Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Összes látogató: 17741

Élelmiszer hatalma

2022-08-28
Adminisztrátor
211
HOL TART MA A MAGYAROK ÉLELMEZÉSE? 
A MEGTAPASZTALT TÉNYEK derűlátásra semmi esélyt nem adnak, UGYANIS A KORMÁNY FOLYAMATOSAN CSÚSZTAT, A VALÓS IGAZAT NEM FEDIK FEL. AMENNYIBEN A FÜGGETLEN KISGAZDAPÁRT HATALMI TÉNYEZŐ LEHETNE, BIZONYOSAN NEM JUTOTTUNK VOLNA ERRE A SORSRA, HOGY MAGYAR CSALÁDOK CSIRKELÁBAT, JOBB ESETBEN SZÁRNYAT ESZNEK. 
ITT NINCS DUMA ! 1990-BEN IS VOLT HÁBORÚ A SZOMSZÉDBAN, DE KAJA AZÉRT MÉG JUTOTT AZ ASZTALRA. SEMMILYEN ELLÁTÁSI ZAVAR NEM VOLT.
JA, AZ ÖNÖK AZONNAL RÁVÁGOTT VÁLASZA : NEM VOLT CSAPADÉK, AZÉRT DRÁGUL MINDEN.
EGY BIZONYOS, HÜLYÉK VALÓJÁBAN A MÁSIK OLDALON JÁRNAK, DE AKI 25 ÉVE GAZDÁLKODIK, KORÁBBAN NÉMET-MAGYAR EXPORT - IMPORT ÁLLOMÁNYBAN TULAJDONOSKÉNT VETT RÉSZT, ANNAK NEM LEHET MESÉKET BEADNI. JELEN ÁLLÁSPONT SZERINT, KORMÁNYNAK NEM AZ A "SARA", HOGY A MINIMÁLBÉR HIRTELEN EMELKEDÉSÉVEL, HIHETETLEN MAGAS ÁFÁVAL, TOVÁBBÁ A BRÜSSZELI ELMEHÁBORODOTTAK HÜLYESÉGEIVEL JUTTATTAK IDE MINKET ?
MIT TETT A FIDESZ-KDNP AZ ELMÚLT ÉVTIZEDEKBEN, HOGY MEGAKADÁLYOZZÁK A KLÍMAVÁLTOZÁS ÁLTALI CSAPADÉKHIÁNYT ? SEMMIT !!! DUMA FELSŐ FOKON ÉS TOVÁBBIAKBAN SEMMI.
NAGY FOLYÓINK VÍZHOZAMÁT HAZÁNKBAN NEM TARTOTTÁK VISSZA, NEM KÉSZÍTETTEK ÖNTÖZŐ CSATORNÁKAT, MIKÖZBEN A MUNKAERŐ A BÖRTÖNÖKBEN BADIZIK, MÉG TESTÉPÍTŐ SZAKEMBEREKET IS KAPNAK.
MEGÁLLAPÍTHATÓ, EBBEN AZ ORSZÁGBAN VALAMI NEM
KEREK. EZ A KORMÁNY ÉS 100 EZER KÖZVETLEN ALÁRENDELTJEI, BEÁLDOZZÁK HAZÁNKAT . MAGAS JÖVEDELEMÉRT MÉG AZ CSALÁDJUKAT IS HAJLANDÓK VÁGÓHÍDRA VINNI.
ORSZÁGUNK GAZDASÁGÁT, VALUTÁJÁT, ÉLELMISZER FORGALMAZÁSÁT HIÉNÁK KEZÉRE JÁTSZOTTÁK ÁT. AMIT CSINÁLTAK, HAZAÁRULÁS KÖZELI VÁDDAL LEHET ILLETNI,  
DE MIVEL A "MAGYAR RACKA", MINDIG IS BÉGETÉS NÉLKÜL HAGYTA A TORKÁT ELVÁGNI, AKKOR VAN MIN CSODÁLKOZNI ? POLITIKAI BEÁLLÍTOTTSÁGGAL CSAK AZON A HAJÓN LEHET UTAZNI, AMELYET A NÉP ÉS "BÚVÁR KUND" FURDANCSA MÉG NEM KEZELTE. AZ IDŐ, KUND TESTVÉRNEK DOLGOZIK, DE MI LESZ A HAJÓN UTAZÓKKAL .
J.E.
  

 

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 212 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse