Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Egyre erősödő infláció

2022-02-15
Adminisztrátor
281
EBBEN A MÉRTÉKBEN HOVÁ VEZETHET AZ INFLÁCIÓ ?
MENNYIT BÍR EL MÉG A MAGYAR TÁRSADALOM?
Hogyan kell értelmezni a kormány és Orbán Viktor miniszterelnök osztogatását, miközben az elmúlt évben a gyárak leálltak, kis és középvállalkozások ezrei dőltek be, a turizmus totális mélyponton járt, állami árbevétel "talán a jó isten adakozásából eredt"?
A forint árfolyam, döbbenetes mélyponton van.  Matolcsi úr nem győzi a jegybanki alapkamatot felsrófolni, hogy a gazdaság még pár hónapig túlélje ezeket az állapotokat. 
Fülbántón hat a társadalomra, amikor a médiák közlik : az infláció egész Európát érinti.
Ki a túrót érdekli más országokban mi történik. Nekünk Magyarországgal és politikai irányításunkkal kell foglalkozni.
Bocsánat, de ki akart miniszterelnök lenni? Orbánnak tudnia kellett mit vállal. Ami bizonyos 10 millió magyarért vállalt politikai, gazdasági irányítást.
KÉREM, EGYET NEM ELFELEJTENI !!! 
Egy  országért és népéért, a mindenkori miniszterelnök és kormánya, valamint a köztársasági elnöke tartozik felelősséggel. 
Jelen helyzetben, a magyar választó polgárokat, feltételesen két részre szakított amerikai szisztémán alapuló degeneráció, amivel a magyar nép képtelen azonosulni és szavazóinkban bizonytalanságot, kételyeket okoznak. 
A társadalom nagy része magának is felteszi a kérdést : KIRE SZAVAZZAK . EGYIK KUTYA, MÁSIK EB, akkor kire.
Nagyon sajnálatos, de a magyar népet teljesen megszédítették. Bizonytalanná, megfélemlítetté tették. Majdnem úgy fest a nép, mint valami önjáró robot.
MI LESZ BELŐLED MAGYARORSZÁG ?
Kisgazdák, mi nem adjuk fel. Lehet, hogy a hatalomnak most sikerült megakadályozni, hogy a vidék érdekvédelmét biztosító párt ne tudjon indulni, de amikor a kis unokám kérdése valóra válik, - NAGYPAPA, RÉGEBBEN KI VOLT AZ A FIDESZ ? KIK VOLTAK GYURCSÁNY, ORBÁN ÉS SOROS ? Amennyiben ezek a nevek kitöröltetnek a társadalom agyából, lehet még reménykedni. Talán akkor visszatérhetünk. Isten, Haza, Család fogalmak mélyen beivódtak a kisgazda társadalom tudatába, amit tovább kívánunk adni a magyar társadalomnak. Kövessék !

Engelmann József

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse