Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Összes látogató: 25061

Egymásra talált prédikátorok

2018-01-10
Adminisztrátor
715
Tudomásul kell vegyük, ebben az országban valódi csodák történnek velünk, mert honatyáink állampolgárt megtérítő szövegei közel két éve erős ízfokozással, majdhogynem, kábítószernek minősül. Ismerősi körökben kijelentett mondat: - mielőtt a rádiók, Tv-k csatornái tömjénszagtól kábulatba ejtene bennünket, a tisztességes nézők, vagy hallgatók, inkább kikapcsolják a készülékeiket. Tisztelt prédikátorok! Az rendben van, hogy a koalíciós nagyhatalom egymást megtéríti, de a magyar békés, tisztességes állampolgárokat ki kellene hagyni ebből a játékból. Feltehetően a KDNP alapból igazat kell mondjon, mert Isten nevében hirdetik az igét. A Fidesznek, mint jó tanulónak sem lenne hátrány az igazmondás.
Akkor ki mond valótlant???????????
 
Pokoli nehéz ma hinni. Gyerekeinket úgy megszédítik, csak kapkodják a fejüket. Sajnos a befolyásolható átlag, megmételyezett figurákból tevődik ki, akik ma a következőket suttogják : van jobb ? Evvel piszokul vissza lehet élni. Amit mondanak, azt sem merik hangosan mondani, nehogy a szomszéd meghallja. Ez lenne a demokrácia ? Lassan ott tarunk, Észak- Koreába kell az Európai népeknek politikai menedékjogot kérni!!! Ki merte volna 27 évvel ezelőtt gondolni, hogy hazánk földönfutó lesz??? Öreg kaporszakállas kommunisták a "rendszerváltáskor"  azt harsogták: - idáig egy pártot zabáltattatok, de majd megtudjátok, az áhított demokrácia, ha egyszer kimutatja a foga fehérjét. Háttal nem illik mondatot kezdeni, de most ez is bele illik a képbe. Hát ebben az országban,csak az élhet  jól, lesz milliárdos, aki tisztességesen "TEJEL". A törvényi, számviteli valóság ellenére, amennyiben, száz forintból   30 % marad a tisztességes vállalkozók zsebébe, hogyan fordulhat az elő, hogy egyesek évi 100 milliárd nettóval gazdagodnak?  Mennyi lehet ezeknek a bruttó árbevételük?  Feltételezhetjük, a NAV a munkavégzésének csúcsán jár és behajtja a magyar nemzet  járandóságát? KDNP és a Fidesz koalíció a szegény emberek megsegítéséről papol, aminek időintervalluma karácsonyra, húsvétra, és feltételezzük,november hetedikére terjedhet ki. Szocialista elnyomás nagyurai érdemszerűen a kapitalizmus nagyurai lettek. Mi a szarnak volt 27 évvel ezelőtt az a nagy hajcihő? Óvatosan fogalmazzunk, mert ez már maga a nyugalom megzavarása :  " Jobb egy lúdnyak tíz tyúknyaknál", de ha nincs más, akkor -

szamarat tolláról, jeligével

Üdvözöljük oldalunkon!

KIK, VAGY MIK AZ EMBERISÉG ELLENSÉGEI ?
Eddigi szavazatok: 18 db

Hírdetések

Mai látogatók: 3
Összesen: 9007
A Független Kisgazdapárt nem több, mint a magyar parasztság és a magyar kis- és középvállalkozások érdekképviselete. Ön kire számíthat Engelmann Józsefen kívül?
FKGP, párt, Kisgazdapárt, parasztság, érdekvédelem, Jobb Magyarország!
© 2017. Kisgazdák Lajosmizse