacitásból eredő tehetségek száma, erősen társadalom megosztó, ami számukra többirányú, de azonnali veszélyt jelent.
A mindenkori politikai hatalom az ilyen kiugró tudású,  tehetséges  embereket, a maga oldalára állítja, ami által azonnal saját elkötelezetteivé teszik.
Itt lép életbe a hadiipar, elmeháborodottak űrkutatási programja,  vagyonosodáshoz való könnyű hozzáférés, tudomány általi ember irtás és minden ami éppen hasznot jelent.
E-közben a bolygónk lakosságának 90 %-a embertelen körülmények között él, lásd. Afrikában , sátrakban. Olyan, hogy ívó víz, minimum napi 1500 kalória élelem, csak vágy állom, miközben egy sugárhajtású vadászrepülő árából egy afrikai kistérségi falut lehetne létesíteni.
Ez csak egy szerény példa, miközben az űrkutatásra milliárdokat költenek. Korábbi írásunkban említést tettünk, bolygónk békéjét az afrikai kontinens infrastruktúrájának mielőbbi fejlesztése teheti lehetővé. A feleslegesen kidobott dollár milliárdokat Afrika felvirágoztatására kell költeni. A beruházásokkal nem csak az emberek sorsán lehetne javítani, de párhuzamban a klímaváltozást is befolyásolni lehetne. Afrika valamikor az emberiség legélhetőbb "paradicsoma" volt és lám mivé tették a gyarmatosítók ? Nos, most itt az utolsó lehetőség, hogy a valódi pusztulás előtt próbatétel elé állítsuk a világ urait, tehetős banki világot és fegyverek helyett ívó víz kutakat, öntöző csatornák létesítsenek, hogy az életfeltételek  elfogadhatóbbá váljanak.
Olyan, hogy migráció, csak egy fogalom maradhatna, ha a tehetős világurai és politikusai azt akarnák. 

Remény hal meg utoljára, tehát amennyiben Európában mi tovább akarunk élni, azért Afrikát kell a megfelelő státuszba helyezni.
Isten Óvja Európát, benne Magyarországot.

   

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 195 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse