Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Összes látogató: 18789

Egyoldalú szerződések

2018-02-11
Adminisztrátor
741
A szerződésekben három tényezőnek kell szerepelni:  TERMÉK , ELADÓ - ÉRTÉKESÍTŐ ÉS VEVŐ, MINT VÁSÁRLÓ . Az értékesítő, legyen az banki alkalmazott, hitelintézeti munkatárs, telefontársasági propagandista, akik kötelesek a szerződés kötéskor nem csak a dokumentációt kitöltve a vevő aláírásáig jó arcot mutatni, majdan gyorsan lerázni a termék vásárlóját, hanem szóban is köteles részletes felvilágosítást adni. Ennek elmaradása esetén, a szerződést egyoldalúnak tekinthető.
MINT AZ ISMERT  SVÁJCI  150 FT-OS  ÁRFOLYAM  PILLANATNYI ÉRTÉKE,  ADOTT  VOLT,  DE A  SZERZŐDÉSEKET  KÖTŐ  BANKI  ÉRTÉKESÍTŐ  A VÁSÁRLÓFELEKET  NEM VILÁGOSÍTOTTA  FEL
, hogy  :- vigyázat emberek, ez deviza, aminek árfolyama óráról - órára változik.

Ez csak egy példa, de az értékpapír eladásánál, a tőzsdei termékek vásárlásánál, a valuták piaci árfolyamainál olyan meglepetések érhetik a vásárlót, hogy sok esetben gazdaságilag lenullázza magát, tönkremegy. Többnyire a beígért nyereséges hozamra óriási ráhatással vannak a nagy pénzügyi GURUK, akik úgy játszanak a kisbefektetőkkel, mint macska az egérrel. A mézesmadzag effektus nagyon megtévesztő lehet.

A magyar kormány is belenyúlt az állampolgárok zsebébe, harsogva meghirdette a BANKOK  MEGADÓZTATÁSÁT, de egyet elfelejtett! A bankokkal kötött állami szerződésből kimaradt, hogy a bankok a kivetett állami adóterheket nem számlázhatják tovább az állampolgárok felé.
EZ A  MAI NAPIG NEM TÖRTÉNT MEG. Minden betétes keményen megfizeti a magyar kormány általi jó pofizás kamatait. A bankok egyáltalán nem károsultak, számukra megterhelés nem áll fenn, mindenért az állampolgár fizet!

Telefon társaságok általi szerződések, általában.

Honfitársaink egyoldalú szerződést kötöttek a külföldi érdekeltségű cégekkel, ugyanis a telefon tarifák, nincsenek megfelelő arányban a szolgáltatásban ígértekkel. A  MAGYAROK  TÖBBSÉGE  HÁLÓZATI  KAPCSOLAT  HIÁNYA  MIATT  AZ  UTCÁKON  ROHANGÁL,  HOGY  TELEFONÁLNI  TUDJON.  VIDÉKEN  MÉG  ROSSZABB  A  HELYZET,  A TANYÁKON  ALSÓNADRÁGBAN  FUTKÁROZNAK  A TELEFONÁLÓK,  HOGY BIZONYOS  PONTOKBAN  MEGÁLLVA  VONALUK  LEGYEN. Ez egyoldalú termékforgalmazás tényét valósítja meg, aminek elszenvedői a magyar állampolgárok. Kemény pénzeket fizetnek az elmulasztott szolgáltatásért,

de, amit nagyon könnyen kaphatnak, több hétig tartó  INFLUENZÁT.
A fentiekben megfogalmazott tényeket azonnali hatállyal vizsgálni kell!!! Ezek az állapotok, törvényi korrekció kötelesek.
A mielőbbi változtatás végrehajtására, a magyar állampolgárok megbízását kéri a FÜGGETLEN  KISGAZDAPÁRT.

KÉRJÜK , SZAVAZZANAK  A  FÜGGETLEN KISGAZDA-,FÖLDMUNKÁS - ÉS POLGÁRI PÁRTRA !

Bort, Búzát, Békességet kíván a Kisgazdapárt lajosmizsei szervezete és Engelmann József

Üdvözöljük oldalunkon!

SZERETNE ÖN VALÓDI FÜGGETLEN ÖNKORMÁNYZATOT ?
Eddigi szavazatok: 213 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse