Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25061

Élelmiszer pocsékolás a köbön

2022-07-11
Adminisztrátor
274
Nagyon sajnálatos tény, a politikai irányítás éppen a legfontosabb emberhez közeli ügyben, az élelmiszer ellátásban nem foglal állást.
Arról már törvény készült, milyen alsóneműt kell hordaniuk az embereknek, de arról, hogy az élelmiszer nem játékszer, arról NEM !!!
Amennyiben csak egy picit gondolkodnának az érintett jogalkotók, bizonyosan szabályoznák az élelmiszer pocsékolás tényét.Magyarország nagy városaiban élő lakosság napi élelmiszer fogyasztása tonnákban számítható. Evvel párhuzamban az olyan családoknál, ahol a gazdálkodás nem anyagi korlátok között mozog, ott az eldobandó élelmiszerek, csatornákban landolnak. HIHETETLEN NEMZETGAZDASÁGI KÁROKAT OKOZÓ FOLYAMAT.
Európai uniós törvények ? Elméjükben károsult emberek olyasmiről határoztak, hogy ember élelmezése után fennmaradt ételmaradványokat állatok nem fogyaszthatnak. Indoklásukban csak a habratyolás marad, de konkrétumokat nem tudnak felállítani. Miért nem ehetik meg a maradék moslékot a sertések, szárnyas állatok? Évszázadokon át így neveltek házi állatokat, senkinek semmi baja nem volt.  
Csak egy picit gondolkodjanak, ha Budapest lakossága ételmaradványait sertésekkel etethetnék fel, minden lakó karácsonyra egy hízót kaphatna.
A fejetlen sütőipar pocsékolásáról nem is beszélve. Amikor a száraz kenyér, péksütemények, tonnaszámban jelennek meg a piacokon, természetesen előállítási ár alatti értékesítésben, piszok bosszantó. Önök ezt nem így látják?
Miért jó ez az államgazdaságnak és a lakosságnak ? Semmiért !!! Csak a ráfizetés !
Megjegyzést érdemel. Amennyiben az időjárási viszontagságok, vízhiány, energia árak, műtrágya és permetszer árak ilyen mértékben drágulnak, az élelmek árai kimagaslóan drágulnak. Olyan infláció elé nézünk, ami csak háborút megelőző években és alatta volt. A gazdaságai anarchia CSÚCSRA JÁRATOTTÁ VÁLIK, AMI AZ ALAPTÖRVÉNYBEN FOGLALTAKKAL - A NEMZET ÉLELMISZER STRATÉGIÁJÁVAL IS SZEMBE HELYEZKEDIK.
A szocializmusban Kádárék tudták, amennyiben a nép számára elérhető áron élelmiszer van, addig népelégedetlenséggel nem kell számolni. 
EZT A TÖRVÉNYT, GYURCSÁNY ÉS ORBÁN KORMÁNY FIGYELMEN KÍVÜL HAGYTÁK, AMINEK A SZÜLEMÉNYE - HAMAROSAN ÉHEZNI FOG A NÉP.
Jó ez Európának ? Jó ez a magyar népnek ? A Független Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete tényszerűen, alátámasztottan bizonyítja, A GONDOK TERÍTÉKEN VANNAK, AMIKET A KORMÁNYNAK KELL AZONNALI HATÁLLYAL MEGOLDANI.
NINCS FÉLRE BESZÉD ! NINCSEN HÁBORÚRA VALÓ HIVATKOZÁS. AMENNYIBEN ÖNÖK KÉPTELENEK A PROBLÉMÁKAT ORVOSOLNI, ÚGY A TORGYÁNI MONDÁST KELL ÉRVÉNYESÍTENI - MONDJANAK LE !!! IDEIGLENES SZAKMAI KORMÁNY FELÁLLÍTÁSÁT KELL indítványozni ÉS ÁNGYÁN ÚR MEZŐGAZDASÁGI PROGRAMJÁNAK ALAPJÁRA KELL HELYEZNI A JÖVŐNKET.
Bort, Búzát, Békességet kívánnak önöknek a lajosmizsei kisgazdák.

J.E.   
  

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse